Box Score

GERMANY vs CZECH REPUBLIC (Jul 31, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
CZECH REPUBLIC 14 (2-1), GERMANY 2 (1-2) - Composite Box Score
Jul 31, 2019 at Zagreb (Field B)

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LAMERSDORF 2b/dp 
RAZIORROUH 1b/lf 
POZGAJ c 
SIMMONS 3b 
LUDWIG dp/1b 
ZUBER cf/p 
WEIL p/2b 
DIRSCHERL ss 
HUEBER lf/cf 
KUEHLER rf 
VON RUEDEN p 
Totals   13 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MORAVCIKOVA rf 
KOVALSKA rf 
BENOVA 2b/3b 
TOUSKOVA ss 
BOUCKOVA c 
DVORAKOVA 2b 
STASTNA 1b 
STEJSPALOVA dp 
PLEVOVA ph 
BURKOVICOVA cf 
BERKYOVA lf 
HRIBOVA 3b/c 
KINDERMANNOV p 
HASPEKLOVA p 
Totals   18  14  13  12 

GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WEIL Jessica L,0-1  1.1  13 
ZUBER Farah   1.1  10 
VON RUEDEN Marie   0.1 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KINDERMANNOVA Kateri   2.1 
HASPEKLOVA Tereza W,3-0  1.2  10 

Umpires - HP: LAFUENTE AREVALO I. 1B: SUSILA Branislav 3B: HURLEY David
Start: 17:40 Time: 1:34 Attendance: 75
Weather: partly cloudy Game notes: Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel TC : DEBONO Mario

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
CZECH REPUBLIC 14 (2-1), GERMANY 2 (1-2)
Jul 31, 2019 at Zagreb (Field B)

GERMANY starters: 26/2b LAMERSDORF; 10/1b RAZIORROUH; 24/c POZGAJ; 4/3b SIMMONS; 18/dp LUDWIG; 23/cf ZUBER; 12/p WEIL; 19/ss DIRSCHERL; 15/lf HUEBER; 21/rf KUEHLER;

CZECH REPUBLIC starters: 77/rf MORAVCIKOVA; 99/2b BENOVA; 16/ss TOUSKOVA; 6/c BOUCKOVA; 7/1b STASTNA; 36/dp STEJSPALOVA; 31/cf BURKOVICOVA; 2/lf BERKYOVA; 43/3b HRIBOVA; 12/p KINDERMANNOV;

GERMANY 1st - LAMERSDORF grounded out to 3b. RAZIORROUH struck out swinging. POZGAJ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - MORAVCIKOVA doubled to center field. BENOVA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; MORAVCIKOVA scored. ::: Defensive conference :::. BENOVA stole third. TOUSKOVA walked. TOUSKOVA advanced to second on a fielder's choice, advanced to third; BENOVA scored on a throwing error by c. BOUCKOVA walked. BOUCKOVA advanced to second on a fielder's choice. STASTNA flied out to rf, SF, RBI; BOUCKOVA advanced to third; TOUSKOVA scored. STEJSPALOVA singled to right field, RBI; BOUCKOVA scored. BURKOVICOVA singled to second base; STEJSPALOVA advanced to second. BERKYOVA struck out swinging; BURKOVICOVA out at first c to p to 1b, caught stealing. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

GERMANY 2nd - SIMMONS struck out swinging. LUDWIG struck out swinging. ZUBER fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - HRIBOVA doubled to right field. HRIBOVA advanced to third on a fielder's choice. MORAVCIKOVA flied out to cf, SF, RBI; HRIBOVA scored. BENOVA singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b. BENOVA stole third. TOUSKOVA tripled to left center, RBI; BENOVA scored. BOUCKOVA singled to right field, RBI; TOUSKOVA scored. ::: Defensive conference :::. LAMERSDORF to dp. RAZIORROUH to lf. LUDWIG to 1b. ZUBER to p. WEIL to 2b. HUEBER to cf. STASTNA walked; BOUCKOVA advanced to second. STEJSPALOVA flied out to rf; BOUCKOVA advanced to third. ::: Temporary runner placed on 3rd base :::. STASTNA stole second,; BOUCKOVA advanced to home on a fielder's choice. BURKOVICOVA popped up to 3b. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 3rd - KOVALSKA to rf for MORAVCIKOVA. WEIL out at first p to 2b, bunt. BENOVA to 3b. DVORAKOVA to 2b for BOUCKOVA. HRIBOVA to c. HASPEKLOVA to p for KINDERMANNOV. DIRSCHERL walked. HUEBER walked; DIRSCHERL advanced to second. LAMERSDORF grounded out to 2b; HUEBER advanced to second; DIRSCHERL advanced to third. RAZIORROUH struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - BERKYOVA grounded out to 1b unassisted. HRIBOVA singled up the middle. KOVALSKA out at first p to 2b, SAC; HRIBOVA advanced to second. ::: Temporary runner placed at 2nd base :::. HRIBOVA advanced to third on a passed ball. BENOVA doubled down the lf line, RBI; HRIBOVA scored. BENOVA advanced to third on a wild pitch. TOUSKOVA walked. TOUSKOVA advanced to second on a wild pitch; BENOVA scored on a wild pitch. TOUSKOVA advanced to third on a passed ball. ::: Defensive conference :::. DVORAKOVA singled up the middle, RBI; TOUSKOVA scored. DVORAKOVA advanced to second on a wild pitch. STASTNA tripled to center field, scored on a throwing error by 2b, RBI; DVORAKOVA scored. PLEVOVA pinch hit for STEJSPALOVA. ZUBER to cf. HUEBER to rf. VON RUEDEN to p for KUEHLER. PLEVOVA walked. PLEVOVA stole second. BURKOVICOVA singled to center field, RBI; PLEVOVA scored. BURKOVICOVA stole second. BERKYOVA grounded out to 2b. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 4th - POZGAJ grounded out to 3b. SIMMONS singled to pitcher. LUDWIG walked; SIMMONS advanced to second. ZUBER singled to third base, bunt; LUDWIG advanced to second; SIMMONS advanced to third. WEIL flied out to rf, SF, RBI; LUDWIG advanced to third; SIMMONS scored. ZUBER stole second; LUDWIG advanced to home on a fielder's choice. DIRSCHERL struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 14, GERMANY 2 (Jul 31, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
GERMANY............. 000 2 -  2  2  4      (1-2)
CZECH REPUBLIC...... 446 X - 14 13  0      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GERMANY - WEIL Jessica; ZUBER Farah(2); VON RUEDEN Marie(3) and POZGAJ Fabienne.
CZECH REPUBLIC - KINDERMANNOVA Kateri; HASPEKLOVA Tereza(3) and BOUCKOVA Stepanka;
HRIBOVA Katerina.
Win-HASPEKLOVA Tereza(3-0)  Loss-WEIL Jessica(0-1)  T-1:34  A-75
Weather: partly cloudy
Game notes:
Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel
TC : DEBONO Mario
ESF