Moscovia (RUS) vs SaBat Praha (CZE) (Aug 14, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Moscovia (RUS) 19 (1-0), SaBat Praha (CZE) 1 (0-1) - Composite Box Score
Aug 14, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

Moscovia (RUS)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIPATOVA 1b 
MOKROVA cf/p 
SADYKOVA rf/c 
TKALIA c 
NIKOLAEVA ph/cf 
KRASILNIKOVA lf 
LOMOVA ph/lf 
POPOVA 3b/ss 
SHCHERBAKOVA ss 
IVANOVA ph/3b 
PETROVA p 
ABRAMYANTS ph/rf 
MATVEEVA 2b 
OSIPOVA ph/lf 
Totals   16  19  13  14 

SaBat Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DACEVA 1b/p 
HOROVA ss/c 
SLADEK pr 
SUSSEMILCHOV p/1b 
BLAZKOVA c/ss 
MORAVCOVA 2b 
URMANOVA lf 
SRITROVA 3b/p 
HLOZEK cf 
MASOVA rf 
Totals  

Moscovia (RUS)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PETROVA Iana   1.0 
MOKROVA Tatiana W,1-0  2.0  10 
 
SaBat Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SUSSEMILCHOVA Tereza L,0-1  0.0 
DACEVA Sara   0.1 
SRITROVA Kristyna   2.2  14  21 


Umpires - HP: CEUPPENS Rita 1B: THILEMANS Stefano
Scorers - LOSCHI Carlo, MANCA Anita
TC - DEBONO Mario

Start: 18:00 Time: 1:32 Attendance: 155
Weather: Sunny
Game notes: SUSSEMILCHOV faced 5 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2019
Moscovia (RUS) 19 (1-0), SaBat Praha (CZE) 1 (0-1)
Aug 14, 2019 at Collecchio (Collecchio 1)

Moscovia (RUS) starters: 20/1b LIPATOVA; 1/cf MOKROVA; 5/rf SADYKOVA; 7/c TKALIA; 12/lf KRASILNIKOVA; 4/3b POPOVA; 6/ss SHCHERBAKOVA; 9/p PETROVA; 19/2b MATVEEVA;

SaBat Praha (CZE) starters: 31/1b DACEVA; 32/ss HOROVA; 56/p SUSSEMILCHOV; 97/c BLAZKOVA; 67/2b MORAVCOVA; 15/lf URMANOVA; 66/3b SRITROVA; 1/cf HLOZEK; 13/rf MASOVA;

Moscovia (RUS) 1st - LIPATOVA hit by pitch. LIPATOVA advanced to second on a wild pitch. LIPATOVA advanced to third on a wild pitch. LIPATOVA scored on a wild pitch. MOKROVA walked. SADYKOVA hit by pitch; MOKROVA advanced to second. SADYKOVA advanced to second on a wild pitch; MOKROVA advanced to third on a wild pitch. SADYKOVA advanced to third on a wild pitch; MOKROVA scored on a wild pitch. SADYKOVA scored on a wild pitch. TKALIA walked. TKALIA advanced to second on a passed ball. TKALIA advanced to third on a wild pitch. TKALIA scored on a wild pitch. KRASILNIKOVA walked. DACEVA to p. HOROVA to c. SUSSEMILCHOV to 1b. BLAZKOVA to ss. KRASILNIKOVA advanced to second on a wild pitch. POPOVA walked. POPOVA advanced to second on a wild pitch; KRASILNIKOVA advanced to third on a wild pitch. SHCHERBAKOVA walked. SHCHERBAKOVA advanced to second on a wild pitch; POPOVA advanced to third on a wild pitch; KRASILNIKOVA scored on a wild pitch. PETROVA grounded out to p, RBI; SHCHERBAKOVA advanced to third; POPOVA scored. SHCHERBAKOVA scored on a wild pitch. MATVEEVA walked. MATVEEVA stole second. LIPATOVA walked. LIPATOVA advanced to second on a wild pitch; MATVEEVA advanced to third on a wild pitch. MOKROVA singled up the middle, 2 RBI; LIPATOVA scored; MATVEEVA scored. MOKROVA advanced to third on a wild pitch. SADYKOVA walked. DACEVA to 3b. SRITROVA to p. SADYKOVA stole second. TKALIA singled to center field, RBI; SADYKOVA advanced to third; MOKROVA scored. LOMOVA pinch hit for KRASILNIKOVA. TKALIA stole second. LOMOVA walked. POPOVA doubled to left center, 2 RBI; LOMOVA advanced to third; TKALIA scored; SADYKOVA scored. SHCHERBAKOVA flied out to lf. PETROVA doubled to right field, 2 RBI; POPOVA scored; LOMOVA scored. MATVEEVA walked. MATVEEVA advanced to second on a passed ball; PETROVA advanced to third on a passed ball. LIPATOVA struck out swinging. 14 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

SaBat Praha (CZE) 1st - LOMOVA to lf. DACEVA struck out swinging. HOROVA walked. SUSSEMILCHOV struck out swinging. BLAZKOVA walked; HOROVA advanced to second. MORAVCOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Moscovia (RUS) 2nd - MOKROVA hit by pitch. MOKROVA stole second. SADYKOVA singled to third base; MOKROVA advanced to third. NIKOLAEVA pinch hit for TKALIA. SADYKOVA stole second. NIKOLAEVA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; SADYKOVA advanced to third on the error; MOKROVA scored on the error. LOMOVA singled up the middle, 2 RBI; NIKOLAEVA scored, unearned; SADYKOVA scored. POPOVA walked; LOMOVA advanced to second. IVANOVA pinch hit for SHCHERBAKOVA. IVANOVA reached on a fielder's choice; POPOVA advanced to second on a fielder's choice; LOMOVA out at third cf to 2b to 3b. ABRAMYANTS pinch hit for PETROVA. ABRAMYANTS walked; IVANOVA advanced to second; POPOVA advanced to third. OSIPOVA pinch hit for MATVEEVA. OSIPOVA walked, RBI; ABRAMYANTS advanced to second; IVANOVA advanced to third; POPOVA scored. LIPATOVA singled to center field, RBI; OSIPOVA advanced to second; ABRAMYANTS advanced to third; IVANOVA scored. LIPATOVA advanced to second on a fielder's choice; OSIPOVA advanced to third on a fielder's choice; ABRAMYANTS out at home p to c. MOKROVA grounded out to 2b. 5 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

SaBat Praha (CZE) 2nd - MOKROVA to p. SADYKOVA to c. NIKOLAEVA to cf. LOMOVA to 2b. POPOVA to ss. IVANOVA to 3b. ABRAMYANTS to rf. OSIPOVA to lf. URMANOVA flied out to p. SRITROVA grounded out to 2b. HLOZEK struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia (RUS) 3rd - SADYKOVA walked. NIKOLAEVA singled to catcher; SADYKOVA advanced to second. NIKOLAEVA stole second; SADYKOVA stole third. LOMOVA flied into double play cf to 2b; NIKOLAEVA out on the play. POPOVA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SaBat Praha (CZE) 3rd - MASOVA walked. MASOVA stole second. DACEVA walked. HOROVA hit by pitch; DACEVA advanced to second; MASOVA advanced to third. SLADEK pinch ran for HOROVA. SUSSEMILCHOV hit by pitch, RBI; SLADEK advanced to second; DACEVA advanced to third; MASOVA scored. BLAZKOVA reached on a fielder's choice; SUSSEMILCHOV advanced to second; SLADEK advanced to third; DACEVA out at home p to c. MORAVCOVA struck out swinging. URMANOVA reached on a fielder's choice; BLAZKOVA advanced to second; SUSSEMILCHOV advanced to third; SLADEK out at home p to c. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


Moscovia (RUS) 19, SaBat Praha (CZE) 1 (Aug 14, 2019 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Moscovia (RUS)...... (14)50 - 19 8 0 (1-0)
SaBat Praha (CZE)... 0 01 - 1 0 1 (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Moscovia (RUS) - PETROVA Iana; MOKROVA Tatiana(2) and TKALIA Olga; SADYKOVA Viktoriia
. SaBat Praha (CZE) - SUSSEMILCHOVA Tereza; DACEVA Sara(1); SRITROVA Kristyna(1) and
BLAZKOVA Karolina; HOROVA Lucie.
Win-MOKROVA Tatiana(1-0) Loss-SUSSEMILCHOVA Tereza(0-1) T-1:32 A-155
Weather: Sunny
Game notes:
SUSSEMILCHOV faced 5 batters in the 1st.