Box Score

AUSTRIA vs BULGARIA (Jul 20, 2019)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Championship
AUSTRIA 20, BULGARIA 18 - Composite Box Score
Jul 20, 2019 at BUDAPEST (BUDAPEST)

AUSTRIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HARM P ss 
MAAS L ss 
RACHBAUER L 2b 
REYNOSO C J lf/cf 
TRABAUER B lf 
SPORL S cf/lf 
SIEGLER B of 
KAISER S of 
DAFFERT E 1b 
TRAWOGER R p 
SCHERZ C p 
OBERNBERGE A c 
MICZOCH G 3b 
PITTAMITZ S rf 
Totals   38  20  11  20  21 

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDONOV M cf 
SIMEONOVA T 1b 
GARNEV I of 
VELCHEVA R 2b 
NASSAPOV D ss 
OVNARSKA F lf 
ALKALAY Y p 
MAGDALINCH I c 
DIMITROV D 3b 
YORDANOVA N rf 
Totals   39  18  14  17  21  10 

AUSTRIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TRAWOGER Roland W  4.0  21  22 
SCHERZ Christian   3.0  12  18  23 
 
BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALKALAY Youri L  7.0  11  20  13  38  44  11 

Umpires - HP: DANEN H 1B: DELORENZI F 3B: FIORINI M
Start: 11:30 Time: 1:48 Attendance: 50
Weather: SUNNY Game notes: SCORERS - VAN AARSEN G, BUCHGEHER S TC - JENNINGS M

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Championship
AUSTRIA 20, BULGARIA 18
Jul 20, 2019 at BUDAPEST (BUDAPEST)

AUSTRIA starters: 21/ss HARM P; 7/2b RACHBAUER L; 35/lf REYNOSO C J; 5/cf SPORL S; 22/of SIEGLER B; 2/1b DAFFERT E; 40/p TRAWOGER R; 4/c OBERNBERGE A; 33/3b MICZOCH G; 99/rf PITTAMITZ S;

BULGARIA starters: 18/cf ANDONOV M; 23/1b SIMEONOVA T; 66/of GARNEV I; 33/2b VELCHEVA R; 2/ss NASSAPOV D; 7/lf OVNARSKA F; 13/p ALKALAY Y; 24/c MAGDALINCH I; 1/3b DIMITROV D; 22/rf YORDANOVA N;

AUSTRIA 1st - HARM P walked, advanced to second. RACHBAUER L reached on a muffed throw by 1b, assist by p; HARM P advanced to third. REYNOSO C J flied out to of, SF, RBI; HARM P scored. SPORL S walked; RACHBAUER L advanced to second. SIEGLER B reached on a fielder's choice; SPORL S advanced to second; RACHBAUER L out at third 3b unassisted. DAFFERT E reached on a fielder's choice; SIEGLER B advanced to second; SPORL S out at third 3b unassisted. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BULGARIA 1st - ANDONOV M grounded out to 2b. SIMEONOVA T grounded out to ss. GARNEV I singled up the middle, advanced to second on a throwing error by cf. VELCHEVA R flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

AUSTRIA 2nd - SCHERZ C to p for TRAWOGER R. SCHERZ C walked, advanced to second. OBERNBERGE A singled to left field; SCHERZ C advanced to third. MICZOCH G singled to right field, RBI; OBERNBERGE A advanced to second; SCHERZ C scored. PITTAMITZ S reached on a fielding error by 3b; MICZOCH G advanced to second; OBERNBERGE A advanced to third. HARM P homered to center field, 4 RBI; PITTAMITZ S scored, unearned; MICZOCH G scored; OBERNBERGE A scored. RACHBAUER L popped up to ss. REYNOSO C J flied out to rf. SPORL S grounded out to 3b. 5 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

BULGARIA 2nd - TRABAUER B to lf for REYNOSO C J. NASSAPOV D walked, advanced to second. OVNARSKA F singled up the middle; NASSAPOV D advanced to third. ALKALAY Y walked, advanced to second, RBI; OVNARSKA F advanced to third; NASSAPOV D scored. MAGDALINCH I grounded out to 3b, RBI; ALKALAY Y advanced to third; OVNARSKA F scored. DIMITROV D reached on an error by ss, RBI; ALKALAY Y scored. YORDANOVA N flied out to ss. ANDONOV M fouled out to 2b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

AUSTRIA 3rd - SIEGLER B reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. DAFFERT E reached on a fielding error by 2b; SIEGLER B advanced to second. SCHERZ C homered to center field, 3 RBI; DAFFERT E scored, unearned; SIEGLER B scored, unearned. OBERNBERGE A fouled out to 3b. MICZOCH G doubled to right field, ground-rule. PITTAMITZ S grounded out to 3b; MICZOCH G advanced to third. HARM P flied out to of. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

BULGARIA 3rd - SIMEONOVA T reached on a throwing error by ss. GARNEV I walked, advanced to second; SIMEONOVA T advanced to third. VELCHEVA R flied out to ss. NASSAPOV D singled to shortstop, RBI; SIMEONOVA T scored, unearned. OVNARSKA F reached on a fielder's choice; NASSAPOV D advanced to second; GARNEV I advanced to third on a throwing error by ss, scored on the error, unearned. ALKALAY Y walked, advanced to second, RBI; OVNARSKA F advanced to third; NASSAPOV D scored, unearned. MAGDALINCH I flied out to cf. DIMITROV D homered to left field, 3 RBI, unearned; ALKALAY Y scored, unearned; OVNARSKA F scored, unearned. YORDANOVA N lined out to ss. 6 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

AUSTRIA 4th - RACHBAUER L grounded out to 3b. TRABAUER B lined out to 2b. SPORL S grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BULGARIA 4th - MAAS L to ss for HARM P. ANDONOV M homered to right field, RBI. SIMEONOVA T flied out to of. GARNEV I walked, advanced to second. VELCHEVA R grounded out to ss. NASSAPOV D doubled up the middle, RBI; GARNEV I scored. OVNARSKA F singled to left center, RBI; NASSAPOV D scored. ALKALAY Y struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

AUSTRIA 5th - KAISER S to of for SIEGLER B. KAISER S grounded out to p. DAFFERT E fouled out to c. SCHERZ C flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BULGARIA 5th - TRAWOGER R to p for SCHERZ C. MAGDALINCH I grounded out to p. DIMITROV D singled up the middle. YORDANOVA N flied out to 1b. ANDONOV M homered to right field, 2 RBI; DIMITROV D scored. SIMEONOVA T doubled to right center. GARNEV I singled through the right side, RBI; SIMEONOVA T scored. VELCHEVA R walked; GARNEV I advanced to second. NASSAPOV D singled up the middle, advanced to second on an error by of, RBI; VELCHEVA R advanced to third; GARNEV I scored. OVNARSKA F lined out to ss. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

AUSTRIA 6th - OBERNBERGE A reached on a fielding error by 3b. MICZOCH G lined out to 2b. PITTAMITZ S struck out looking. MAAS L walked, advanced to second; OBERNBERGE A advanced to third. REYNOSO C J to cf for TRABAUER B. SPORL S to lf. RACHBAUER L intentionally walked. REYNOSO C J homered to right field, 4 RBI, unearned; RACHBAUER L scored, unearned; MAAS L scored, unearned; OBERNBERGE A scored, unearned. SPORL S grounded out to ss. 4 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BULGARIA 6th - ALKALAY Y grounded out to 2b. MAGDALINCH I popped up to ss. DIMITROV D flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AUSTRIA 7th - SIEGLER B to of for KAISER S. SIEGLER B singled to left field. DAFFERT E flied out to lf. TRAWOGER R doubled to left field; SIEGLER B advanced to third. OBERNBERGE A reached on a fielder's choice. MICZOCH G infield fly to ss. PITTAMITZ S singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; OBERNBERGE A advanced to second, advanced to third on the error; TRAWOGER R scored; SIEGLER B scored. MAAS L homered to left field, 3 RBI; PITTAMITZ S scored; OBERNBERGE A scored. RACHBAUER L reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. REYNOSO C J homered to right field, 2 RBI, inside the park; RACHBAUER L scored. SPORL S grounded out to ss. 7 runs, 5 hits, 2 errors, 0 LOB.

BULGARIA 7th - YORDANOVA N lined out to ss. ANDONOV M homered to right field, RBI. SIMEONOVA T reached on a fielding error by 3b. GARNEV I singled through the right side; SIMEONOVA T advanced to third. VELCHEVA R reached on a fielder's choice, RBI; GARNEV I out at second ss to 2b; SIMEONOVA T scored. NASSAPOV D reached on a fielder's choice; VELCHEVA R out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


AUSTRIA 20, BULGARIA 18 (Jul 20, 2019 at BUDAPEST)
----------------------------------------------------------------------
AUSTRIA............. 153 004 7 - 20 11  6
BULGARIA............ 036 340 2 - 18 14  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AUSTRIA - TRAWOGER Roland; SCHERZ Christian(5) and OBERNBERGER Alexandr. BULGARIA -
ALKALAY Youri and MAGDALINCHEVA Irina.
Win-TRAWOGER Roland  Loss-ALKALAY Youri  T-1:48  A-50
HR AUT - HARM Philipp; MAAS Lukas; REYNOSO C Joan 2; SCHERZ Christian.
HR BUL - ANDONOV Martin 3; DIMITROV Denis.
Weather: SUNNY
Game notes:
SCORERS - VAN AARSEN G, BUCHGEHER S
TC - JENNINGS M
CEB 2011