Box Score

CROATIA vs ITALY (Jul 31, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
ITALY 21 (5-0), CROATIA 1 (1-3) - Composite Box Score
Jul 31, 2019 at Zagreb (Field A)

CROATIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DESPOT cf/1b 
MARJANOVIC c/dp 
BACIC 1b 
JURIC ss 
ZEKANOVIC 3b 
KECERIN 2b 
FIRST 2b 
VIDOVIC ss 
PAVOR cf 
CRNCEVIC rf 
JURKOVIC rf 
BALESTRIN dp/c 
GLAVINIC lf 
BRLIC p 
Totals  

ITALY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAVAGLIERI lf 
RAMPOLDI lf 
CAIFFA cf 
BANCORA dp 
MILANO 1b 
BELTRAME 1b 
GIACOMETTI 3b 
BRANDI rf 
MAVILLA ss 
RAVIOLA c 
BORTOLOTTI 2b 
NANNETTI p 
MUNARETTO p 
Totals   17  21  12  10  10 

CROATIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRLIC Eva L,0-3  2.0  12  21  18  10  17  29 
 
ITALY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NANNETTI Beatrice   2.0 
MUNARETTO Valeria W,1-1  1.0 

Umpires - HP: GORLEN B. 1B: LEVCHUK D. 2B: KNECHTLE P.
Start: 9:00 Time: 1:54 Attendance: 30
Weather: sunny Game notes: TC: BATTIGELLI Anna Scorers: TROBEC Tina, GERGELY Eniko, HAUSER Jakub

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
ITALY 21 (5-0), CROATIA 1 (1-3)
Jul 31, 2019 at Zagreb (Field A)

CROATIA starters: 2/cf DESPOT; 4/c MARJANOVIC; 5/1b BACIC; 8/3b ZEKANOVIC; 13/2b KECERIN; 15/ss VIDOVIC; 14/rf CRNCEVIC; 3/dp BALESTRIN; 10/lf GLAVINIC; 7/p BRLIC;

ITALY starters: 6/lf CAVAGLIERI; 45/cf CAIFFA; 9/dp BANCORA; 58/1b MILANO; 8/3b GIACOMETTI; 11/rf BRANDI; 7/ss MAVILLA; 3/c RAVIOLA; 13/2b BORTOLOTTI; 10/p NANNETTI;

CROATIA 1st - MARJANOVIC to dp. BALESTRIN to c. DESPOT walked. MARJANOVIC grounded out to 1b unassisted; DESPOT advanced to second. DESPOT stole third, scored on a throwing error by c, unearned. BACIC struck out swinging. ZEKANOVIC struck out swinging to catcher. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ITALY 1st - CAVAGLIERI walked. CAVAGLIERI advanced to second on a passed ball. CAVAGLIERI advanced to third on a wild pitch. CAIFFA walked, stole second. CAIFFA advanced to third on a wild pitch; CAVAGLIERI scored on a wild pitch. CAIFFA scored on a passed ball. BANCORA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. MILANO flied out to lf. GIACOMETTI walked. GIACOMETTI stole second; BANCORA stole third. BRANDI singled to left field, RBI; GIACOMETTI advanced to third; BANCORA scored. BRANDI stole second. MAVILLA hit by pitch. RAVIOLA flied out to 3b. BORTOLOTTI doubled to left field, 2 RBI; MAVILLA advanced to third; BRANDI scored; GIACOMETTI scored. BORTOLOTTI advanced to third on a wild pitch; MAVILLA scored on a wild pitch. BORTOLOTTI scored on a wild pitch. CAVAGLIERI walked. CAIFFA singled to center field; CAVAGLIERI advanced to third. BANCORA singled through the left side, RBI; CAIFFA advanced to second; CAVAGLIERI scored. MILANO hit by pitch; BANCORA advanced to second; CAIFFA advanced to third. MILANO advanced to second on a wild pitch; BANCORA advanced to third on a wild pitch; CAIFFA scored on a wild pitch. GIACOMETTI walked, advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c; MILANO scored on a wild pitch; BANCORA scored on a wild pitch. BRANDI homered to left center, inside the park, 2 RBI; GIACOMETTI scored. MAVILLA homered to left field, inside the park, RBI. RAVIOLA doubled to left field. BORTOLOTTI singled up the middle, RBI; RAVIOLA scored, unearned. BORTOLOTTI out at first 1b unassisted, runner left early. 15 runs, 9 hits, 2 errors, 0 LOB.

CROATIA 2nd - BELTRAME to 1b for MILANO. KECERIN struck out swinging. VIDOVIC struck out swinging. CRNCEVIC struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2nd - CAVAGLIERI singled to shortstop. CAIFFA flied out to cf. CAVAGLIERI stole second. CAVAGLIERI stole third. BANCORA walked. BANCORA stole second. BANCORA advanced to third on a wild pitch; CAVAGLIERI scored on a wild pitch. BELTRAME walked. BELTRAME stole second; BANCORA stole home. GIACOMETTI singled to left field, RBI; BELTRAME scored. BRANDI walked; GIACOMETTI advanced to second. DESPOT to 1b. JURIC to ss for BACIC. PAVOR to cf for VIDOVIC. JURKOVIC to rf for CRNCEVIC. FIRST to 2b for KECERIN. MAVILLA walked; BRANDI advanced to second; GIACOMETTI advanced to third. MAVILLA advanced to second on a wild pitch; BRANDI advanced to third on a wild pitch; GIACOMETTI scored on a wild pitch. RAVIOLA walked; BRANDI out at third 3b unassisted, runner left early. BORTOLOTTI reached on an error by 2b; RAVIOLA advanced to second; MAVILLA advanced to third. CAVAGLIERI singled to shortstop, RBI; BORTOLOTTI advanced to second; RAVIOLA scored, unearned; MAVILLA scored, unearned. CAIFFA flied out to 1b. 6 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CROATIA 3rd - RAMPOLDI to lf for CAVAGLIERI. MUNARETTO to p for NANNETTI. BALESTRIN struck out swinging. GLAVINIC struck out looking. DESPOT grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ITALY 21, CROATIA 1 (Jul 31, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
CROATIA............. 1   00  -  1  0  3      (1-3)
ITALY............... (15)6X  - 21 12  1      (5-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CROATIA - BRLIC Eva and MARJANOVIC Eowyn; BALESTRIN Leda. ITALY - NANNETTI Beatrice;
MUNARETTO Valeria(3) and RAVIOLA Elisa.
Win-MUNARETTO Valeria(1-1)  Loss-BRLIC Eva(0-3)  T-1:54  A-30
HR ITA - BRANDI Alessia (1); MAVILLA Alessandra (1).
Weather: sunny
Game notes:
TC: BATTIGELLI Anna
Scorers: TROBEC Tina, GERGELY Eniko, HAUSER Jakub
ESF