Box Score

CZECH REPUBLIC vs HUNGARY (Jul 29, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
CZECH REPUBLIC 24 (1-0), HUNGARY 0 (0-1-1) - Composite Box Score
Jul 29, 2019 at Zagreb (Field B)

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MORAVCIKOVA rf 
BERKYOVA ph 
BENOVA 3b 
KOVALSKA ph 
HRIBOVA c 
BOUCKOVA ph 
TOUSKOVA 2b 
STASTNA ph 
BURKOVICOVA 1b 
STEJSPALOVA ph 
BLAZKOVA cf 
DVORAKOVA ss 
KRAJCOVA lf 
PLEVOVA dp 
JANACKOVA p 
Totals   20  24  11  11  13 

HUNGARY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TOTH 3b 
FEKETE c/1b 
FLACHNER p/1b 
OGG 1b/p 
ANTAL cf 
DRAGAN lf 
JOO rf 
VARGA 2b 
HAJDU ss 
Totals  

CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANACKOVA Nela W,1-0  3.0  10 
 
HUNGARY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FLACHNER Zoe L,0-1  0.1 
OGG Kathryn Maria   2.2  16  15  10  12  16  27 

Umpires - HP: VITALE Diego 1B: PERRY JEff 3B: LEMSTRA Martin
Start: 13:45 Time: 1:55 Attendance: 50
Weather: partly cloudy Game notes: Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel TC : GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
CZECH REPUBLIC 24 (1-0), HUNGARY 0 (0-1-1)
Jul 29, 2019 at Zagreb (Field B)

CZECH REPUBLIC starters: 77/rf MORAVCIKOVA; 99/3b BENOVA; 43/c HRIBOVA; 16/2b TOUSKOVA; 31/1b BURKOVICOVA; 21/cf BLAZKOVA; 4/ss DVORAKOVA; 22/lf KRAJCOVA; 47/dp PLEVOVA; 10/p JANACKOVA;

HUNGARY starters: 27/3b TOTH; 31/c FEKETE; 22/p FLACHNER; 25/1b OGG; 19/cf ANTAL; 11/lf DRAGAN; 3/rf JOO; 36/2b VARGA; 8/ss HAJDU;

CZECH REPUBLIC 1st - MORAVCIKOVA grounded out to 3b. ::: RAIN DELAY :::. BENOVA singled to pitcher. HRIBOVA walked; BENOVA advanced to second. TOUSKOVA tripled up the middle, 2 RBI; HRIBOVA scored; BENOVA scored. BURKOVICOVA hit by pitch. BURKOVICOVA stole second. BURKOVICOVA advanced to third on a wild pitch; TOUSKOVA scored on a wild pitch. BLAZKOVA tripled to right center, RBI; BURKOVICOVA scored. DVORAKOVA hit by pitch. DVORAKOVA stole second. KRAJCOVA walked. ::: Defensive conference :::. PLEVOVA walked, RBI; KRAJCOVA advanced to second; DVORAKOVA advanced to third; BLAZKOVA scored. FLACHNER to 1b. OGG to p. MORAVCIKOVA singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; PLEVOVA advanced to third; KRAJCOVA scored; DVORAKOVA scored. MORAVCIKOVA advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c; PLEVOVA scored on a wild pitch. BENOVA walked. BENOVA stole second. BENOVA advanced to third on a passed ball. BENOVA scored on a wild pitch. HRIBOVA walked. TOUSKOVA singled to shortstop; HRIBOVA advanced to second. TOUSKOVA stole second; HRIBOVA stole third. BURKOVICOVA struck out swinging. TOUSKOVA advanced to third on a wild pitch; HRIBOVA scored on a wild pitch. TOUSKOVA scored on a wild pitch. BLAZKOVA walked. DVORAKOVA walked; BLAZKOVA advanced to second. DVORAKOVA advanced to second on a wild pitch; BLAZKOVA advanced to third on a wild pitch. DVORAKOVA advanced to third on a wild pitch; BLAZKOVA scored on a wild pitch. KRAJCOVA walked. KRAJCOVA stole second; DVORAKOVA advanced to home on a fielder's choice. PLEVOVA walked. BERKYOVA pinch hit for MORAVCIKOVA. BERKYOVA struck out swinging. 14 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

HUNGARY 1st - MORAVCIKOVA to rf for BERKYOVA. TOTH singled through the right side. FEKETE out at first 3b to 2b, SAC; TOTH advanced to second. FLACHNER struck out swinging. OGG grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - FEKETE to 1b. FLACHNER to c. BENOVA walked. BENOVA stole second. HRIBOVA walked; BENOVA stole third, scored on a throwing error by c. HRIBOVA advanced to second on a wild pitch. HRIBOVA advanced to third on a wild pitch. TOUSKOVA singled up the middle, RBI; HRIBOVA scored. TOUSKOVA stole second. TOUSKOVA advanced to third on a wild pitch. BURKOVICOVA struck out swinging. BLAZKOVA walked; TOUSKOVA scored on a wild pitch. DVORAKOVA singled to left field, advanced to second on the throw; BLAZKOVA advanced to third. KRAJCOVA flied out to cf, SF, RBI; DVORAKOVA advanced to third; BLAZKOVA scored. DVORAKOVA scored on a wild pitch. PLEVOVA struck out looking. 5 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

HUNGARY 2nd - ANTAL struck out looking. DRAGAN struck out looking. JOO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - MORAVCIKOVA flied out to ss. KOVALSKA pinch hit for BENOVA. BOUCKOVA pinch hit for HRIBOVA. STASTNA pinch hit for TOUSKOVA. KOVALSKA singled to left center. BOUCKOVA singled down the lf line; KOVALSKA advanced to second. STASTNA singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; BOUCKOVA advanced to third; KOVALSKA scored. STEJSPALOVA pinch hit for BURKOVICOVA. STEJSPALOVA walked. STEJSPALOVA advanced to second on a wild pitch; STASTNA advanced to third on a wild pitch; BOUCKOVA scored on a wild pitch. BLAZKOVA struck out looking. DVORAKOVA singled up the middle, 2 RBI; STEJSPALOVA scored; STASTNA scored. KRAJCOVA reached on an error by ss; DVORAKOVA, unearned. PLEVOVA grounded out to p. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

HUNGARY 3rd - BENOVA to 3b for KOVALSKA. HRIBOVA to c for BOUCKOVA. TOUSKOVA to 2b for STASTNA. BURKOVICOVA to 1b for STEJSPALOVA. VARGA struck out swinging. HAJDU grounded out to 1b unassisted. TOTH grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 24, HUNGARY 0 (Jul 29, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
CZECH REPUBLIC...... (14)55  - 24 11  0      (1-0)
HUNGARY............. 0   00  -  0  1  3      (0-1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CZECH REPUBLIC - JANACKOVA Nela and HRIBOVA Katerina. HUNGARY - FLACHNER Zoe;
OGG Kathryn Maria(1) and FEKETE Janka; FLACHNER Zoe.
Win-JANACKOVA Nela(1-0)  Loss-FLACHNER Zoe(0-1)  T-1:55  A-50
Weather: partly cloudy
Game notes:
Scorers : VSETECKA Petr, CESAR Danijel
TC : GILLETT Goose
ESF