Box Score

GERMANY vs RUSSIA (Aug 03, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
RUSSIA 9 (3-2), GERMANY 0 (0-5) - Composite Box Score
Aug 03, 2019 at Zagreb (Field A)

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LAMERSDORF c 
RAZIORROUH p/1b 
THUERMER dp/p 
SIMMONS ss 
POZGAJ 3b 
MUELLER 3b 
ZUBER cf 
WEIL 2b 
LUDWIG 1b/dp 
MANN dp 
HUEBER rf/p 
KUEHLER rf 
MACHTANS lf/rf 
Totals   19  12 

RUSSIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUBINA ss 
DOLGANOVA dp 
DMITRUN 1b/p 
STOLBUNETS 3b 
AYRAPETOVA lf 
KASHIRINA 2b/1b 
ALEKSEEVA ph/p 
BULYCHEVA cf 
DARSIGOVA ph/cf 
SUZDALEVA c/2b 
STEPKINA rf 
BALYATINSKIK ph/rf 
KOBYLKINA p 
KARELINA c 
Totals   20  15 

GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAZIORROUH Shaya L,1-3  3.2  19  22 
THUERMER Sophia   0.1 
HUEBER Carolyn   0.0 
 
RUSSIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOBYLKINA Daria   2.0 
DMITRUN Galina W,2-0  2.0 
ALEKSEEVA Anastasia   1.0 

Umpires - HP: LEMSTRA Martin 1B: LAUTIER Franck 3B: MAGDALENIC Alen
Start: 9:57 Time: 1:49 Attendance: 100
Weather: partly cloudy Game notes: Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel TC : BATTIGELLI Anna
HUEBER faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
RUSSIA 9 (3-2), GERMANY 0 (0-5)
Aug 03, 2019 at Zagreb (Field A)

GERMANY starters: 26/c LAMERSDORF; 10/p RAZIORROUH; 25/dp THUERMER; 4/ss SIMMONS; 24/3b POZGAJ; 23/cf ZUBER; 12/2b WEIL; 18/1b LUDWIG; 15/rf HUEBER; 11/lf MACHTANS;

RUSSIA starters: 7/ss GUBINA; 6/dp DOLGANOVA; 17/1b DMITRUN; 2/3b STOLBUNETS; 5/lf AYRAPETOVA; 9/2b KASHIRINA; 10/cf BULYCHEVA; 8/c SUZDALEVA; 11/rf STEPKINA; 3/p KOBYLKINA;

GERMANY 1st - LAMERSDORF struck out swinging. RAZIORROUH lined out to 1b. THUERMER fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 1st - GUBINA singled to shortstop. DOLGANOVA reached on a throwing error by c, bunt; GUBINA advanced to second. DMITRUN struck out swinging; DOLGANOVA stole second; GUBINA stole third. STOLBUNETS singled to center field, RBI; DOLGANOVA advanced to third; GUBINA scored. ::: Defensive conference :::. AYRAPETOVA out at first p to 2b, SAC, RBI; STOLBUNETS advanced to second; DOLGANOVA scored, unearned. KASHIRINA doubled to left center, RBI; STOLBUNETS scored, unearned. BULYCHEVA grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 2nd - SIMMONS grounded out to 3b. POZGAJ struck out swinging. ZUBER singled to pitcher, bunt. ZUBER stole second. WEIL struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 2nd - SUZDALEVA flied out to cf. STEPKINA grounded out to 2b. GUBINA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 3rd - DMITRUN to p. KASHIRINA to 1b. SUZDALEVA to 2b. KARELINA to c for KOBYLKINA. LUDWIG struck out swinging. HUEBER struck out swinging. LAMERSDORF flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 3rd - DOLGANOVA walked. DOLGANOVA stole second. DMITRUN singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; DOLGANOVA scored. DMITRUN advanced to third on a wild pitch. STOLBUNETS singled through the left side, RBI; DMITRUN scored. AYRAPETOVA walked; STOLBUNETS advanced to second. KASHIRINA reached on a throwing error by 1b, bunt; AYRAPETOVA advanced to second; STOLBUNETS advanced to third. BULYCHEVA struck out looking. SUZDALEVA grounded out to 2b, RBI; KASHIRINA advanced to second; AYRAPETOVA advanced to third; STOLBUNETS scored, unearned. BALYATINSKIK pinch hit for STEPKINA. BALYATINSKIK grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

GERMANY 4th - BALYATINSKIK to rf. RAZIORROUH struck out swinging. THUERMER walked. SIMMONS lined out to 1b. POZGAJ singled to pitcher, bunt; THUERMER advanced to second. ZUBER singled to third base, bunt; POZGAJ advanced to second; THUERMER advanced to third. ::: Offensive confrerence :::. WEIL grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

RUSSIA 4th - MUELLER to 3b for POZGAJ. GUBINA grounded out to 3b. KARELINA to c for DOLGANOVA. / for KARELINA. KARELINA reached on a fielding error by ss. DOLGANOVA to dp for KARELINA. KARELINA to c. DOLGANOVA stole second. DMITRUN singled to shortstop, RBI; DOLGANOVA scored, unearned. ::: Defensive conference :::. RAZIORROUH to 1b. THUERMER to p. SIMMONS to ss. LUDWIG to dp. STOLBUNETS walked; DMITRUN advanced to second. ALEKSEEVA pinch hit for KASHIRINA. DARSIGOVA pinch hit for BULYCHEVA. KUEHLER to rf for HUEBER. AYRAPETOVA grounded out to p; STOLBUNETS advanced to second; DMITRUN advanced to third. ALEKSEEVA walked. RAZIORROUH to lf. THUERMER to 1b. HUEBER to p for KUEHLER. MACHTANS to rf. DARSIGOVA walked, RBI; ALEKSEEVA advanced to second; STOLBUNETS advanced to third; DMITRUN scored, unearned. SUZDALEVA hit by pitch, RBI; DARSIGOVA advanced to second; ALEKSEEVA advanced to third; STOLBUNETS scored, unearned. RAZIORROUH to p. HUEBER to lf. BALYATINSKIK grounded out to 2b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

GERMANY 5th - DMITRUN to 1b. ALEKSEEVA to p. DARSIGOVA to cf. MANN to dp for LUDWIG. MANN walked. HUEBER singled to shortstop; MANN advanced to second. LAMERSDORF reached on a fielder's choice to second base; HUEBER out at second 2b to ss; MANN advanced to third. RAZIORROUH reached on a fielder's choice to shortstop; LAMERSDORF advanced to second; MANN out at home ss to c. THUERMER grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


RUSSIA 9, GERMANY 0 (Aug 03, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
GERMANY............. 000 00 -  0  4  4      (0-5)
RUSSIA.............. 303 3X -  9  6  0      (3-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GERMANY - RAZIORROUH Shaya; THUERMER Sophia(4); HUEBER Carolyn(5) and LAMERSDORF Leoni
. RUSSIA - KOBYLKINA Daria; DMITRUN Galina(3); ALEKSEEVA Anastasia(5) and SUZDALEVA Elizaveta;
KARELINA Alexandra.
Win-DMITRUN Galina(2-0)  Loss-RAZIORROUH Shaya(1-3)  T-1:49  A-100
Weather: partly cloudy
Game notes:
Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel
TC : BATTIGELLI Anna

HUEBER faced 2 batters in the 4th.
ESF