ITALY 2 vs SaBat Praha (CZE) (Aug 16, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
ITALY 2 at SaBat Praha (CZE) - Composite Box Score
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

ITALY 2   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZANOLLA 3b/c 
GUGLIELMINOT 2b 
GRASSO 1b 
MALAGOLI c/3b 
LOMI cf 
ANSELMI ss 
IAVAZZO dh 
MORLACCHI rf 
RANIERI lf 
NAPOLITANO p 
SILVONI p 
SILVESTRI p 
Totals   22  20  13 

SaBat Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MORAVCOVA c 
HOROVA 1b/p 
SUSSEMILCHOV ss 
BLAZKOVA ss 
URMANOVA 2b 
MASOVA 3b 
DACEVA p/1b 
AMORTOVA 1b 
SLADEK lf 
HLOZEK E cf 
SIMOVA rf 
Totals   10 

ITALY 2   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NAPOLITANO Lidia   1.0 
SILVONI Anita W,1-1  1.0 
SILVESTRI Irene   1.0 
 
SaBat Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DACEVA Sara L,0-1  0.0  10  10 
HOROVA Lucie   3.0  10  18  21 


Umpires - HP: ZEZLINA Tomo 1B: MARCHISIO Silvia
Scorers - LOSCHI Carlo, ZILLI Angela
TC - DEBONO Mario

Start: 14:00 Time: 1:08 Attendance: 101
Weather: Sunny
Game notes: DACEVA faced 10 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
ITALY 2 at SaBat Praha (CZE)
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

ITALY 2 starters: 51/3b ZANOLLA; 14/2b GUGLIELMINOT; 24/1b GRASSO; 46/c MALAGOLI; 55/cf LOMI; 48/ss ANSELMI; 60/dh IAVAZZO; 12/rf MORLACCHI; 23/lf RANIERI; 47/p NAPOLITANO;

SaBat Praha (CZE) starters: 67/c MORAVCOVA; 32/1b HOROVA; 56/ss SUSSEMILCHOV; 15/2b URMANOVA; 13/3b MASOVA; 31/p DACEVA; 8/lf SLADEK; 1/cf HLOZEK E; 95/rf SIMOVA;

ITALY 2 1st - ZANOLLA hit by pitch. ZANOLLA stole second. GUGLIELMINOT singled to catcher, advanced to third on the error; ZANOLLA advanced to third, scored on a throwing error by 1b. GUGLIELMINOT scored on a wild pitch. GRASSO walked. GRASSO stole second. MALAGOLI walked. MALAGOLI stole second; GRASSO stole third. LOMI singled to left center, advanced to second on the throw, RBI; MALAGOLI advanced to third; GRASSO scored. ANSELMI reached on a fielder's choice to third base, advanced to second on the throw, RBI; LOMI advanced to third, scored on a throwing error by ss; MALAGOLI scored. IAVAZZO hit by pitch. IAVAZZO stole second; ANSELMI stole third. IAVAZZO advanced to third on a wild pitch; ANSELMI scored on a wild pitch. No play. MORLACCHI walked, stole second. RANIERI walked. ZANOLLA reached on a fielder's choice, RBI; RANIERI advanced to second; MORLACCHI advanced to third; IAVAZZO scored on a muffed throw by c, assist by p, unearned. HOROVA to p. BLAZKOVA to ss for SUSSEMILCHOV. DACEVA to 1b. GUGLIELMINOT walked, RBI; ZANOLLA advanced to second; RANIERI advanced to third; MORLACCHI scored. GRASSO singled to center field, 2 RBI; GUGLIELMINOT advanced to third; ZANOLLA scored; RANIERI scored. MALAGOLI singled to right field, RBI; GRASSO advanced to third; GUGLIELMINOT scored. LOMI reached on a fielder's choice, RBI; MALAGOLI out at second ss to 2b; GRASSO scored. ANSELMI singled to third base; LOMI advanced to second. IAVAZZO out by rule Dropped Infield Fly. IAVAZZO grounded out to ss unassisted; ANSELMI advanced to third on the error; LOMI scored on an error by ss, unearned. MORLACCHI grounded out to p. 13 runs, 5 hits, 4 errors, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 1st - MORAVCOVA struck out looking. HOROVA struck out swinging. BLAZKOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2 2nd - RANIERI singled to center field. ZANOLLA reached on a fielder's choice; RANIERI out at second ss to 2b. ZANOLLA advanced to second on a wild pitch. ZANOLLA advanced to third on a wild pitch. GUGLIELMINOT walked. GRASSO reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, RBI; GUGLIELMINOT advanced to third on a throwing error by ss; ZANOLLA scored. MALAGOLI walked. LOMI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; MALAGOLI advanced to second; GRASSO advanced to third; GUGLIELMINOT scored, unearned. LOMI advanced to second on a wild pitch; MALAGOLI advanced to third on a wild pitch; GRASSO scored on a wild pitch. ANSELMI flied out to ss. IAVAZZO tripled to center field, 2 RBI; LOMI scored, unearned; MALAGOLI scored, unearned. On the same play. IAVAZZO scored on a throwing error by cf, unearned. MORLACCHI flied out to c. 6 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

SaBat Praha (CZE) 2nd - SILVONI to p for NAPOLITANO. URMANOVA struck out swinging. MASOVA struck out swinging. DACEVA reached on catcher's interference. SLADEK struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ITALY 2 3rd - AMORTOVA to 1b for DACEVA. RANIERI grounded out to p. ZANOLLA homered through the left side, inside the park, RBI. GUGLIELMINOT reached on a muffed throw by 1b, assist by p. GRASSO lined out to ss; GUGLIELMINOT advanced to second on a throwing error by ss. MALAGOLI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 3rd - ZANOLLA to c. MALAGOLI to 3b. SILVESTRI to p for SILVONI. HLOZEK E grounded out to p. SIMOVA struck out swinging, reached first on a muffed throw by 1b, assist by c. MORAVCOVA reached on a fielder's choice; SIMOVA out at second p to ss. HOROVA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


ITALY 2 20, SaBat Praha (CZE) 0 (Aug 16, 2019 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
ITALY 2............. (13)61 - 20 8 2 (1-3)
SaBat Praha (CZE)... 0 00 - 0 0 8 (0-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ITALY 2 - NAPOLITANO Lidia; SILVONI Anita(2); SILVESTRI Irene(3) and MALAGOLI Giulia;
ZANOLLA Elisa. SaBat Praha (CZE) - DACEVA Sara; HOROVA Lucie(1) and MORAVCOVA Aneta.
Win-SILVONI Anita(1-1) Loss-DACEVA Sara(0-1) T-1:08 A-101
HR IT2 - ZANOLLA Elisa (1).
Weather: Sunny
Game notes:
DACEVA faced 10 batters in the 1st.