Box Score

ITALY vs SERBIA (19/07/2019)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Championship
ITALY 21, SERBIA 4 - Composite Box Score
19/07/2019 at Budapest (Budapest)

ITALY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TREVISAN E ss 
MARIOLA F lf 
COLLINA A cf 
CORCIO R cf 
BOVA A 1b 
GIUDICE C 2b 
BERNABE C 3b 
BASSI C c 
CERIONI A of 
BISBANO E p 
VALENTE R rf 
Totals   37  21  22  21  15 

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CVETKOVIC J 1b 
CANAK M lf 
JOVANOVIC M cf 
MILANKOV N ss 
MILJUS A of 
DORDEVIC D 2b 
STOJANOV T 3b 
BABIC O rf 
GORUNOVIC B c 
DORDEVIC M p 
Totals   20  15 

ITALY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BISBANO Ernani W  5.0  20  21  11 
 
SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DORDEVIC Milan L  5.0  22  21  17  37  39 

Umpires - HP: DAANEN H 1B: PITMAN D 3B: PODHAJECKY P
Start: 16:00 Time: 1:02 Attendance: 45
Weather: sunny

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Championship
ITALY 21, SERBIA 4
19/07/2019 at Budapest (Budapest)

ITALY starters: 2/ss TREVISAN E; 32/lf MARIOLA F; 18/cf COLLINA A; 22/1b BOVA A; 6/2b GIUDICE C; 15/3b BERNABE C; 19/c BASSI C; 25/of CERIONI A; 1/p BISBANO E; 12/rf VALENTE R;

SERBIA starters: 1/1b CVETKOVIC J; 11/lf CANAK M; 4/cf JOVANOVIC M; 14/ss MILANKOV N; 10/of MILJUS A; 19/2b DORDEVIC D; 9/3b STOJANOV T; 17/rf BABIC O; 6/c GORUNOVIC B; 20/p DORDEVIC M;

ITALY 1st - TREVISAN E singled to left center. MARIOLA F homered to left field, 2 RBI; TREVISAN E scored. COLLINA A singled to right field. BOVA A singled to left field; COLLINA A advanced to second. GIUDICE C infield fly to ss. BERNABE C flied out to rf; BOVA A advanced to second; COLLINA A advanced to third. BASSI C doubled to right field, 2 RBI; BOVA A scored; COLLINA A scored. CERIONI A reached on a fielder's choice to third base; BASSI C out at third 3b unassisted. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 1st - CVETKOVIC J singled to left field. CANAK M singled to center field, advanced to second on the error; CVETKOVIC J advanced to second, advanced to third on the error. JOVANOVIC M flied out to rf, SAC, RBI; CVETKOVIC J scored. MILANKOV N homered to right field, 2 RBI; CANAK M scored. MILJUS A lined out to p. DORDEVIC D grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2nd - Batter set to VALENTE R. VALENTE R singled to left field. Batter set to BISBANO E. BISBANO E reached on a fielder's choice to shortstop; VALENTE R out at second ss to 2b. Batter set to TREVISAN E. TREVISAN E singled to center field; BISBANO E advanced to second. MARIOLA F singled up the middle, RBI; TREVISAN E advanced to second; BISBANO E scored. COLLINA A doubled to right field, RBI; MARIOLA F advanced to third; TREVISAN E scored. BOVA A homered to left center, 3 RBI; COLLINA A scored; MARIOLA F scored. GIUDICE C flied out to lf. BERNABE C singled up the middle. BASSI C grounded out to 1b unassisted. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 2nd - STOJANOV T fouled out to 3b. BABIC O homered to center field, RBI. GORUNOVIC B grounded out to ss. DORDEVIC M grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 3rd - CERIONI A singled to center field. BISBANO E out at first p to 2b; CERIONI A advanced to third. VALENTE R reached on a fielding error by cf, advanced to second on the throw, RBI; CERIONI A scored. TREVISAN E singled to left field; VALENTE R advanced to third. MARIOLA F singled to left field, RBI; TREVISAN E advanced to second; VALENTE R scored. COLLINA A infield fly to ss. BOVA A reached on an error by lf, 2 RBI; MARIOLA F scored, unearned; TREVISAN E scored, unearned. GIUDICE C walked; BOVA A advanced to second. BERNABE C tripled to right field, 2 RBI; GIUDICE C scored, unearned; BOVA A scored, unearned. BASSI C flied out to of. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

SERBIA 3rd - CVETKOVIC J flied out to lf. CANAK M doubled to right center. JOVANOVIC M grounded out to 2b. MILANKOV N popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALY 4th - CERIONI A doubled to center field. BISBANO E singled to center field; CERIONI A advanced to third. VALENTE R singled to right center, RBI; BISBANO E advanced to second; CERIONI A scored. TREVISAN E reached on a fielder's choice to third base; VALENTE R advanced to second; BISBANO E out at third 3b unassisted. MARIOLA F singled to left field; TREVISAN E advanced to second; VALENTE R advanced to third. COLLINA A flied out to of, SAC, RBI; MARIOLA F advanced to second; TREVISAN E advanced to third; VALENTE R scored. BOVA A homered to left field, 3 RBI; MARIOLA F scored; TREVISAN E scored. GIUDICE C flied out to 3b. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 0 LOB.

SERBIA 4th - MILJUS A flied out to 2b. DORDEVIC D flied out to rf. STOJANOV T singled to center field. BABIC O lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALY 5th - BERNABE C singled to center field, advanced to third on an error by cf. BASSI C lined out to p. CERIONI A singled to center field, RBI; BERNABE C scored. BISBANO E lined into double play p to 1b; CERIONI A out on the play. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

SERBIA 5th - CORCIO R to cf for COLLINA A. GORUNOVIC B flied out to lf. DORDEVIC M flied out to lf. CVETKOVIC J flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ITALY 21, SERBIA 4 (19/07/2019 at Budapest)
----------------------------------------------------------------------
ITALY............... 456 51 - 21 22  0
SERBIA.............. 310 00 -  4  6  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ITALY - BISBANO Ernani and BASSI Carla. SERBIA - DORDEVIC Milan and GORUNOVIC Brankica
.
Win-BISBANO Ernani  Loss-DORDEVIC Milan  T-1:02  A-45
HR ITA - MARIOLA Federico; BOVA Antonio 2.
HR SRB - MILANKOV Nenad; BABIC Ognjen.
Weather: sunny
CEB 2011