SaBat Praha (CZE) vs Joudrs Orange (CZE) (Aug 15, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
SaBat Praha (CZE) at Joudrs Orange (CZE) - Composite Box Score
Aug 15, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

SaBat Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AMORTOVA 1b 
MASOVA 1b/3b 
HOROVA c 
SUSSEMILCHOV p/1b 
BLAZKOVA ss 
MORAVCOVA 2b 
HLOZEK E cf 
SLADEK ph/cf 
URMANOVA lf 
BERANOVA pr 
SRITROVA 3b/p 
SIMOVA rf 
Totals   15 

Joudrs Orange (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KALIEVOLA p/3b 
VONTSVRIKOV 1b 
HOUBOLA c 
BERANKOVA ss 
VIMROVA 3b/p 
KOREVEICOVA 2b 
KUINEVOLA cf 
RYBMEKOVA lf 
MRAZOVA rf 
Totals   17  15  12 

SaBat Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SUSSEMILCHOVA Tereza L,0-2  2.0  17 
SRITROVA Kristyna   1.0  12 
 
Joudrs Orange (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KALIEVOLA Amalie W,1-0  3.0  11  15 
VIMROVA Adela   1.0 


Umpires - HP: KNECHTLE Patrik 1B: CEUPPENS Rita
Scorers - ROSA Lorenzo, RONCHI Maurizio
TC - DEBONO Mario

Start: 16:05 Time: 1:45 Attendance: 50
Weather: Partly cloudy
Game notes: 

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
SaBat Praha (CZE) at Joudrs Orange (CZE)
Aug 15, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

SaBat Praha (CZE) starters: 6/1b AMORTOVA; 32/c HOROVA; 56/p SUSSEMILCHOV; 97/ss BLAZKOVA; 67/2b MORAVCOVA; 1/cf HLOZEK E; 15/lf URMANOVA; 66/3b SRITROVA; 95/rf SIMOVA;

Joudrs Orange (CZE) starters: 22/p KALIEVOLA; 1/1b VONTSVRIKOV; 12/c HOUBOLA; 13/ss BERANKOVA; 19/3b VIMROVA; 36/2b KOREVEICOVA; 4/cf KUINEVOLA; 28/lf RYBMEKOVA; 3/rf MRAZOVA;

SaBat Praha (CZE) 1st - AMORTOVA struck out swinging. HOROVA walked. HOROVA stole second. SUSSEMILCHOV singled through the right side, RBI; HOROVA scored. SUSSEMILCHOV advanced to second on a wild pitch. BLAZKOVA struck out looking. MORAVCOVA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 1st - KALIEVOLA singled to left field. KALIEVOLA stole second. VONTSVRIKOV walked. VONTSVRIKOV advanced to second on a wild pitch; KALIEVOLA advanced to third on a wild pitch. VONTSVRIKOV advanced to third on a wild pitch; KALIEVOLA scored on a wild pitch. HOUBOLA grounded out to 1b unassisted, RBI; VONTSVRIKOV scored. BERANKOVA homered up the middle, inside the park, RBI. VIMROVA walked. VIMROVA advanced to second on a wild pitch. VIMROVA advanced to third on a wild pitch. Defensive conference. KOREVEICOVA struck out swinging. VIMROVA scored on a wild pitch. KUINEVOLA walked. KUINEVOLA stole second. RYBMEKOVA grounded out to 1b unassisted. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 2nd - HLOZEK E out at first 1b to p. URMANOVA struck out swinging, reached first on a wild pitch. SRITROVA walked; URMANOVA advanced to second. SRITROVA advanced to second on a wild pitch; URMANOVA advanced to third on a wild pitch. SIMOVA struck out looking. SRITROVA advanced to third on a wild pitch; URMANOVA scored on a wild pitch. AMORTOVA walked. SRITROVA out at home c to ss to c, caught stealing. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 2nd - MASOVA to 1b for AMORTOVA. MRAZOVA walked. KALIEVOLA reached on a fielder's choice; MRAZOVA out at second ss to 2b. KALIEVOLA stole second. VONTSVRIKOV struck out swinging. KALIEVOLA stole third. HOUBOLA walked, stole second. BERANKOVA hit by pitch. VIMROVA walked, RBI; BERANKOVA advanced to second; HOUBOLA advanced to third; KALIEVOLA scored. Defensive conference. VIMROVA advanced to second on a wild pitch; BERANKOVA advanced to third on a wild pitch; HOUBOLA scored on a wild pitch. KOREVEICOVA walked. KUINEVOLA reached on a fielding error by 2b; KOREVEICOVA advanced to third on the error; VIMROVA scored on the error, unearned; BERANKOVA scored on the error, unearned. KUINEVOLA stole second. RYBMEKOVA struck out swinging to catcher. 4 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

SaBat Praha (CZE) 3rd - HOROVA struck out looking. SUSSEMILCHOV walked. BLAZKOVA singled to second base; SUSSEMILCHOV advanced to second. MORAVCOVA grounded out to p; BLAZKOVA advanced to second; SUSSEMILCHOV advanced to third. SLADEK pinch hit for HLOZEK E. SUSSEMILCHOV scored on a throwing error by c, unearned. SLADEK struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Orange (CZE) 3rd - SLADEK to cf. MASOVA to 3b. SUSSEMILCHOV to 1b. SRITROVA to p. MRAZOVA hit by pitch. KALIEVOLA singled to left field; MRAZOVA advanced to second. KALIEVOLA advanced to second on the error; MRAZOVA advanced to third on a throwing error by 3b. VONTSVRIKOV walked. HOUBOLA reached on a fielder's choice, RBI; VONTSVRIKOV out at second 2b unassisted; KALIEVOLA advanced to third, scored on a muffed throw by 1b; MRAZOVA scored. HOUBOLA stole second. BERANKOVA hit by pitch. VIMROVA homered through the right side, inside the park, 3 RBI; BERANKOVA scored; HOUBOLA scored. KOREVEICOVA singled to first base. KUINEVOLA homered to left field, inside the park, 2 RBI; KOREVEICOVA scored. RYBMEKOVA reached on a muffed throw by 1b, assist by p. MRAZOVA walked; RYBMEKOVA advanced to second. KALIEVOLA out by rule, infield fly. KALIEVOLA flied out to 3b; MRAZOVA advanced to second on the error; RYBMEKOVA advanced to third on a dropped fly by 3b. VONTSVRIKOV grounded out to ss. 7 runs, 4 hits, 4 errors, 2 LOB.

SaBat Praha (CZE) 4th - KALIEVOLA to 3b. VIMROVA to p. URMANOVA hit by pitch. BERANOVA pinch ran for URMANOVA. BERANOVA advanced to second on a wild pitch. BERANOVA advanced to third on a wild pitch. SRITROVA walked. SRITROVA advanced to second on a wild pitch; BERANOVA scored on a wild pitch. SRITROVA advanced to third on a wild pitch. SIMOVA struck out swinging. MASOVA walked. MASOVA stole second, advanced to third on a muffed throw by c; SRITROVA stole home. MASOVA scored on a wild pitch. HOROVA walked. SUSSEMILCHOV lined out to cf. HOROVA stole second. BLAZKOVA walked. MORAVCOVA singled to right field, advanced to second on the error, RBI; BLAZKOVA advanced to third, scored on a throwing error by 1b; HOROVA scored. MORAVCOVA advanced to third on a wild pitch. SLADEK struck out looking. 5 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Joudrs Orange (CZE) 15, SaBat Praha (CZE) 8 (Aug 15, 2019 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
SaBat Praha (CZE)... 111 5 -  8  3  5      (0-3)
Joudrs Orange (CZE). 447 X - 15  6  3      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SaBat Praha (CZE) - SUSSEMILCHOVA Tereza; SRITROVA Kristyna(3) and HOROVA Lucie.
Joudrs Orange (CZE) - KALIEVOLA Amalie; VIMROVA Adela(4) and HOUBOLA Julie.
Win-KALIEVOLA Amalie(1-0)  Loss-SUSSEMILCHOVA Tereza(0-2)  T-1:45  A-50
HR JOR - BERANKOVA Karulina (1); VIMROVA Adela (1); KUINEVOLA Veronica (1).
Weather: Partly cloudy
Game notes: