Flanders Acad. (BEL) vs Joudrs Navy (CZE) (Aug 16, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Flanders Acad. (BEL) at Joudrs Navy (CZE) - Composite Box Score
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 3)

Flanders Acad. (BEL)  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MAMBOURG M p/2b 
VERHAEGHEN A 3b 
MARTENS L c 
HINDRIKS J cf 
LEGGAT ss 
KEMPENAERS 2b/1b 
VERHAEGHEN L 1b/p 
MARTENS A 2b 
VAN UFFELEN lf 
MAMBOURG A ph 
HINDRIKS B rf 
WILLEMS cf/c 
Totals   20  10  10 

Joudrs Navy (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SEDLACKOVA p 
HOFFMAN ss 
SCHWARZ 1b 
NOVOTNY c 
SKOPEK 1b/ss 
SOUKUPOVA cf 
KINDLOVA 2b 
KOPECKY rf 
NEUBERTOVA lf 
JANACKOVA lf 
PETR 3b 
Totals   23  13  15 

Flanders Acad. (BEL)  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAMBOURG Marie L,0-2  2.2  18  18 
VERHAEGHEN Lenka   0.2 
 
Joudrs Navy (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SEDLACKOVA Natalie W,1-3  5.0  10  20  20 


Umpires - HP: FRANCESCHINI Massimo 1B: CEUPPENS Rita
Scorers - MONICA Silvia - BURLINI Stefano
TC - DEBONO Mario

Start: 09:00 Time: 1:20 Attendance: 25
Weather: Sunny
Game notes: 

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Flanders Acad. (BEL) at Joudrs Navy (CZE)
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 3)

Flanders Acad. (BEL) starters: 8/p MAMBOURG M; 29/3b VERHAEGHEN A; 14/c MARTENS L; 26/ss LEGGAT; 20/2b KEMPENAERS; 28/1b VERHAEGHEN L; 25/lf VAN UFFELEN; 9/rf HINDRIKS B; 27/cf WILLEMS;

Joudrs Navy (CZE) starters: 24/p SEDLACKOVA; 37/ss HOFFMAN; 39/c NOVOTNY; 18/1b SKOPEK; 40/cf SOUKUPOVA; 30/2b KINDLOVA; 8/rf KOPECKY; 32/lf NEUBERTOVA; 27/3b PETR;

Flanders Acad. (BEL) 1st - MAMBOURG M tripled to left field. VERHAEGHEN A flied out to 1b. MARTENS L flied out to p. LEGGAT struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Navy (CZE) 1st - SEDLACKOVA grounded out to p. HOFFMAN reached on a muffed throw by 1b, assist by p. HOFFMAN stole second. NOVOTNY singled to center field, RBI; HOFFMAN scored, unearned. NOVOTNY stole second. SKOPEK grounded out to 1b unassisted; NOVOTNY advanced to third. NOVOTNY scored on a wild pitch, unearned. SOUKUPOVA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. SOUKUPOVA advanced to third on a wild pitch. KINDLOVA singled to third base, RBI; SOUKUPOVA scored, unearned. KINDLOVA advanced to second on a wild pitch. KOPECKY struck out looking. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Flanders Acad. (BEL) 2nd - KEMPENAERS struck out looking. VERHAEGHEN L singled to shortstop, out at second ss to 2b. VAN UFFELEN struck out looking, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Navy (CZE) 2nd - KEMPENAERS to 1b. MARTENS A to 2b for VERHAEGHEN L. NEUBERTOVA struck out swinging. PETR struck out swinging, reached first on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c. SEDLACKOVA reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; PETR scored, unearned. HOFFMAN reached on a fielding error by 3b. NOVOTNY David Out By Rule Strike Out By Rule. NOVOTNY struck out swinging; HOFFMAN advanced to second on a wild pitch; SEDLACKOVA advanced to third on a wild pitch. SKOPEK homered to center field, inside the park, 3 RBI, unearned; HOFFMAN scored, unearned; SEDLACKOVA scored, unearned. Outs are set to 3. 4 runs, 1 hit, 3 errors, 0 LOB.

Flanders Acad. (BEL) 3rd - SCHWARZ to 1b for HOFFMAN. SKOPEK to ss. JANACKOVA to lf for NEUBERTOVA. HINDRIKS B struck out looking. WILLEMS struck out looking, reached first on a passed ball. MAMBOURG M struck out swinging. WILLEMS advanced to second on a wild pitch. VERHAEGHEN A grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Navy (CZE) 3rd - SOUKUPOVA struck out swinging. KINDLOVA singled to center field. KINDLOVA advanced to second on a wild pitch. KOPECKY reached on a throwing error by p, advanced to third on the error; KINDLOVA advanced to third, scored on the error. JANACKOVA singled to shortstop, RBI; KOPECKY scored, unearned. PETR reached on a fielder's choice; JANACKOVA out at second ss to 2b. PETR advanced to second on a wild pitch. PETR advanced to third on a passed ball, out at home ss to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Flanders Acad. (BEL) 4th - MARTENS L grounded out to p. LEGGAT grounded out to ss. KEMPENAERS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Navy (CZE) 4th - MAMBOURG M to 2b. HINDRIKS J to cf for MARTENS L. VERHAEGHEN L to p for MARTENS A. WILLEMS to c. SEDLACKOVA flied out to ss. SCHWARZ struck out swinging. NOVOTNY tripled to right field. NOVOTNY scored on a wild pitch. SKOPEK homered to center field, inside the park, RBI. SOUKUPOVA hit by pitch. SOUKUPOVA advanced to second on a wild pitch. SOUKUPOVA advanced to third on a wild pitch. SOUKUPOVA scored on a wild pitch. KINDLOVA singled to pitcher. KINDLOVA advanced to second on a wild pitch. KINDLOVA advanced to third on a wild pitch. KINDLOVA scored on a wild pitch. Outs are set to 3. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Flanders Acad. (BEL) 5th - VERHAEGHEN L struck out swinging, reached first on a wild pitch. MAMBOURG A pinch hit for VAN UFFELEN. VERHAEGHEN L advanced to second on a wild pitch. MAMBOURG A struck out looking. HINDRIKS B struck out looking. VERHAEGHEN L stole third, scored on a throwing error by c. WILLEMS singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b. MAMBOURG M singled to shortstop, RBI; WILLEMS scored, unearned. VERHAEGHEN A struck out looking. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Joudrs Navy (CZE) 13, Flanders Acad. (BEL) 2 (Aug 16, 2019 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Flanders Acad. (BEL) 000 02 -  2  4  6      (0-5)
Joudrs Navy (CZE)... 342 4X - 13  9  2      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Flanders Acad. (BEL) - MAMBOURG Marie; VERHAEGHEN Lenka(3) and MARTENS Lex;
WILLEMS Dries. Joudrs Navy (CZE) - SEDLACKOVA Natalie and NOVOTNY David.
Win-SEDLACKOVA Natalie(1-3)  Loss-MAMBOURG Marie(0-2)  T-1:20  A-25
HR JNA - SKOPEK David 2 (3).
Weather: Sunny
Game notes: