SaBat Praha (CZE) vs Joudrs Orange (CZE) (Aug 17, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Joudrs Orange (CZE) 14, SaBat Praha (CZE) 4 - Composite Box Score
Aug 17, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

SaBat Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AMORTOVA 1b/3b 
HOROVA ss/p 
SUSSEMILCHOV p/1b 
BLAZKOVA c 
MORAVCOVA 2b 
URMANOVA lf 
SRITROVA 3b/ss 
MASOVA cf 
DACEVA rf 
Totals   16  10 

Joudrs Orange (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KALIEVOLA ss 
VONTSVRIKOV c  11 
BERANKOVA p/1b 
HOUBOLA 2b 
VANAKOVA 3b 
VIMROVA 1b/p 
KUINEVOLA cf 
KOREVEICOVA lf 
KADERABVOLA rf 
Totals   21  14  10  12 

SaBat Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SUSSEMILCHOVA Tereza L  0.0 
HOROVA Lucie   3.1  10  20  24 
 
Joudrs Orange (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERANKOVA Karulina   2.0  10 
VIMROVA Adela W  2.0  13 


Umpires - HP: FRANCESCHI Massimo 1B: KNECHTLE Patrick
Scorers - ZILLI Angela, RONCHI Maurizio
TC - DEBONO Mario

Start: 14:02 Time: 1.34 Attendance: 40
Weather: Partly cloudy
Game notes: SUSSEMILCHOV faced 4 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Joudrs Orange (CZE) 14, SaBat Praha (CZE) 4
Aug 17, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

SaBat Praha (CZE) starters: 6/1b AMORTOVA; 32/ss HOROVA; 56/p SUSSEMILCHOV; 97/c BLAZKOVA; 77/2b MORAVCOVA; 15/lf URMANOVA; 66/3b SRITROVA; 13/cf MASOVA; 31/rf DACEVA;

Joudrs Orange (CZE) starters: 22/ss KALIEVOLA; 1/c VONTSVRIKOV; 13/p BERANKOVA; 12/2b HOUBOLA; 2/3b VANAKOVA; 19/1b VIMROVA; 4/cf KUINEVOLA; 36/lf KOREVEICOVA; 16/rf KADERABVOLA;

SaBat Praha (CZE) 1st - AMORTOVA struck out looking. HOROVA walked. HOROVA advanced to second on a passed ball. SUSSEMILCHOV walked. BLAZKOVA singled through the right side, RBI; SUSSEMILCHOV advanced to third; HOROVA scored. BLAZKOVA stole second. MORAVCOVA struck out looking. URMANOVA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 1st - KALIEVOLA singled up the middle. KALIEVOLA advanced to third on a wild pitch. VONTSVRIKOV walked, stole second, stole third, scored on a throwing error by p; KALIEVOLA stole home. BERANKOVA walked. HOUBOLA walked; BERANKOVA advanced to second. AMORTOVA to 3b. HOROVA to p. SUSSEMILCHOV to 1b. SRITROVA to ss. VANAKOVA reached on a dropped fly by cf; HOUBOLA advanced to third on the error; BERANKOVA scored on the error. VIMROVA singled through the right side, 2 RBI; VANAKOVA scored, unearned; HOUBOLA scored. KUINEVOLA grounded out to 3b; VIMROVA advanced to second. VIMROVA advanced to third on a wild pitch. VIMROVA scored on a wild pitch. KOREVEICOVA struck out swinging. KADERABVOLA grounded out to p. 6 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

SaBat Praha (CZE) 2nd - SRITROVA struck out swinging. MASOVA struck out looking. DACEVA singled to third base. AMORTOVA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 2nd - KALIEVOLA singled up the middle. VONTSVRIKOV singled through the left side; KALIEVOLA advanced to second. BERANKOVA hit by pitch; VONTSVRIKOV advanced to second; KALIEVOLA advanced to third. HOUBOLA homered to right field, inside the park, 4 RBI; BERANKOVA scored; VONTSVRIKOV scored; KALIEVOLA scored. VANAKOVA singled to left field. VANAKOVA advanced to second on a wild pitch. VANAKOVA advanced to third on a wild pitch. VIMROVA grounded out to 2b, RBI; VANAKOVA scored. KUINEVOLA struck out looking. KOREVEICOVA struck out swinging, reached first on a wild pitch. KADERABVOLA flied out to c. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 3rd - BERANKOVA to 1b. VIMROVA to p. HOROVA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. HOROVA advanced to second on a wild pitch. SUSSEMILCHOV walked. SUSSEMILCHOV advanced to second on a passed ball; HOROVA advanced to third on a passed ball. BLAZKOVA walked. MORAVCOVA reached on a fielder's choice; BLAZKOVA advanced to second; SUSSEMILCHOV advanced to third; HOROVA out at home p to c. BLAZKOVA advanced to third on a fielder's choice; SUSSEMILCHOV out at home c to 3b to c, caught stealing. URMANOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 3rd - KALIEVOLA singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf. VONTSVRIKOV walked. BERANKOVA flied out to 2b. VONTSVRIKOV advanced to second on a wild pitch; KALIEVOLA advanced to third on a wild pitch. HOUBOLA grounded out to p, RBI; VONTSVRIKOV advanced to third; KALIEVOLA scored. VANAKOVA hit by pitch. VIMROVA grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SaBat Praha (CZE) 4th - SRITROVA struck out swinging. MASOVA walked. MASOVA advanced to second on a wild pitch. DACEVA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; MASOVA advanced to third on the error. DACEVA advanced to second on a wild pitch; MASOVA scored on a wild pitch. DACEVA advanced to third on a wild pitch. AMORTOVA struck out looking. HOROVA walked. HOROVA advanced to second on a wild pitch; DACEVA scored on a wild pitch, unearned. SUSSEMILCHOV walked. BLAZKOVA singled to first base, advanced to second on a throwing error by 1b; SUSSEMILCHOV advanced to second, advanced to third on the error; HOROVA advanced to third, scored on the error, unearned. MORAVCOVA grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 4th - KUINEVOLA homered up the middle, inside the park, RBI. KOREVEICOVA walked. KADERABVOLA grounded out to 2b; KOREVEICOVA advanced to second. KOREVEICOVA advanced to third on a wild pitch. KALIEVOLA reached on a fielding error by 3b, RBI; KOREVEICOVA scored. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Joudrs Orange (CZE) 14, SaBat Praha (CZE) 4 (Aug 17, 2019 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
SaBat Praha (CZE)... 100 3 - 4 3 4
Joudrs Orange (CZE). 651 2 - 14 8 3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SaBat Praha (CZE) - SUSSEMILCHOVA Tereza; HOROVA Lucie(1) and BLAZKOVA Karolina.
Joudrs Orange (CZE) - BERANKOVA Karulina; VIMROVA Adela(3) and VONTSVRIKOV Vara.
Win-VIMROVA Adela Loss-SUSSEMILCHOVA Tereza T-1.34 A-40
HR JOR - HOUBOLA Julie (1); KUINEVOLA Veronica (2).
Weather: Partly cloudy
Game notes:
SUSSEMILCHOV faced 4 batters in the 1st.