Box Score

BELGIUM vs HUNGARY (Aug 01, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
BELGIUM 15 (3-0), HUNGARY 5 (1-1) - Composite Box Score
Aug 01, 2019 at Zagreb (Field A)

BELGIUM   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MEERT ss 
JANSSEN G c 
JANSSEN N cf 
FAUCON rf 
DE RIDDER 2b 
VAN D. VEKEN 2b 
MOSTAERT 1b 
VANHEES 3b 
DOUTRELOUX lf/cf 
ADAMS rf/p 
PEETERS dp 
DE BAERE p 
KASCHL lf 
Totals   20  15  11  17  12 

HUNGARY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TOTH 3b 
HAJDU c 
FEKETE 1b 
FLACHNER ss 
OGG p 
DRAGAN lf 
SZAKACS rf 
ANTAL cf 
VARGA 2b 
Totals   16  12 

BELGIUM   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE BAERE Chloe W,2-2  2.1 
ADAMS Ella   1.2  15 
 
HUNGARY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
OGG Kathryn Maria L,1-2  4.0  15  13  17  11  20  37 

Umpires - HP: LEMSTRA M. 1B: PERRZ J. 2B: DWEELAARD B.
Start: 13:30 Time: 1:38 Attendance: 50
Weather: sunny Game notes: TC: BATTIGELLI Anna Scorers: GERGELZ Eniko, TROBEC Tina, HAUSER Jakub

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
BELGIUM 15 (3-0), HUNGARY 5 (1-1)
Aug 01, 2019 at Zagreb (Field A)

BELGIUM starters: 2/ss MEERT; 5/c JANSSEN G; 11/cf JANSSEN N; 21/2b DE RIDDER; 15/1b MOSTAERT; 9/3b VANHEES; 18/lf DOUTRELOUX; 7/rf ADAMS; 10/dp PEETERS; 27/p DE BAERE;

HUNGARY starters: 27/3b TOTH; 8/c HAJDU; 31/1b FEKETE; 22/ss FLACHNER; 25/p OGG; 11/lf DRAGAN; 26/rf SZAKACS; 19/cf ANTAL; 36/2b VARGA;

BELGIUM 1st - MEERT walked. JANSSEN G walked; MEERT advanced to second. JANSSEN N walked; JANSSEN G advanced to second; MEERT advanced to third. DE RIDDER lined into double play ss unassisted; JANSSEN G out on the play. JANSSEN N advanced to second on a wild pitch. MOSTAERT reached on an error by ss; JANSSEN N advanced to third on the error; MEERT scored on the error, unearned. MOSTAERT stole second. VANHEES grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

HUNGARY 1st - TOTH flied out to cf. HAJDU out at first p to 2b, bunt. FEKETE singled to center field. FLACHNER lined out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 2nd - DOUTRELOUX walked. DOUTRELOUX advanced to second on a wild pitch. ADAMS singled to right center; DOUTRELOUX advanced to third. ADAMS advanced to second on an illegal pitch; DOUTRELOUX scored on an illegal pitch. PEETERS walked. MEERT flied out to cf. PEETERS advanced to second on a wild pitch; ADAMS advanced to third on a wild pitch. JANSSEN G walked. JANSSEN N reached on a fielder's choice; JANSSEN G advanced to second; PEETERS advanced to third; ADAMS out at home p to c. DE RIDDER walked, RBI; JANSSEN N advanced to second; JANSSEN G advanced to third; PEETERS scored. MOSTAERT reached on a fielder's choice; DE RIDDER advanced to second; JANSSEN N out at second ss unassisted. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

HUNGARY 2nd - OGG tripled to center field. DRAGAN struck out looking. SZAKACS struck out looking. ANTAL popped up to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 3rd - VANHEES grounded out to 2b. DOUTRELOUX walked. DOUTRELOUX advanced to second on a wild pitch. ADAMS walked; DOUTRELOUX advanced to third on a wild pitch. ADAMS advanced to second on a wild pitch. PEETERS reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; ADAMS advanced to third on the error; DOUTRELOUX scored on the error. MEERT homered up the middle, inside the park, 3 RBI; PEETERS scored, unearned; ADAMS scored. JANSSEN G walked. JANSSEN N walked; JANSSEN G advanced to second. JANSSEN N advanced to second on a wild pitch; JANSSEN G advanced to third on a wild pitch. DE RIDDER walked. MOSTAERT tripled to center field, 3 RBI; DE RIDDER scored; JANSSEN N scored; JANSSEN G scored. VANHEES singled up the middle, RBI; MOSTAERT scored. DOUTRELOUX singled up the middle; VANHEES advanced to second. ADAMS grounded out to ss; DOUTRELOUX advanced to second; VANHEES advanced to third. PEETERS walked. MEERT flied out to cf. 8 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

HUNGARY 3rd - FAUCON to rf for JANSSEN N. VAN D. VEKEN to 2b for DE RIDDER. DOUTRELOUX to cf. ADAMS to p. KASCHL to lf for DE BAERE. VARGA singled to center field. VARGA advanced to second on a wild pitch. TOTH walked. HAJDU reached on a throwing error by c, SAC; TOTH advanced to second; VARGA advanced to third. FEKETE singled to pitcher, RBI; HAJDU advanced to second; TOTH advanced to third; VARGA scored. FLACHNER hit by pitch, RBI; FEKETE advanced to second; HAJDU advanced to third; TOTH scored. OGG infield fly to 3b. DRAGAN struck out swinging. SZAKACS grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

BELGIUM 4th - JANSSEN G walked. JANSSEN G advanced to second on a passed ball, advanced to third on a throwing error by c. JANSSEN G scored on a wild pitch. FAUCON walked. FAUCON advanced to second on a wild pitch. FAUCON advanced to third on a wild pitch. VAN D. VEKEN walked. MOSTAERT doubled down the lf line, RBI; VAN D. VEKEN advanced to third; FAUCON scored. VANHEES fouled out to 3b. DOUTRELOUX grounded out to ss, RBI; MOSTAERT advanced to third; VAN D. VEKEN scored. ADAMS doubled to left field, RBI; MOSTAERT scored. PEETERS walked; ADAMS advanced to third on a wild pitch. MEERT grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

HUNGARY 4th - ANTAL grounded out to 3b. VARGA hit by pitch. TOTH hit by pitch; VARGA advanced to second. HAJDU hit by pitch; TOTH advanced to second; VARGA advanced to third. FEKETE reached on a fielder's choice, RBI; HAJDU out at second ss to 2b; TOTH advanced to third; VARGA scored. FLACHNER hit by pitch; FEKETE advanced to second. OGG hit by pitch, RBI; FLACHNER advanced to second; FEKETE advanced to third; TOTH scored. ADAMS to lf. DE BAERE to p for KASCHL. DRAGAN reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b, RBI; OGG advanced to second; FLACHNER advanced to third, out at home 1b to c; FEKETE scored, unearned. 3 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


BELGIUM 15, HUNGARY 5 (Aug 01, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
BELGIUM............. 128 4 - 15  7  2      (3-0)
HUNGARY............. 002 3 -  5  4  3      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BELGIUM - DE BAERE Chloe; ADAMS Ella(3) and JANSSEN Gitte. HUNGARY - OGG Kathryn Maria
and HAJDU Anna Zsofia.
Win-DE BAERE Chloe(2-2)  Loss-OGG Kathryn Maria(1-2)  T-1:38  A-50
HR BEL - MEERT Charlotte (1).
Weather: sunny
Game notes:
TC: BATTIGELLI Anna
Scorers: GERGELZ Eniko, TROBEC Tina, HAUSER Jakub
ESF