Box Score

UKRAINE vs CZECH REPUBLIC (Aug 01, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
CZECH REPUBLIC 7 (3-1), UKRAINE 2 (1-3) - Composite Box Score
Aug 01, 2019 at Zagreb (Field A)

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOLOBAN ss/dp 
KARPIUK rf 
YELCHINA dp/rf 
MEITA ph 
ZHUK ph 
SNUPNIAK rf 
MATSKEVYCH cf/ss 
KHODAKOVSKA c 
NOVAK pr 
VASHAI p/1b 
PRYSIAZHNIUK 3b 
MAKHUN lf 
KYSIL 1b/dp 
VETROVA ph/dp 
KRYHAN rf/cf 
ROMANOVA ph 
PERZHOLA 2b 
Totals   17  15  11 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BENOVA 3b 
KOVALSKA 2b 
TOUSKOVA 2b 
STASTNA 1b 
HRIBOVA c 
BOUCKOVA ph 
STEJSPALOVA dp 
MORAVCIKOVA ph 
KRAJCOVA lf 
DVORAKOVA ss 
BURKOVICOVA cf 
BLAZKOVA cf 
PLEVOVA rf 
JANACKOVA p 
Totals   22  12  15 

UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VASHAI Diana L,2-1  2.0  14 
DOLOBAN Valeriia   3.0  13  15 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANACKOVA Nela W,3-2  5.0  17  21 

Umpires - HP: LAUTIER F. 1B: FUENTES HERNANDEY J. 2B: LAFUENTE AREVALO I.
Start: 15:45 Time: 1:52 Attendance: 41
Weather: sunny Game notes: TC: BATTIGELLI Anna Scorers: TROBEC Tina, GERGELZ Eniko, HAUSER Jakub
VASHAI faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
CZECH REPUBLIC 7 (3-1), UKRAINE 2 (1-3)
Aug 01, 2019 at Zagreb (Field A)

UKRAINE starters: 10/ss DOLOBAN; 16/dp YELCHINA; 12/cf MATSKEVYCH; 1/c KHODAKOVSKA; 2/p VASHAI; 4/3b PRYSIAZHNIUK; 11/lf MAKHUN; 7/1b KYSIL; 8/rf KRYHAN; 6/2b PERZHOLA;

CZECH REPUBLIC starters: 99/3b BENOVA; 15/2b KOVALSKA; 7/1b STASTNA; 43/c HRIBOVA; 36/dp STEJSPALOVA; 22/lf KRAJCOVA; 4/ss DVORAKOVA; 31/cf BURKOVICOVA; 47/rf PLEVOVA; 10/p JANACKOVA;

UKRAINE 1st - DOLOBAN hit by pitch. YELCHINA out at first p to 2b, SAC; DOLOBAN advanced to second. MATSKEVYCH tripled down the rf line, RBI; DOLOBAN scored. KHODAKOVSKA grounded out to 2b, RBI; MATSKEVYCH scored. VASHAI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - BENOVA reached on a fielding error by ss. KOVALSKA grounded out to p, SAC; BENOVA advanced to second. STASTNA singled to shortstop. KARPIUK to rf for DOLOBAN. MATSKEVYCH to ss. KRYHAN to cf. HRIBOVA struck out swinging. STEJSPALOVA flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

UKRAINE 2nd - PRYSIAZHNIUK singled to shortstop. MAKHUN singled to second base, advanced to second on an error by cf; PRYSIAZHNIUK advanced to second, advanced to third on the error. KYSIL struck out swinging. KRYHAN struck out looking. DOLOBAN to dp for KARPIUK. YELCHINA to rf. DOLOBAN lined out to p. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - KRAJCOVA singled up the middle, advanced to second on an error by cf. KRAJCOVA advanced to third on a passed ball. DVORAKOVA singled down the rf line, RBI; KRAJCOVA scored. BURKOVICOVA flied out to 3b, bunt. DVORAKOVA stole second. DVORAKOVA advanced to third on a wild pitch. PLEVOVA walked. PLEVOVA stole second. BENOVA out at first p to 2b, SAC, RBI; PLEVOVA advanced to third; DVORAKOVA scored, unearned. KOVALSKA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; PLEVOVA scored, unearned. KOVALSKA out at third c to 3b, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

UKRAINE 3rd - BLAZKOVA to cf for BURKOVICOVA. MEITA pinch hit for YELCHINA. MEITA walked. YELCHINA to rf for MEITA. YELCHINA advanced to second on a wild pitch. MATSKEVYCH hit into double play p to 1b to 3b; YELCHINA out on the play. KHODAKOVSKA singled through the left side. NOVAK pinch ran for KHODAKOVSKA. VASHAI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - KHODAKOVSKA to c for NOVAK. STASTNA singled to shortstop. HRIBOVA walked; STASTNA advanced to second. STEJSPALOVA walked; HRIBOVA advanced to second; STASTNA advanced to third. DOLOBAN to p. VASHAI to 1b. KYSIL to dp. KRAJCOVA reached on a fielder's choice; STEJSPALOVA advanced to second; HRIBOVA advanced to third; STASTNA out at home ss to c. DVORAKOVA reached on a fielder's choice; KRAJCOVA advanced to second; STEJSPALOVA advanced to third; HRIBOVA out at home 3b to c. BLAZKOVA flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

UKRAINE 4th - TOUSKOVA to 2b for KOVALSKA. PRYSIAZHNIUK singled to first base, bunt. MAKHUN out at first c to 2b, SAC; PRYSIAZHNIUK advanced to second. VETROVA pinch hit for KYSIL. VETROVA struck out looking. ROMANOVA pinch hit for KRYHAN. ROMANOVA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - VETROVA to dp. KRYHAN to cf for ROMANOVA. PLEVOVA singled to third base, bunt. BENOVA out at first 3b to 2b, SAC; PLEVOVA advanced to second. TOUSKOVA grounded out to ss; PLEVOVA advanced to third. PLEVOVA scored on a wild pitch. STASTNA singled to shortstop. BOUCKOVA pinch hit for HRIBOVA. BOUCKOVA tripled to left center, out at home cf to ss to 3b to c to p, RBI; STASTNA scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 5th - HRIBOVA to c for BOUCKOVA. ZHUK pinch hit for YELCHINA. DOLOBAN grounded out to 3b. ZHUK struck out swinging. MATSKEVYCH flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - SNUPNIAK to rf for ZHUK. MORAVCIKOVA pinch hit for STEJSPALOVA. MORAVCIKOVA singled to center field. MORAVCIKOVA stole second. MORAVCIKOVA stole third. KRAJCOVA flied out to cf, SF, RBI; MORAVCIKOVA scored. DVORAKOVA tripled to left field. BLAZKOVA singled up the middle, RBI; DVORAKOVA scored. PLEVOVA flied out to 1b. BENOVA singled to third base; BLAZKOVA advanced to third. BENOVA stole second. TOUSKOVA flied out to 1b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 7, UKRAINE 2 (Aug 01, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
UKRAINE............. 200 00 -  2  5  3      (1-3)
CZECH REPUBLIC...... 030 22 -  7 12  1      (3-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UKRAINE - VASHAI Diana; DOLOBAN Valeriia(3) and KHODAKOVSKA Anna. CZECH REPUBLIC -
JANACKOVA Nela and HRIBOVA Katerina.
Win-JANACKOVA Nela(3-2)  Loss-VASHAI Diana(2-1)  T-1:52  A-41
Weather: sunny
Game notes:
TC: BATTIGELLI Anna
Scorers: TROBEC Tina, GERGELZ Eniko, HAUSER Jakub

VASHAI faced 3 batters in the 3rd.
ESF