Box Score

UKRAINE vs GERMANY (Aug 01, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
UKRAINE 10 (1-2), GERMANY 8 (0-3) - Composite Box Score
Aug 01, 2019 at Zagreb (Field A)

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOLOBAN p/ss 
YELCHINA dp 
MEITA ph 
MATSKEVYCH cf 
KHODAKOVSKA c 
VASHAI ss/p 
PRYSIAZHNIUK 3b 
MAKHUN lf 
KYSIL 1b 
KRYHAN rf 
PERZHOLA 2b 
Totals   21  10  12 

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LAMERSDORF c 
RAZIORROUH p/lf 
POZGAJ 3b 
SIMMONS dp/ss 
THUERMER ss/dp 
WEIL 2b 
DIRSCHERL 2b 
VON RUEDEN lf/rf 
LUDWIG 1b 
ZUBER cf 
HUEBER rf/p 
Totals   18  12 

UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DOLOBAN Valeriia   0.1 
VASHAI Diana W,2-0  3.2  13  18 
 
GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAZIORROUH Shaya   3.0  14  16 
HUEBER Carolyn   0.0 
THUERMER Sophia L,1-1  1.0 

Umpires - HP: FUENTES HERNANDEY J. 1B: LAUTIER F. 2B: VITALE D.
Start: 9:00 Time: 1:45 Attendance: 30
Weather: sunny Game notes: TC: BATTIGELLI Anna Scorers: GERGELY Eniko, TROBEC Tina, HAUSER Jakub
RAZIORROUH faced 3 batters in the 3rd.
HUEBER faced 1 batter in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
UKRAINE 10 (1-2), GERMANY 8 (0-3)
Aug 01, 2019 at Zagreb (Field A)

UKRAINE starters: 10/p DOLOBAN; 16/dp YELCHINA; 12/cf MATSKEVYCH; 1/c KHODAKOVSKA; 2/ss VASHAI; 4/3b PRYSIAZHNIUK; 11/lf MAKHUN; 7/1b KYSIL; 8/rf KRYHAN; 6/2b PERZHOLA;

GERMANY starters: 26/c LAMERSDORF; 10/p RAZIORROUH; 24/3b POZGAJ; 4/dp SIMMONS; 25/ss THUERMER; 12/2b WEIL; 17/lf VON RUEDEN; 18/1b LUDWIG; 23/cf ZUBER; 15/rf HUEBER;

UKRAINE 1st - SIMMONS to ss. THUERMER to dp. DOLOBAN singled to shortstop. YELCHINA fouled out to 3b, bunt. DOLOBAN stole second. MATSKEVYCH out at first 3b to 2b, SAC; DOLOBAN advanced to third. KHODAKOVSKA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 1st - LAMERSDORF singled up the middle. RAZIORROUH doubled up the middle, RBI; LAMERSDORF scored. POZGAJ flied out to lf; RAZIORROUH advanced to third. SIMMONS singled to right field, RBI; RAZIORROUH scored. THUERMER tripled to center field, RBI; SIMMONS scored. DOLOBAN to ss. VASHAI to p. WEIL grounded out to p, SAC, RBI; THUERMER scored. VON RUEDEN struck out swinging. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 2nd - VASHAI singled to shortstop. VASHAI stole second. PRYSIAZHNIUK singled to third base; VASHAI advanced to third. PRYSIAZHNIUK stole second. MAKHUN flied out to lf, SF, RBI; PRYSIAZHNIUK advanced to third; VASHAI scored. KYSIL singled up the middle, RBI; PRYSIAZHNIUK scored. KRYHAN flied out to ss. DOLOBAN grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 2nd - LUDWIG struck out looking. ZUBER out at first c to 2b, bunt. LAMERSDORF singled up the middle. LAMERSDORF stole second. RAZIORROUH struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 3rd - MEITA pinch hit for YELCHINA. MEITA reached on a throwing error by ss. YELCHINA to dp for MEITA. YELCHINA stole second. MATSKEVYCH singled down the lf line, RBI; YELCHINA advanced to third. MATSKEVYCH stole second. KHODAKOVSKA singled to center field, 2 RBI; MATSKEVYCH scored; YELCHINA scored, unearned. RAZIORROUH to lf. VON RUEDEN to rf. HUEBER to p. VASHAI doubled down the lf line, RBI; KHODAKOVSKA scored. THUERMER to p. / for HUEBER. PRYSIAZHNIUK singled to third base. PRYSIAZHNIUK stole second, advanced to third on the error; VASHAI stole third, scored on an error by 3b. MAKHUN walked. MAKHUN advanced to second on a wild pitch; PRYSIAZHNIUK scored on a wild pitch. MAKHUN advanced to third on a wild pitch. KYSIL grounded out to 2b, RBI; MAKHUN scored. KRYHAN walked. DIRSCHERL to 2b for WEIL. DOLOBAN flied out to ss. YELCHINA hit by pitch; KRYHAN advanced to second. MATSKEVYCH singled to left field; YELCHINA advanced to second; KRYHAN advanced to third. KHODAKOVSKA reached on a dropped fly by rf; MATSKEVYCH advanced to third on the error; YELCHINA scored on the error, unearned; KRYHAN scored on the error, unearned. KHODAKOVSKA stole second. VASHAI popped up to ss. 8 runs, 5 hits, 3 errors, 2 LOB.

GERMANY 3rd - POZGAJ walked. SIMMONS reached on a fielder's choice; POZGAJ out at second ss to 2b. THUERMER reached on a fielder's choice; SIMMONS out at second 2b to ss. WEIL to 2b for DIRSCHERL. WEIL singled to right field; THUERMER advanced to third. WEIL advanced to second on a wild pitch; THUERMER scored on a wild pitch. VON RUEDEN flied out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 4th - RAZIORROUH to p. THUERMER to dp. VON RUEDEN to lf. HUEBER to rf. PRYSIAZHNIUK struck out swinging. MAKHUN reached on a throwing error by ss. MAKHUN out at second c to ss, caught stealing. KYSIL grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

GERMANY 4th - LUDWIG walked. ZUBER flied out to cf; LUDWIG advanced to second on a throwing error by cf. LAMERSDORF intentionally walked. RAZIORROUH walked; LAMERSDORF advanced to second; LUDWIG advanced to third. POZGAJ reached on a fielder's choice; RAZIORROUH advanced to second; LAMERSDORF advanced to third; LUDWIG out at home p to c. SIMMONS doubled to center field, 3 RBI; POZGAJ scored; RAZIORROUH scored; LAMERSDORF scored. THUERMER fouled out to c, bunt. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


UKRAINE 10, GERMANY 8 (Aug 01, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
UKRAINE............. 028 0 - 10  9  1      (1-2)
GERMANY............. 401 3 -  8  7  4      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UKRAINE - DOLOBAN Valeriia; VASHAI Diana(1) and KHODAKOVSKA Anna. GERMANY -
RAZIORROUH Shaya; HUEBER Carolyn(4); THUERMER Sophia(4) and LAMERSDORF Leoni.
Win-VASHAI Diana(2-0)  Loss-THUERMER Sophia(1-1)  T-1:45  A-30
Weather: sunny
Game notes:
TC: BATTIGELLI Anna
Scorers: GERGELY Eniko, TROBEC Tina, HAUSER Jakub

RAZIORROUH faced 3 batters in the 3rd.
HUEBER faced 1 batter in the 3rd.
ESF