Box Score

TEAM SWEDEN WOMEN vs MIRALBUENO SOFTBOL (Oct 30, 2019)

 
Composite Box Score
 

EUROPEAN MASTERS CUP
TEAM SWEDEN WOMEN 6 (1-0), MIRALBUENO SOFTBOL 0 (0-1) - Composite Box Score
Oct 30, 2019 at Can Torello (Gava)

TEAM SWEDEN WOMEN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DANIELS cf 
HJELM ss/p 
LINDHOLM c 
LINDSTEIN 1b/3b 
ODMAN lf 
LAZAREVA ph/lf 
HERMANSSON 3b 
FALK ph/2b 
LANDIN p 
SAND ph/1b 
MANSSON rf 
SALOMONSSON 2b/ss 
Totals   23  18 

MIRALBUENO SOFTBOL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLMENARES cf 
CARRERA c 
GALARRAGA ss 
AYUSO rf 
OTERMIN 1b 
MINAGLIA 1b 
CHAPARRO dh/p 
BUSSO 3b 
ZOROZA lf 
TORMES 2b 
AMAR p 
Totals   24  18  10 

TEAM SWEDEN WOMEN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LANDIN Paulina W,1-0  4.0  16  17 
HJELM Karin S,1  2.0 
 
MIRALBUENO SOFTBOL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AMAR Susana   2.0 
CHAPARRO Gabriela L,0-1  4.0  18  19 

Umpires - HP: HAUSER (CZE) 1B: MARCOVA (BUL)
Start: 13:00 Time: 1:30 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MITJANAS Gemma, ESTOQUERA Marina TC - CARRILLO Marc

 
Play-by-Play
 

EUROPEAN MASTERS CUP
TEAM SWEDEN WOMEN 6 (1-0), MIRALBUENO SOFTBOL 0 (0-1)
Oct 30, 2019 at Can Torello (Gava)

TEAM SWEDEN WOMEN starters: 16/cf DANIELS; 15/ss HJELM; 32/c LINDHOLM; 46/1b LINDSTEIN; 21/lf ODMAN; 58/3b HERMANSSON; 28/p LANDIN; 29/rf MANSSON; 17/2b SALOMONSSON;

MIRALBUENO SOFTBOL starters: 26/cf COLMENARES; 2/c CARRERA; 8/ss GALARRAGA; 27/rf AYUSO; 10/1b OTERMIN; 54/dh CHAPARRO; 16/3b BUSSO; 21/lf ZOROZA; 40/2b TORMES; 4/p AMAR;

TEAM SWEDEN WOMEN 1st - CHAPARRO to p. / for AMAR. DANIELS grounded out to 3b. HJELM struck out swinging. LINDHOLM singled to center field. LINDSTEIN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MIRALBUENO SOFTBOL 1st - COLMENARES flied out to 3b. CARRERA grounded out to 2b. GALARRAGA walked. AYUSO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM SWEDEN WOMEN 2nd - ODMAN singled to right center. HERMANSSON out at first 3b to 1b to c to ss, SAC; ODMAN advanced to second, out on the play. LANDIN grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

MIRALBUENO SOFTBOL 2nd - OTERMIN reached on a throwing error by 3b. CHAPARRO struck out swinging. BUSSO struck out swinging. ZOROZA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TEAM SWEDEN WOMEN 3rd - MANSSON grounded out to ss. SALOMONSSON flied out to lf. DANIELS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MIRALBUENO SOFTBOL 3rd - TORMES singled through the left side. TORMES out at second c to ss, caught stealing. COLMENARES struck out looking. CARRERA doubled to center field. GALARRAGA reached on a fielder's choice to shortstop; CARRERA out at third ss to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM SWEDEN WOMEN 4th - HJELM singled up the middle. HJELM stole second. LINDHOLM singled up the middle, advanced to second on the throw; HJELM advanced to third. LINDSTEIN reached on a fielder's choice to first base, RBI; LINDHOLM advanced to third; HJELM scored. ODMAN reached on a fielder's choice to second base; LINDSTEIN advanced to second. HERMANSSON singled through the right side, RBI; ODMAN advanced to second; LINDSTEIN advanced to third; LINDHOLM scored. LANDIN singled through the left side, RBI; HERMANSSON advanced to second; ODMAN advanced to third; LINDSTEIN scored. MANSSON reached on a fielder's choice to shortstop; LANDIN advanced to second; HERMANSSON advanced to third; ODMAN out at home ss to c. SALOMONSSON reached on a fielder's choice to shortstop; MANSSON advanced to second; LANDIN advanced to third; HERMANSSON out at home ss to c. DANIELS reached on a fielding error by 1b; SALOMONSSON advanced to second on the error; MANSSON advanced to third on the error, out at home 1b to c; LANDIN scored on the error, unearned. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

MIRALBUENO SOFTBOL 4th - AYUSO grounded out to 3b. OTERMIN reached on a throwing error by ss. CHAPARRO singled to left field; OTERMIN advanced to second. BUSSO reached on a fielder's choice to shortstop; CHAPARRO advanced to second; OTERMIN out at second ss unassisted. BUSSO advanced to second on a wild pitch; CHAPARRO advanced to third on a wild pitch. ZOROZA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

TEAM SWEDEN WOMEN 5th - CHAPARRO to dh. AMAR to p. HJELM flied out to 2b. LINDHOLM walked. LINDHOLM advanced to second on a wild pitch. LINDSTEIN walked. LAZAREVA pinch hit for ODMAN. LAZAREVA out at first c to 2b, SAC; LINDSTEIN advanced to second; LINDHOLM advanced to third. FALK pinch hit for HERMANSSON. FALK singled to pitcher, RBI; LINDSTEIN advanced to third; LINDHOLM scored. SAND pinch hit for LANDIN. FALK advanced to second on a wild pitch; LINDSTEIN scored on a wild pitch. SAND fouled out to c. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MIRALBUENO SOFTBOL 5th - HJELM to p. LINDSTEIN to 3b. LAZAREVA to lf. FALK to 2b. SAND to 1b. SALOMONSSON to ss. TORMES grounded out to ss. COLMENARES struck out swinging. CARRERA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM SWEDEN WOMEN 6th - MINAGLIA to 1b for OTERMIN. MANSSON hit by pitch. SALOMONSSON flied out to c. DANIELS lined into double play 1b unassisted; MANSSON out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MIRALBUENO SOFTBOL 6th - GALARRAGA singled to left center. AYUSO singled to right center; GALARRAGA advanced to second. MINAGLIA flied out to ss. CHAPARRO reached on a fielder's choice to pitcher; AYUSO advanced to second; GALARRAGA out at third p to 3b. BUSSO grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


TEAM SWEDEN WOMEN 6, MIRALBUENO SOFTBOL 0 (Oct 30, 2019 at Can Torello)
----------------------------------------------------------------------
TEAM SWEDEN WOMEN... 000 420  -  6  7  2      (1-0)
MIRALBUENO SOFTBOL.. 000 000  -  0  5  1      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TEAM SWEDEN WOMEN - LANDIN Paulina; HJELM Karin(5) and LINDHOLM Lina.
MIRALBUENO SOFTBOL - AMAR Susana; CHAPARRO Gabriela(3) and CARRERA Rebeca.
Win-LANDIN Paulina(1-0)  Save-HJELM Karin(1)  Loss-CHAPARRO Gabriela(0-1)  T-1:30  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MITJANAS Gemma, ESTOQUERA Marina
TC - CARRILLO Marc
Box Score