London Cubs (GBR) vs SaBat Praha (CZE) (Aug 16, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
London Cubs (GBR) at SaBat Praha (CZE) - Composite Box Score
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

London Cubs (GBR)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MORRIS 1b/p 
MOGGI 2b 
WILSON p/1b 
EDWARDS c 
ALBRECHT lf 
BARBIERI ph/lf 
KIMURA ss 
EBERLY 3b 
ALEXANDRE cf 
NERI dh 
ROLLINS rf 
Totals   23  12  10  12  15 

SaBat Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AMORTOVA 1b 
HOROVA cf 
SUSSEMILCHOV p/ss 
BLAZKOVA c  11 
MORAVCOVA 2b 
KOPECKA rf 
BERANOVA rf 
SRITROVA ss/p 
DACEVA 3b 
MASOVA 3b 
HLOZEK L lf 
SLADEK lf 
Totals   14  10  15 

London Cubs (GBR)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WILSON Georgia W,3-1  3.1  10 
MORRIS Amy   1.2 
 
SaBat Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SUSSEMILCHOVA Tereza L,0-3  4.2  11  11  12  12  21  30 
SRITROVA Kristyna   0.1 


Umpires - HP: ZEZLINA Tomo 1B: AMMENDOLA Domenico
Scorers - PAPARONE Davide, PAINI Anna Maria
TC - BALOG Zsuzsa

Start: 9:00 Time: 1:46 Attendance: 100
Weather: Sunny
Game notes: 

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
London Cubs (GBR) at SaBat Praha (CZE)
Aug 16, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

London Cubs (GBR) starters: 2/1b MORRIS; 4/2b MOGGI; 12/p WILSON; 15/c EDWARDS; 1/lf ALBRECHT; 7/ss KIMURA; 3/3b EBERLY; 9/cf ALEXANDRE; 14/dh NERI; 8/rf ROLLINS;

SaBat Praha (CZE) starters: 6/1b AMORTOVA; 32/cf HOROVA; 56/p SUSSEMILCHOV; 97/c BLAZKOVA; 67/2b MORAVCOVA; 9/rf KOPECKA; 66/ss SRITROVA; 31/3b DACEVA; 14/lf HLOZEK L;

London Cubs (GBR) 1st - MORRIS struck out looking. MOGGI struck out swinging. WILSON struck out swinging, reached first on a wild pitch. EDWARDS walked; WILSON advanced to second. EDWARDS advanced to second on a wild pitch; WILSON advanced to third on a wild pitch. ALBRECHT struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SaBat Praha (CZE) 1st - AMORTOVA walked. HOROVA struck out looking. SUSSEMILCHOV struck out swinging. BLAZKOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Cubs (GBR) 2nd - KIMURA homered to right field, inside the park, RBI. EBERLY struck out looking. ALEXANDRE grounded out to 1b unassisted. NERI walked. NERI stole second. MORRIS struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 2nd - MORAVCOVA struck out swinging. KOPECKA struck out looking. SRITROVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Cubs (GBR) 3rd - MOGGI singled to shortstop. MOGGI stole second. MOGGI stole third. WILSON grounded out to 1b unassisted, RBI; MOGGI scored. EDWARDS walked. EDWARDS stole second. EDWARDS advanced to third on a wild pitch. ALBRECHT struck out looking. KIMURA reached on a fielder's choice to third base, RBI; EDWARDS scored. EBERLY struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 3rd - DACEVA struck out looking. HLOZEK L struck out swinging. AMORTOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Cubs (GBR) 4th - ALEXANDRE walked. NERI singled to shortstop; ALEXANDRE advanced to second. NERI advanced to second on a wild pitch; ALEXANDRE advanced to third on a wild pitch. MORRIS struck out looking. MOGGI hit by pitch. MOGGI advanced to second on a wild pitch; NERI advanced to third on a wild pitch; ALEXANDRE scored on a wild pitch. MOGGI advanced to third on a wild pitch; NERI scored on a wild pitch. WILSON singled to second base, RBI; MOGGI scored. WILSON advanced to second on a passed ball. WILSON advanced to third on a wild pitch. EDWARDS walked, stole second. EDWARDS advanced to third on a wild pitch; WILSON scored on a wild pitch. ALBRECHT struck out looking. BERANOVA to rf for KOPECKA. MASOVA to 3b for DACEVA. SLADEK to lf for HLOZEK L. MOGGI Temporary Runner for EDWARDS. EDWARDS scored on a wild pitch. KIMURA reached on a muffed throw by 1b, assist by p. KIMURA stole second. KIMURA stole third. EBERLY struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 4th - MORRIS to p. WILSON to 1b. HOROVA walked. HOROVA out at second c to ss, caught stealing. SUSSEMILCHOV grounded out to 1b unassisted. BLAZKOVA tripled to right center. BLAZKOVA scored on a wild pitch. Defensive Conference. MORAVCOVA grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

London Cubs (GBR) 5th - ALEXANDRE walked. Defensive Conference. ALEXANDRE stole second. ALEXANDRE advanced to third on a wild pitch. NERI walked, advanced to second on a wild pitch; ALEXANDRE out at home c to p. NERI advanced to third on a passed ball. MORRIS struck out swinging. NERI scored on a wild pitch. MOGGI walked, advanced to second on a throwing error by c. WILSON tripled down the rf line, scored on a throwing error by 2b, RBI; MOGGI scored. SUSSEMILCHOV to ss. SRITROVA to p. BARBIERI pinch hit for ALBRECHT. EDWARDS walked. MOGGI Temporary Runner for EDWARDS. EDWARDS stole second. BARBIERI singled up the middle, RBI; EDWARDS scored. KIMURA walked; BARBIERI advanced to second. EBERLY grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

SaBat Praha (CZE) 5th - BARBIERI to lf. BERANOVA walked. SRITROVA reached on a fielder's choice; BERANOVA out at second ss to 2b. SRITROVA stole second. MASOVA walked. MASOVA advanced to second on an illegal pitch; SRITROVA advanced to third on an illegal pitch. Defensive Conference. SLADEK struck out swinging, out at first c to 1b. MORRIS to 1b. WILSON to p. SRITROVA out at home c to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


London Cubs (GBR) 12, SaBat Praha (CZE) 1 (Aug 16, 2019 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
London Cubs (GBR)... 012 54 - 12  6  0      (3-1)
SaBat Praha (CZE)... 000 10 -  1  1  3      (0-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Cubs (GBR) - WILSON Georgia; MORRIS Amy(4) and EDWARDS Cara.
SaBat Praha (CZE) - SUSSEMILCHOVA Tereza; SRITROVA Kristyna(5) and BLAZKOVA Karolina.
Win-WILSON Georgia(3-1)  Loss-SUSSEMILCHOVA Tereza(0-3)  T-1:46  A-100
HR LON - KIMURA-PHALON Shinju (1).
Weather: Sunny
Game notes: