Box Score

BULGARIA vs IRELAND (17/07/2019)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Championship
IRELAND 20 (3-0), BULGARIA 4 (1-3) - Composite Box Score
17/07/2019 at Budapest

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDONOV M cf 
VELCHEVA R 2b 
GARNEV I rf 
SIMEONOVA T 3b 
NASSAPOV D ss 
YORDANOVA N lf 
PETKOV P 1b 
DIMITROV D 1b 
OVNARSKA F c 
ALKALAY Y p 
MAGDALINCH I of 
Totals   27  10  16  10 

IRELAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HEHIR B lf 
MCINTYRE N of 
GEOGHEGAN F ss 
O'SHEA G ss 
KAVANAGH A c 
ELMES C c 
KELLY E rf 
TRUNDLE J 1b  10 
LEWIS S p 
KILBRIDE E 2b 
RIZO LOPEZ S 3b 
FRANKS B 3b 
CASEY R cf 
CONCANNON R cf 
Totals   33  20  17  18  18  11 

BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALKALAY Youri L  5.1  17  20  33  41 
 
IRELAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEWIS Simon W  6.0  10  27  28  11 

Umpires - HP: KOSNAR J 1B: PITMAN D 3B: PODHAJECKY P
Start: 14:15 Time: 1:25 Attendance: 48

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Championship
IRELAND 20 (3-0), BULGARIA 4 (1-3)
17/07/2019 at Budapest

BULGARIA starters: 18/cf ANDONOV M; 33/2b VELCHEVA R; 66/rf GARNEV I; 23/3b SIMEONOVA T; 2/ss NASSAPOV D; 22/lf YORDANOVA N; 69/1b PETKOV P; 7/c OVNARSKA F; 13/p ALKALAY Y; 24/of MAGDALINCH I;

IRELAND starters: 10/lf HEHIR B; 15/of MCINTYRE N; 7/ss GEOGHEGAN F; 47/c KAVANAGH A; 77/rf KELLY E; 23/1b TRUNDLE J; 11/p LEWIS S; 26/2b KILBRIDE E; 30/3b RIZO LOPEZ S; 8/cf CASEY R;

BULGARIA 1st - ANDONOV M grounded out to ss. VELCHEVA R grounded out to ss. GARNEV I homered to left center, RBI. SIMEONOVA T grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

IRELAND 1st - HEHIR B singled to right center. MCINTYRE N walked; HEHIR B advanced to second. GEOGHEGAN F popped up to 1b. KAVANAGH A grounded into double play 2b to ss to 1b; MCINTYRE N out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 2nd - NASSAPOV D homered to right field, RBI. YORDANOVA N walked. PETKOV P singled to left field, out at first lf to 1b; YORDANOVA N advanced to second. OVNARSKA F flied out to lf. ALKALAY Y singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; YORDANOVA N scored. MAGDALINCH I flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 2nd - KELLY E singled up the middle. TRUNDLE J walked; KELLY E advanced to second. LEWIS S singled to left center, RBI; TRUNDLE J advanced to second; KELLY E scored. KILBRIDE E walked; LEWIS S advanced to second; TRUNDLE J advanced to third. RIZO LOPEZ S flied out to of, SAC, RBI; TRUNDLE J scored. CASEY R reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; KILBRIDE E out at second ss to 2b; LEWIS S scored. HEHIR B flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 3rd - ANDONOV M homered to right field, RBI. VELCHEVA R grounded out to p. GARNEV I singled up the middle. SIMEONOVA T reached on a fielder's choice to shortstop; GARNEV I out at second ss to 2b. NASSAPOV D reached on a fielder's choice to shortstop; SIMEONOVA T out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 3rd - MCINTYRE N grounded out to p. GEOGHEGAN F doubled to left center. KAVANAGH A walked. KELLY E singled to right field, RBI; KAVANAGH A advanced to second; GEOGHEGAN F scored. TRUNDLE J singled to center field; KELLY E advanced to second; KAVANAGH A advanced to third. LEWIS S singled to center field, RBI; TRUNDLE J advanced to second; KELLY E advanced to third; KAVANAGH A scored. KILBRIDE E flied out to cf. RIZO LOPEZ S flied out to cf. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

BULGARIA 4th - YORDANOVA N flied out to rf. PETKOV P doubled through the right side. OVNARSKA F grounded out to ss. ALKALAY Y singled to right center; PETKOV P advanced to third. MAGDALINCH I flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

IRELAND 4th - CASEY R grounded out to ss. HEHIR B singled to right center. MCINTYRE N grounded into double play 2b to ss to 1b; HEHIR B out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BULGARIA 5th - ANDONOV M flied out to 1b. VELCHEVA R grounded out to p. GARNEV I singled to right field. SIMEONOVA T singled to third base; GARNEV I advanced to second. NASSAPOV D reached on a fielder's choice to third base; SIMEONOVA T advanced to second; GARNEV I out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

IRELAND 5th - GEOGHEGAN F lined out to ss. KAVANAGH A walked. KELLY E walked, advanced to second; KAVANAGH A advanced to third. TRUNDLE J grounded out to ss, RBI; KAVANAGH A scored. LEWIS S homered to center field, 2 RBI; KELLY E scored. KILBRIDE E struck out looking. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BULGARIA 6th - YORDANOVA N flied out to of. PETKOV P grounded out to ss. OVNARSKA F grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

IRELAND 6th - DIMITROV D to 1b for PETKOV P. FRANKS B to 3b for RIZO LOPEZ S. CONCANNON R to cf for CASEY R. FRANKS B singled to left field. CONCANNON R reached on a fielder's choice to shortstop; FRANKS B advanced to second on an error by 2b, assist by ss. HEHIR B singled up the middle; CONCANNON R advanced to second; FRANKS B advanced to third, scored on an error by cf, unearned. MCINTYRE N singled to outfielder; HEHIR B advanced to second; CONCANNON R advanced to third. O'SHEA G to ss for GEOGHEGAN F. O'SHEA G reached on a fielder's choice to pitcher; MCINTYRE N advanced to second; HEHIR B advanced to third; CONCANNON R out at home p to c. KAVANAGH A singled to third base, RBI; O'SHEA G advanced to second; MCINTYRE N advanced to third; HEHIR B scored, unearned. KELLY E reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; KAVANAGH A advanced to second on a throwing error by ss; O'SHEA G advanced to third, scored on the error, unearned; MCINTYRE N scored, unearned. ELMES C to c for KAVANAGH A. TRUNDLE J walked; KELLY E advanced to second; ELMES C advanced to third. LEWIS S reached on an error by ss, 2 RBI; TRUNDLE J advanced to third; KELLY E scored, unearned; ELMES C scored, unearned. KILBRIDE E singled up the middle, RBI; LEWIS S advanced to second; TRUNDLE J scored, unearned. FRANKS B singled to left field; KILBRIDE E advanced to second; LEWIS S advanced to third. CONCANNON R doubled to left field, 2 RBI; FRANKS B advanced to third; KILBRIDE E scored, unearned; LEWIS S scored, unearned. HEHIR B homered to left field, 3 RBI, unearned; CONCANNON R scored, unearned; FRANKS B scored, unearned. 12 runs, 8 hits, 4 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


IRELAND 20, BULGARIA 4 (17/07/2019 at Budapest)
----------------------------------------------------------------------
BULGARIA............ 121 000     -  4 10  4      (1-3)
IRELAND............. 032 03(12)  - 20 17  0      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BULGARIA - ALKALAY Youri and OVNARSKA Filipina. IRELAND - LEWIS Simon and
KAVANAGH Andrea; ELMES Caryn.
Win-LEWIS Simon  Loss-ALKALAY Youri  T-1:25  A-48
HR BUL - ANDONOV Martin; GARNEV Ivan; NASSAPOV Dimitar.
HR IRL - HEHIR Brian; LEWIS Simon.
CEB 2011