Box Score

FRANCE vs GERMANY (Jul 30, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
GERMANY 10 (2-1), FRANCE 4 (2-2) - Composite Box Score
Jul 30, 2019 at Zagreb (Field A)

FRANCE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COSTES p 
NGUYEN rf 
PATRY cf 
TALEB ss 
ENRIONE c 
PAUTHE 3b 
BROUARD 1b 
MARBRIER 2b 
CHIAPASCO dp 
BOUZIRI lf 
Totals   25  15 

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LAMERSDORF c 
RAZIORROUH 1b/p 
MANN pr 
THUERMER 3b/dp 
SIMMONS ss 
POZGAJ dp/3b 
VON RUEDEN lf 
WEIL 2b 
MACHTANS pr 
HUEBER p 
DIRSCHERL ph/dp 
ZUBER cf 
KUEHLER rf 
Totals   29  10  12  18 

FRANCE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COSTES Clelia L  5.0  12  10  29  31 
 
GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HUEBER Carolyn   2.0  11  11 
RAZIORROUH Shaya W  4.0  14  18 

Umpires - HP: LEVCHUK Dmytro 1B: HURLEY David 3B: GORLEN Benjamin
Start: 15:45 Time: 1:49 Attendance: 75
Weather: partly cloudy Game notes: Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel TC : BATTIGELLI Anna

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
GERMANY 10 (2-1), FRANCE 4 (2-2)
Jul 30, 2019 at Zagreb (Field A)

FRANCE starters: 20/p COSTES; 15/rf NGUYEN; 12/cf PATRY; 1/ss TALEB; 19/c ENRIONE; 21/3b PAUTHE; 10/1b BROUARD; 5/2b MARBRIER; 4/dp CHIAPASCO; 14/lf BOUZIRI;

GERMANY starters: 26/c LAMERSDORF; 10/1b RAZIORROUH; 25/3b THUERMER; 4/ss SIMMONS; 24/dp POZGAJ; 17/lf VON RUEDEN; 12/2b WEIL; 15/p HUEBER; 23/cf ZUBER; 21/rf KUEHLER;

FRANCE 1st - THUERMER to dp. POZGAJ to 3b. COSTES fouled out to 1b. NGUYEN lined out to p. PATRY grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 1st - LAMERSDORF singled to shortstop. RAZIORROUH singled to third base; LAMERSDORF advanced to second. THUERMER out at first p to 2b; RAZIORROUH advanced to second; LAMERSDORF advanced to third. SIMMONS grounded out to ss, RBI; RAZIORROUH advanced to third; LAMERSDORF scored. RAZIORROUH scored on a wild pitch. POZGAJ struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

FRANCE 2nd - TALEB singled to center field. ENRIONE singled to pitcher, bunt; TALEB advanced to second. ENRIONE advanced to second on a fielder's choice; TALEB out at third c to 3b, caught stealing. PAUTHE singled to pitcher. BROUARD singled to third base, bunt; PAUTHE advanced to second; ENRIONE advanced to third. ::: Defensive conference :::. MARBRIER reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw; BROUARD advanced to third; PAUTHE scored; ENRIONE scored on a throwing error by 2b, unearned. CHIAPASCO struck out swinging. COSTES reached on a throwing error by 3b, advanced to second; MARBRIER scored, unearned; BROUARD scored, unearned. NGUYEN grounded out to 2b. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

GERMANY 2nd - VON RUEDEN struck out swinging. WEIL reached on a throwing error by c, bunt. DIRSCHERL pinch hit for HUEBER. DIRSCHERL grounded out to 2b; WEIL advanced to second. ZUBER singled to third base, bunt, advanced to second on a throwing error by 3b; WEIL scored, unearned. LAMERSDORF singled up the middle, RBI; ZUBER scored, unearned. RAZIORROUH flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

FRANCE 3rd - RAZIORROUH to p. THUERMER to 1b. DIRSCHERL to dp. PATRY singled through the left side. TALEB struck out looking. PATRY advanced to second on a wild pitch. ENRIONE out at first p to 2b, SAC; PATRY advanced to third. PAUTHE flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 3rd - THUERMER singled through the right side. SIMMONS grounded out to 1b unassisted; THUERMER advanced to second. POZGAJ reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the throw; THUERMER scored. ::: Defensive conference :::. VON RUEDEN singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; POZGAJ scored, unearned. WEIL grounded out to p, SAC; VON RUEDEN advanced to third. DIRSCHERL struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FRANCE 4th - BROUARD walked. ::: Defensive conference :::. MARBRIER flied out to 2b. CHIAPASCO singled to shortstop; BROUARD advanced to second. COSTES reached on a fielder's choice to shortstop; CHIAPASCO out at second ss to 2b; BROUARD advanced to third. NGUYEN fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 4th - ZUBER singled to pitcher, bunt. ZUBER stole second. LAMERSDORF tripled to left field, RBI; ZUBER scored. RAZIORROUH grounded out to p, bunt. THUERMER struck out swinging. SIMMONS singled up the middle, RBI; LAMERSDORF scored. POZGAJ singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf; SIMMONS advanced to third. VON RUEDEN grounded out to ss. 2 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

FRANCE 5th - PATRY doubled to left center. TALEB flied out to lf. ENRIONE singled down the rf line, out at first rf to 1b; PATRY advanced to third. ::: Offensive conference :::. PAUTHE walked. BROUARD flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 5th - WEIL singled to pitcher, bunt. MACHTANS pinch ran for WEIL. DIRSCHERL struck out swinging. ZUBER singled to catcher, bunt; MACHTANS advanced to second. LAMERSDORF reached on a fielder's choice to shortstop; ZUBER advanced to second; MACHTANS out at third ss to 3b. ::: Temporary runner placed on 1st base :::. LAMERSDORF advanced to second on a wild pitch; ZUBER advanced to third on a wild pitch. LAMERSDORF advanced to third on a wild pitch; ZUBER scored on a wild pitch. RAZIORROUH walked. THUERMER reached on a dropped fly by 2b, advanced to second; RAZIORROUH advanced to third; LAMERSDORF scored, unearned. MANN pinch ran for RAZIORROUH. SIMMONS grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

FRANCE 6th - RAZIORROUH to p for MANN. WEIL to 2b for MACHTANS. MARBRIER flied out to ss. CHIAPASCO walked. COSTES reached on a fielder's choice to third base; CHIAPASCO out at second 3b to 2b. NGUYEN grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GERMANY 10, FRANCE 4 (Jul 30, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
FRANCE.............. 040 000  -  4  8  5      (2-2)
GERMANY............. 222 22X  - 10 12  2      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FRANCE - COSTES Clelia and ENRIONE THORRAND Ch.. GERMANY - HUEBER Carolyn;
RAZIORROUH Shaya(3) and LAMERSDORF Leoni.
Win-RAZIORROUH Shaya  Loss-COSTES Clelia  T-1:49  A-75
Weather: partly cloudy
Game notes:
Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel
TC : BATTIGELLI Anna
ESF