Box Score

ITALIA WOMEN vs BULGARIAN ALL STARS (Oct 31, 2019)

 
Composite Box Score
 

EUROPEAN MASTERS CUP
ITALIA WOMEN 15 (2-0), BULGARIAN ALL STARS 0 (1-2) - Composite Box Score
Oct 31, 2019 at Gava (Can Torello)

ITALIA WOMEN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DALBESIO 3b 
VALSANIA c 
TREVISAN ss 
DI GIULIO cf 
PERIZZOLO dp 
CASTORINA 1b 
DALL'O' 2b 
CONCAS 2b 
VICENTINI rf 
ARIOTTI rf 
COMPAGNONE lf 
GUZZETTA lf 
TURAZZI p 
FERRUA p 
Totals   22  15  13  12 

BULGARIAN ALL STARS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HANDJIYSKA 1b 
LAZAROVA lf 
BOGDANOVA dp 
SIMEONOVA 3b 
PAVLOVA ss 
HUEGLI ss 
NIKOLOVA p 
TOPALOVA 2b 
SIMOVA rf 
TRAYKOVA rf 
STOYANOVA cf 
MARINOVA c 
Totals   13 

ITALIA WOMEN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
TURAZZI Stella   1.0 
FERRUA Paula W,1-0  2.0    
 
BULGARIAN ALL STARS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
NIKOLOVA Gergana L,0-1  3.0  13  15  22  26    

Umpires - HP: TELEMAN (HOL) 1B: MARIN (ESP)
Start: 13:00 Time: 1:15 Attendance: 33
Weather: Cloudy Game notes: Scorers: MITJANAS Gemma, MARTIN Sara. TC: CARRILLO Marc.

 
Play-by-Play
 

EUROPEAN MASTERS CUP
ITALIA WOMEN 15 (2-0), BULGARIAN ALL STARS 0 (1-2)
Oct 31, 2019 at Gava (Can Torello)

ITALIA WOMEN starters: 8/3b DALBESIO; 16/c VALSANIA; 2/ss TREVISAN; 3/cf DI GIULIO; 18/dp PERIZZOLO; 19/1b CASTORINA; 21/2b DALL'O'; 1/rf VICENTINI; 14/lf COMPAGNONE; 11/p TURAZZI;

BULGARIAN ALL STARS starters: 7/1b HANDJIYSKA; 24/lf LAZAROVA; 3/dp BOGDANOVA; 2/3b SIMEONOVA; 22/ss PAVLOVA; 16/p NIKOLOVA; 18/2b TOPALOVA; 15/rf SIMOVA; 4/cf STOYANOVA; 12/c MARINOVA;

ITALIA WOMEN 1st - DALBESIO grounded out to 3b. VALSANIA reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error. TREVISAN singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by lf, RBI; VALSANIA scored, unearned. DI GIULIO doubled through the left side, RBI; TREVISAN scored. PERIZZOLO walked; DI GIULIO advanced to third on a wild pitch. PERIZZOLO stole second. CASTORINA grounded out to p, SAC, RBI; PERIZZOLO advanced to third; DI GIULIO scored, unearned. PERIZZOLO scored on a passed ball, unearned. DALL'O' grounded out to ss. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

BULGARIAN ALL STARS 1st - HANDJIYSKA singled to left center (0-0). LAZAROVA reached on a fielder's choice; HANDJIYSKA out at second p to ss. LAZAROVA advanced to second on a wild pitch. BOGDANOVA grounded out to p; LAZAROVA advanced to third. SIMEONOVA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALIA WOMEN 2nd - VICENTINI walked. VICENTINI advanced to second on a wild pitch. VICENTINI advanced to third on a passed ball. COMPAGNONE singled to right center, RBI; VICENTINI scored. DALBESIO walked; COMPAGNONE advanced to second. VALSANIA grounded out to 2b; DALBESIO advanced to second; COMPAGNONE advanced to third. TREVISAN tripled to right center, 2 RBI; DALBESIO scored; COMPAGNONE scored. DI GIULIO doubled to right center, out at third cf to 3b, RBI; TREVISAN scored. PERIZZOLO doubled to right center. CASTORINA tripled to center field, RBI; PERIZZOLO scored. DALL'O' tripled to left field, RBI; CASTORINA scored. VICENTINI struck out swinging, out at first c to 1b. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIAN ALL STARS 2nd - FERRUA to p for TURAZZI. PAVLOVA lined out to ss. NIKOLOVA grounded out to 2b. TOPALOVA singled to left field. SIMOVA reached on a throwing error by 3b; TOPALOVA advanced to second on the error, advanced to third on the throw. STOYANOVA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ITALIA WOMEN 3rd - HUEGLI to ss for PAVLOVA. TRAYKOVA to rf for SIMOVA. COMPAGNONE grounded out to 2b. DALBESIO singled through the left side. VALSANIA reached on a dropped fly by ss; DALBESIO advanced to second on the error. VALSANIA advanced to second on a wild pitch; DALBESIO advanced to third on a wild pitch. VALSANIA advanced to third on a wild pitch; DALBESIO scored on a wild pitch. VALSANIA scored on a wild pitch, unearned. TREVISAN singled to third base. TREVISAN advanced to second on a passed ball. DI GIULIO singled to left field, RBI; TREVISAN scored, unearned. PERIZZOLO popped up to 1b. CASTORINA singled through the left side; DI GIULIO advanced to second. DALL'O' doubled to center field, 2 RBI; CASTORINA scored, unearned; DI GIULIO scored, unearned. VICENTINI grounded out to 3b. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

BULGARIAN ALL STARS 3rd - CONCAS to 2b for DALL'O'. ARIOTTI to rf for VICENTINI. GUZZETTA to lf for COMPAGNONE. HANDJIYSKA singled to pitcher. LAZAROVA grounded out to 3b; HANDJIYSKA advanced to second. BOGDANOVA flied out to rf; HANDJIYSKA advanced to third. SIMEONOVA fouled out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ITALIA WOMEN 15, BULGARIAN ALL STARS 0 (Oct 31, 2019 at Gava)
----------------------------------------------------------------------
ITALIA WOMEN........ 465  - 15 13  1      (2-0)
BULGARIAN ALL STARS. 000  -  0  3  3      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ITALIA WOMEN - TURAZZI Stella; FERRUA Paula(2) and VALSANIA Samanta.
BULGARIAN ALL STARS - NIKOLOVA Gergana and MARINOVA Vesna.
Win-FERRUA Paula(1-0)  Loss-NIKOLOVA Gergana(0-1)  T-1:15  A-33
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers: MITJANAS Gemma, MARTIN Sara.
TC: CARRILLO Marc.
CEB 2011