Box Score

GREAT BRITAIN vs IRELAND (18/07/2019)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Championship
GREAT BRITAIN 13 (6-0), IRELAND 8 (4-1) - Composite Box Score
18/07/2019 at Budapest

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STUDHOLME R lf 
HENDRY K cf 
YOXALL C 2b 
THOMAS A 2b 
LOUI C 3b 
HAZARD S ss 
RICE A 1b 
SPINKS D p 
CHAPMAN V c 
BEARD M c 
HARRISON K of 
MACDOWELL M of 
BALL J rf 
Totals   34  13  17  12  18  12 

IRELAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KELLY E rf 
KAVANAGH A c 
GEOGHEGAN F ss 
FRANKS B ss 
MCINTYRE N of 
LEWIS S p 
TRUNDLE J 1b 
HEHIR B lf 
CASEY R cf 
CONCANNON R cf 
RIZO LOPEZ S 3b 
KILBRIDE E 2b 
Totals   34  17  18 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS Daniel W  6.0  17  34  35  12 
 
IRELAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEWIS Simon L  6.0  17  13  13  34  38  12 

Umpires - HP: FIORINI M 1B: SABBADINI M 3B: DAVIDSON L
Start: 18:45 Time: 1:25 Attendance: 70
Game notes: Scorer - VINCK R VERBIST M

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Championship
GREAT BRITAIN 13 (6-0), IRELAND 8 (4-1)
18/07/2019 at Budapest

GREAT BRITAIN starters: 40/lf STUDHOLME R; 36/cf HENDRY K; 13/2b YOXALL C; 18/3b LOUI C; 69/ss HAZARD S; 29/1b RICE A; 10/p SPINKS D; 24/c CHAPMAN V; 12/of HARRISON K; 14/rf BALL J;

IRELAND starters: 77/rf KELLY E; 47/c KAVANAGH A; 7/ss GEOGHEGAN F; 15/of MCINTYRE N; 11/p LEWIS S; 23/1b TRUNDLE J; 10/lf HEHIR B; 8/cf CASEY R; 30/3b RIZO LOPEZ S; 26/2b KILBRIDE E;

GREAT BRITAIN 1st - STUDHOLME R singled to second base. HENDRY K popped up to ss. YOXALL C flied out to lf; STUDHOLME R advanced to second. LOUI C singled to left center, RBI; STUDHOLME R scored. HAZARD S singled to center field, advanced to second on the throw; LOUI C advanced to third. RICE A walked. SPINKS D doubled to left center, 2 RBI; RICE A advanced to third; HAZARD S scored; LOUI C scored. CHAPMAN V grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

IRELAND 1st - KELLY E flied out to of. KAVANAGH A singled to pitcher. GEOGHEGAN F reached on a fielder's choice to third base; KAVANAGH A out at second 3b to 2b. MCINTYRE N reached on a fielder's choice to third base; GEOGHEGAN F out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - HARRISON K singled to shortstop. BALL J flied out to of. STUDHOLME R singled to left field; HARRISON K advanced to third. HENDRY K fouled out to 1b; STUDHOLME R advanced to second; HARRISON K scored. YOXALL C flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 2nd - THOMAS A to 2b for YOXALL C. LEWIS S singled down the lf line. TRUNDLE J reached on a fielder's choice to pitcher; LEWIS S advanced to second on an error by ss, assist by p. HEHIR B singled to left center, RBI; TRUNDLE J advanced to second; LEWIS S scored, unearned. CASEY R grounded out to 3b. RIZO LOPEZ S flied out to ss. KILBRIDE E grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - LOUI C singled to left field. HAZARD S doubled to center field; LOUI C advanced to third. RICE A singled to right center, 2 RBI; HAZARD S scored; LOUI C scored. SPINKS D walked, advanced to second; RICE A advanced to third. CHAPMAN V grounded out to ss, RBI; RICE A scored. HARRISON K doubled to left center, RBI; SPINKS D scored. BALL J singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; HARRISON K scored. STUDHOLME R doubled to right center, RBI; BALL J scored. HENDRY K flied out to of; STUDHOLME R advanced to third. THOMAS A singled to left field, RBI; STUDHOLME R scored. LOUI C flied out to cf. 7 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 3rd - KELLY E homered inside the park, RBI. KAVANAGH A grounded out to ss. GEOGHEGAN F flied out to cf. MCINTYRE N singled to right center. LEWIS S singled to left field; MCINTYRE N advanced to second. TRUNDLE J reached on a fielder's choice to shortstop; LEWIS S advanced to second; MCINTYRE N out at third ss to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - HAZARD S flied out to lf. RICE A walked. SPINKS D doubled to left field; RICE A advanced to third. BEARD M to c for CHAPMAN V. BEARD M struck out swinging. HARRISON K grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

IRELAND 4th - HEHIR B singled to center field. CASEY R grounded into double play ss to 1b; HEHIR B out on the play. RIZO LOPEZ S doubled to right center. KILBRIDE E singled to center field; RIZO LOPEZ S advanced to third. KELLY E singled to left center, advanced to second on the throw, RBI; KILBRIDE E advanced to third; RIZO LOPEZ S scored. KAVANAGH A grounded out to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - BALL J grounded out to ss. STUDHOLME R singled to second base. HENDRY K singled down the rf line; STUDHOLME R advanced to third. THOMAS A flied out to of, SAC, RBI; STUDHOLME R scored. LOUI C flied out to of. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 5th - FRANKS B to ss for GEOGHEGAN F. FRANKS B doubled to left field. MCINTYRE N singled up the middle; FRANKS B advanced to third. LEWIS S singled up the middle, RBI; MCINTYRE N advanced to second; FRANKS B scored. TRUNDLE J singled to left field; LEWIS S advanced to second; MCINTYRE N advanced to third. HEHIR B singled to right field, 2 RBI; TRUNDLE J advanced to second; LEWIS S scored; MCINTYRE N scored. CONCANNON R to cf for CASEY R. CONCANNON R reached on a fielder's choice to shortstop; HEHIR B out at second ss to 2b; TRUNDLE J advanced to third. RIZO LOPEZ S flied out to lf, SAC, RBI; TRUNDLE J scored. KILBRIDE E reached on a fielder's choice to outfielder; CONCANNON R out at second of to ss. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - GEOGHEGAN F to ss for FRANKS B. CASEY R to cf for CONCANNON R. HAZARD S grounded out to ss. RICE A flied out to 1b. SPINKS D homered to left field, RBI. BEARD M flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

IRELAND 6th - MACDOWELL M to of for HARRISON K. KELLY E doubled to left center. KAVANAGH A flied out to cf. GEOGHEGAN F doubled to left field, RBI; KELLY E scored. MCINTYRE N grounded out to 1b unassisted; GEOGHEGAN F advanced to third. LEWIS S grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 13, IRELAND 8 (18/07/2019 at Budapest)
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... 317 011  - 13 17  1      (6-0)
IRELAND............. 011 141  -  8 17  0      (4-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - SPINKS Daniel and CHAPMAN Victoria; BEARD Megan. IRELAND - LEWIS Simon
and KAVANAGH Andrea.
Win-SPINKS Daniel  Loss-LEWIS Simon  T-1:25  A-70
HR GBR - SPINKS Daniel.
HR IRL - KELLY Eric.
Game notes:
Scorer - VINCK R  VERBIST M
CEB 2011