Box Score

HUNGARY vs BULGARIA (19/07/2019)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Championship
BULGARIA 19, HUNGARY 7 - Composite Box Score
19/07/2019 at Budapest (Budapest)

HUNGARY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PIROS A cf 
FLACHNER Z 1b 
GOOR C p/3b 
FORGO D 3b 
PAPACSEK E c 
HAZI T c 
GOOR N lf 
POPRADI E 2b 
FABIAN C 2b 
GYENES B ss 
NAGY K rf 
KOVACS B 3b/p 
BANKUTI M p 
PINTER K of 
Totals   27  15 

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDONOV M lf/p 
SIMEONOVA T 1b 
GARNEV I cf 
VELCHEVA R 2b 
NASSAPOV D ss 
YORDANOVA N of 
ALKALAY Y p 
ANDREEV Y lf 
OVNARSKA F rf 
DIMITROV D 3b 
MAGDALINCH I c 
Totals   27  19  12  17  10  18 

HUNGARY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GOOR Csaba L  0.1 
KOVACS Balazs   0.0 
BANKUTI Mihaly   4.2  11  11  25  29 
 
BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALKALAY Youri W  4.0  20  25 
ANDONOV Martin   2.0 

Umpires - HP: PODHAJECKY P 1B: DAANEN H 3B: DAVODSON L
Start: 12:00 Time: 1:25 Attendance: 27
Weather: sunny
KOVACS B faced 3 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Championship
BULGARIA 19, HUNGARY 7
19/07/2019 at Budapest (Budapest)

HUNGARY starters: 16/cf PIROS A; 5/1b FLACHNER Z; 20/p GOOR C; 14/c PAPACSEK E; 24/lf GOOR N; 11/2b POPRADI E; 13/ss GYENES B; 4/rf NAGY K; 21/3b KOVACS B; 2/of PINTER K;

BULGARIA starters: 18/lf ANDONOV M; 23/1b SIMEONOVA T; 66/cf GARNEV I; 33/2b VELCHEVA R; 2/ss NASSAPOV D; 22/of YORDANOVA N; 13/p ALKALAY Y; 7/rf OVNARSKA F; 1/3b DIMITROV D; 24/c MAGDALINCH I;

HUNGARY 1st - PIROS A grounded out to ss. FLACHNER Z flied out to ss. GOOR C walked, advanced to second. PAPACSEK E grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 1st - ANDONOV M walked, advanced to second. SIMEONOVA T walked. GARNEV I flied out to cf. VELCHEVA R singled to left field; SIMEONOVA T advanced to second; ANDONOV M advanced to third. NASSAPOV D walked, advanced to second, 2 RBI; VELCHEVA R advanced to third; SIMEONOVA T scored; ANDONOV M scored. YORDANOVA N walked. GOOR C to 3b. KOVACS B to p. ALKALAY Y walked, advanced to second, 2 RBI; YORDANOVA N advanced to third; NASSAPOV D scored; VELCHEVA R scored. OVNARSKA F walked. DIMITROV D walked, advanced to second, 2 RBI; OVNARSKA F advanced to third; ALKALAY Y scored; YORDANOVA N scored. BANKUTI M to p for KOVACS B. MAGDALINCH I singled to shortstop. ANDONOV M homered to right center, 4 RBI; MAGDALINCH I scored; DIMITROV D scored; OVNARSKA F scored. SIMEONOVA T grounded out to ss. GARNEV I singled up the middle. VELCHEVA R grounded out to p. 10 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

HUNGARY 2nd - GOOR N walked, advanced to second. POPRADI E lined out to ss. GYENES B singled to center field, advanced to second on the throw; GOOR N advanced to third, scored on the error. GYENES B advanced to third. NAGY K grounded out to ss, RBI; GYENES B scored. BANKUTI M singled to third base. PINTER K popped up to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 2nd - NASSAPOV D singled up the middle. YORDANOVA N reached on a fielder's choice to pitcher; NASSAPOV D out at second p to ss. ALKALAY Y lined out to 1b; YORDANOVA N advanced to second. OVNARSKA F grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HUNGARY 3rd - PIROS A doubled to left center. FLACHNER Z flied out to ss. GOOR C doubled through the left side, RBI; PIROS A scored. PAPACSEK E flied out to 2b. GOOR N singled to shortstop, RBI; GOOR C scored. POPRADI E fouled out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 3rd - DIMITROV D doubled to outfielder. MAGDALINCH I grounded out to ss. ANDONOV M reached on a muffed throw by 2b; DIMITROV D advanced to third. SIMEONOVA T walked; ANDONOV M advanced to second. GARNEV I flied out to cf, SAC, 2 RBI; SIMEONOVA T advanced to third on the throw; ANDONOV M scored, unearned; DIMITROV D scored. SIMEONOVA T scored. VELCHEVA R struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

HUNGARY 4th - FORGO D to 3b for GOOR C. HAZI T to c for PAPACSEK E. FABIAN C to 2b for POPRADI E. GYENES B homered to center field, RBI. NAGY K walked. BANKUTI M grounded into double play ss to 1b; NAGY K out on the play. PINTER K reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. PIROS A singled to center field; PINTER K advanced to third. FLACHNER Z walked; PIROS A advanced to second. FORGO D singled down the lf line, RBI; FLACHNER Z advanced to second; PIROS A advanced to third; PINTER K scored, unearned. HAZI T walked, RBI; FORGO D advanced to second; FLACHNER Z advanced to third; PIROS A scored, unearned. GOOR N reached on a fielder's choice to shortstop; HAZI T out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

BULGARIA 4th - NASSAPOV D homered to right center, RBI. YORDANOVA N grounded out to 2b. ANDONOV M to p. ANDREEV Y to lf for ALKALAY Y. ANDREEV Y grounded out to 3b. OVNARSKA F walked. DIMITROV D doubled through the left side; OVNARSKA F advanced to third, scored on a throwing error by lf, unearned. MAGDALINCH I singled to third base, RBI; DIMITROV D scored, unearned. ANDONOV M homered to right field, 2 RBI, unearned; MAGDALINCH I scored, unearned. SIMEONOVA T flied out to of. 5 runs, 4 hits, 1 error, 0 LOB.

HUNGARY 5th - FABIAN C grounded out to p. GYENES B flied out to cf. NAGY K grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BULGARIA 5th - GARNEV I singled to shortstop. VELCHEVA R walked; GARNEV I advanced to second. NASSAPOV D flied out to of. YORDANOVA N singled to right field, RBI; VELCHEVA R advanced to second; GARNEV I scored. ANDREEV Y reached on a fielder's choice to pitcher; YORDANOVA N out at second p to ss; VELCHEVA R advanced to third. OVNARSKA F flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

HUNGARY 6th - KOVACS B to p for BANKUTI M. KOVACS B singled through the left side. PINTER K struck out swinging. PIROS A flied out to of. FLACHNER Z reached on a fielder's choice to shortstop; KOVACS B out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BULGARIA 19, HUNGARY 7 (19/07/2019 at Budapest)
----------------------------------------------------------------------
HUNGARY............. 0   22 300  -  7  9  2
BULGARIA............ (10)03 51X  - 19 12  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HUNGARY - GOOR Csaba; KOVACS Balazs(1); BANKUTI  Mihaly(1) and PAPACSEK Eva;
HAZI Tamara. BULGARIA - ALKALAY Youri; ANDONOV Martin(5) and MAGDALINCHEVA Irina.
Win-ALKALAY Youri  Loss-GOOR Csaba  T-1:25  A-27
HR HUN - GYENES Balazs.
HR BUL - ANDONOV Martin 2; NASSAPOV Dimitar.
Weather: sunny

KOVACS B faced 3 batters in the 1st.
CEB 2011