Box Score

SLOVAKIA vs TURKEY (Jul 29, 2019)

 
Composite Box Score
 

U16 Women's European Championship 2019
SLOVAKIA 17 (1-0), TURKEY 3 (0-1) - Composite Box Score
Jul 29, 2019 at Zagreb (Field B)

SLOVAKIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SARKANYOVA ss 
ONDREJICKOVA cf 
SMICKOVA p/lf 
BOHUNICKA c 
ATKINSON lf/p 
CERNOVA ph/lf 
MEGOVA 1b 
BOHUSOVA dp 
VESPEROVA rf 
BORISOVA ph/rf 
CSOMOROVA 2b 
KLASOVA 3b 
Totals   28  17  13  13  10  12 

TURKEY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALAKOCA 1b 
DAGDELEN c 
KULAC 3b/rf 
GEZGIN rf 
BACAK p 
GYLCICEK ss 
CELIK lf 
PILE lf/p 
KAYA 2b 
SEN ss/lf 
KAN cf 
DAGOGLU cf 
SOYLEMEZ rf/3b 
COSKUN 3b/lf 
Totals   11  12 

SLOVAKIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SMICKOVA Aneta   2.0 
ATKINSON Phoebe W,1-0  2.0  11 
 
TURKEY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BACAK Hale Irem L,0-1  1.1  14  12  14  19 
PILE Beyza Nur   2.2  14  19 

Umpires - HP: GORLEN Benjamin 1B: LAFUENTE Ibon Aveval 3B: LEVCHUK Dmytro
Start: 11:25 Time: 2:02 Attendance: 50
Weather: partly cloudy Game notes: Scoreres : VSETECKA Petr, CESAR Danijel TC : GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

U16 Women's European Championship 2019
SLOVAKIA 17 (1-0), TURKEY 3 (0-1)
Jul 29, 2019 at Zagreb (Field B)

SLOVAKIA starters: 13/ss SARKANYOVA; 7/cf ONDREJICKOVA; 15/p SMICKOVA; 4/c BOHUNICKA; 2/lf ATKINSON; 9/1b MEGOVA; 1/dp BOHUSOVA; 5/rf VESPEROVA; 8/2b CSOMOROVA; 6/3b KLASOVA;

TURKEY starters: 7/1b ALAKOCA; 8/c DAGDELEN; 1/3b KULAC; 9/p BACAK; 12/lf CELIK; 13/2b KAYA; 10/ss SEN; 6/cf KAN; 4/rf SOYLEMEZ;

SLOVAKIA 1st - SARKANYOVA tripled to right center. ONDREJICKOVA flied into double play ss to 3b; SARKANYOVA out on the play. SMICKOVA singled to catcher. SMICKOVA stole second. BOHUNICKA reached on a fielder's choice to third base; SMICKOVA scored. ::: Temporary runner placed on 1st base :::. ATKINSON singled up the middle; BOHUNICKA advanced to second. ::: Defensive conference :::. ATKINSON advanced to second on a fielder's choice; BOHUNICKA out at third c to p to 3b, caught stealing. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

TURKEY 1st - ALAKOCA struck out swinging. DAGDELEN fouled out to p. KULAC singled to shortstop. KULAC stole second, advanced to third on a throwing error by c. BACAK struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SLOVAKIA 2nd - MEGOVA walked. BOHUSOVA walked; MEGOVA advanced to second. BOHUSOVA advanced to second on a throwing error by c; MEGOVA advanced to third. VESPEROVA reached on a fielder's choice to pitcher. CSOMOROVA walked, RBI; VESPEROVA advanced to second; BOHUSOVA advanced to third; MEGOVA scored. SARKANYOVA singled to right field, RBI; CSOMOROVA advanced to second; VESPEROVA advanced to third; BOHUSOVA scored. ONDREJICKOVA walked, RBI; SARKANYOVA advanced to second; CSOMOROVA advanced to third; VESPEROVA scored. SMICKOVA reached on a fielder's choice; ONDREJICKOVA advanced to second; SARKANYOVA advanced to third; CSOMOROVA scored on a throwing error by 3b. BOHUNICKA tripled to left field, 3 RBI; SMICKOVA scored; ONDREJICKOVA scored; SARKANYOVA scored. ATKINSON struck out swinging, reached first on a wild pitch, advanced to second on a throwing error by c; BOHUNICKA scored, unearned. PILE to lf for CELIK. CERNOVA pinch hit for ATKINSON. MEGOVA doubled to center field, RBI; CERNOVA scored. BOHUSOVA singled to right field; MEGOVA advanced to third. KULAC to rf. SOYLEMEZ to 3b. BOHUSOVA advanced to second on a wild pitch. VESPEROVA singled to shortstop, advanced to second on the throw, RBI; BOHUSOVA scored on a throwing error by 1b; MEGOVA scored. CSOMOROVA walked. SARKANYOVA flied out to rf. GYLCICEK to ss for BACAK. PILE to p. SEN to lf. DAGOGLU to cf for KAN. COSKUN to 3b for SOYLEMEZ. ONDREJICKOVA singled to pitcher; CSOMOROVA advanced to second; VESPEROVA advanced to third. SMICKOVA walked, RBI; ONDREJICKOVA advanced to second; CSOMOROVA advanced to third; VESPEROVA scored. GEZGIN to rf for KULAC. BOHUNICKA popped up to p. CERNOVA walked, RBI; SMICKOVA advanced to second; ONDREJICKOVA advanced to third; CSOMOROVA scored, unearned. MEGOVA reached on a fielder's choice to shortstop; CERNOVA advanced to second; SMICKOVA out at second ss unassisted. 13 runs, 6 hits, 4 errors, 3 LOB.

TURKEY 2nd - CERNOVA to lf. ::: SMICKOVA OBR: Runner interference :::. PILE struck out swinging. KAYA struck out swinging. SEN walked. SEN out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 3rd - KLASOVA to 3b for BOHUSOVA. / for KLASOVA. BORISOVA pinch hit for VESPEROVA. SEN to 3b. COSKUN to lf. KLASOVA grounded out to p. BORISOVA flied out to lf. CSOMOROVA doubled to left center. SARKANYOVA walked. ONDREJICKOVA flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

TURKEY 3rd - BORISOVA to rf. SMICKOVA to lf. ATKINSON to p for CERNOVA. DAGOGLU fouled out to 1b. COSKUN popped up to 1b. ALAKOCA walked. ALAKOCA out at first c to ss to 1b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 4th - SMICKOVA singled up the middle. SMICKOVA advanced to second on a wild pitch. BOHUNICKA flied out to lf; SMICKOVA advanced to third on a throwing error by lf. ATKINSON singled to shortstop, RBI; SMICKOVA scored. MEGOVA walked; ATKINSON advanced to second. MEGOVA stole second; ATKINSON stole third. KLASOVA struck out swinging. BORISOVA struck out swinging, reached first on a wild pitch. CSOMOROVA singled to shortstop, 2 RBI; BORISOVA advanced to second; MEGOVA scored; ATKINSON scored. SARKANYOVA walked; CSOMOROVA advanced to second; BORISOVA advanced to third. ONDREJICKOVA lined out to 1b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

TURKEY 4th - Batter set to GEZGIN. GEZGIN walked. GEZGIN advanced to second on a wild pitch. GYLCICEK walked. PILE struck out swinging, hit into double play c to 3b; GYLCICEK advanced to second; GEZGIN out on the play, caught stealing. GYLCICEK advanced to third on a wild pitch. KAYA hit by pitch. GYLCICEK advanced to home on a fielder's choice. SEN walked; KAYA advanced to second. DAGOGLU tripled down the lf line, 2 RBI; SEN scored; KAYA scored. COSKUN walked. ALAKOCA grounded out to p. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


SLOVAKIA 17, TURKEY 3 (Jul 29, 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
SLOVAKIA............ 1(13)0 3 - 17 13  1      (1-0)
TURKEY.............. 00   0 3 -  3  2  5      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SLOVAKIA - SMICKOVA Aneta; ATKINSON Phoebe(3) and BOHUNICKA Alexandra. TURKEY -
BACAK Hale Irem; PILE Beyza Nur(2) and DAGDELEN Hayel.
Win-ATKINSON Phoebe(1-0)  Loss-BACAK Hale Irem(0-1)  T-2:02  A-50
Weather: partly cloudy
Game notes:
Scoreres : VSETECKA Petr, CESAR Danijel
TC : GILLETT Goose
ESF