Joudrs Orange (CZE) vs Moscovia (RUS) (Aug 16, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Joudrs Orange (CZE) at Moscovia (RUS) - Composite Box Score
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

Joudrs Orange (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KALIEVOLA ss/p 
VONTSVRIKOV p/c 
HOUBOLA c/ss 
BERANKOVA 1b 
VIMROVA 2b 
KUINEVOLA cf 
VERIE 3b 
VANAKOVA lf 
KADERABVOLA rf 
Totals   19  14  12 

Moscovia (RUS)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIPATOVA 1b 
MOKROVA cf 
POPOVA 3b 
TKALIA c  14 
SHCHERBAKOVA ss 
ABRAMYANTS pr 
SADYKOVA lf 
NIKOLAEVA rf 
PETROVA p 
LOMOVA dh 
MATVEEVA 2b 
KRASILNIKOVA rf/lf 
Totals   17  10  15 

Joudrs Orange (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VONTSVRIKOV Vara L,0-1  0.0 
KALIEVOLA Amalie   4.0  16  17 
 
Moscovia (RUS)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PETROVA Iana W,3-1  5.0  14  19  21 


Umpires - HP: THILEMANS Stefan 1B: CAMPA Giuseppe
Scorers - LOSCHI Carlo, MAESTRI Andrea
TC - BALOG Zsuzsa

Start: 16:04 Time: 1:31 Attendance: 60
Weather: Sunny
Game notes: VONTSVRIKOV faced 7 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Joudrs Orange (CZE) at Moscovia (RUS)
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

Joudrs Orange (CZE) starters: 22/ss KALIEVOLA; 1/p VONTSVRIKOV; 12/c HOUBOLA; 13/1b BERANKOVA; 19/2b VIMROVA; 4/cf KUINEVOLA; 23/3b VERIE; 2/lf VANAKOVA; 16/rf KADERABVOLA;

Moscovia (RUS) starters: 20/1b LIPATOVA; 1/cf MOKROVA; 4/3b POPOVA; 7/c TKALIA; 6/ss SHCHERBAKOVA; 5/lf SADYKOVA; 9/p PETROVA; 11/dh LOMOVA; 19/2b MATVEEVA; 12/rf KRASILNIKOVA;

Joudrs Orange (CZE) 1st - KALIEVOLA doubled to right center. VONTSVRIKOV struck out swinging. HOUBOLA struck out swinging. BERANKOVA reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error; KALIEVOLA advanced to third on the error. VIMROVA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Moscovia (RUS) 1st - LIPATOVA walked. LIPATOVA advanced to second on a wild pitch. LIPATOVA advanced to third on a wild pitch. MOKROVA walked. MOKROVA advanced to second on a wild pitch; LIPATOVA scored on a wild pitch. MOKROVA advanced to third on a throwing error by 3b, assist by c, caught stealing. POPOVA hit by pitch. POPOVA advanced to second on a passed ball. TKALIA walked, advanced to second on a wild pitch, RBI; POPOVA advanced to third on a wild pitch; MOKROVA scored on a wild pitch, unearned. SHCHERBAKOVA walked. SADYKOVA reached on a fielder's choice to catcher, RBI; SHCHERBAKOVA advanced to second; TKALIA advanced to third; POPOVA scored. PETROVA walked, RBI; SADYKOVA advanced to second; SHCHERBAKOVA advanced to third; TKALIA scored. KALIEVOLA to p. VONTSVRIKOV to c. HOUBOLA to ss. LOMOVA singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; PETROVA advanced to second, out at third 2b to c to 3b; SADYKOVA scored; SHCHERBAKOVA scored. MATVEEVA reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error; LOMOVA advanced to third. LIPATOVA singled to shortstop, RBI; MATVEEVA advanced to third; LOMOVA scored, unearned. LIPATOVA stole second. MOKROVA grounded out to p, RBI; LIPATOVA advanced to third; MATVEEVA scored, unearned. POPOVA struck out swinging. 8 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 2nd - KUINEVOLA singled to first base. VERIE struck out swinging. VANAKOVA struck out swinging. KADERABVOLA walked; KUINEVOLA advanced to second. KALIEVOLA singled to left field, scored on a fielding error by lf, unearned; KADERABVOLA advanced to second, scored on the error, unearned; KUINEVOLA advanced to third, scored on the error, unearned. VONTSVRIKOV struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Moscovia (RUS) 2nd - TKALIA walked. SHCHERBAKOVA singled to third base, bunt; TKALIA advanced to second, scored on a throwing error by 3b. SADYKOVA reached on a fielder's choice; SHCHERBAKOVA out at second ss to 2b. SADYKOVA stole second. PETROVA singled up the middle, advanced to third on a fielding error by cf, RBI; SADYKOVA scored. LOMOVA struck out swinging. MATVEEVA grounded out to p, bunt. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 3rd - NIKOLAEVA to rf for SADYKOVA. KRASILNIKOVA to lf. HOUBOLA struck out swinging. BERANKOVA grounded out to p. VIMROVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia (RUS) 3rd - LIPATOVA singled to center field, out at second cf to ss. MOKROVA grounded out to 2b. POPOVA flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 4th - KUINEVOLA struck out swinging. VERIE struck out swinging. VANAKOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia (RUS) 4th - TKALIA struck out swinging, out at first c to 1b. SHCHERBAKOVA singled to shortstop. ABRAMYANTS pinch ran for SHCHERBAKOVA. ABRAMYANTS runner left early, out at first 1b unassisted. NIKOLAEVA flied out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 5th - SHCHERBAKOVA to ss for ABRAMYANTS. KADERABVOLA struck out swinging. KALIEVOLA walked. Defensive conference. VONTSVRIKOV struck out looking. KALIEVOLA advanced to second on a throwing error by 1b, failed pickoff attempt. HOUBOLA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Moscovia (RUS) 10, Joudrs Orange (CZE) 3 (Aug 16, 2019 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Joudrs Orange (CZE). 030 00 - 3 3 4 (1-3)
Moscovia (RUS)...... 820 0X - 10 6 3 (4-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Joudrs Orange (CZE) - VONTSVRIKOV Vara; KALIEVOLA Amalie(1) and HOUBOLA Julie;
VONTSVRIKOV Vara. Moscovia (RUS) - PETROVA Iana and TKALIA Olga.
Win-PETROVA Iana(3-1) Loss-VONTSVRIKOV Vara(0-1) T-1:31 A-60
Weather: Sunny
Game notes:
VONTSVRIKOV faced 7 batters in the 1st.