Box Score

ITALY vs BULGARIA (16/07/2019)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Championship
BULGARIA 11, ITALY 7 - Composite Box Score
16/07/2019 at Budapest

ITALY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FREZZA D 3b 
TREVISAN E ss 
GRIMAUDO A lf 
BERNABE C lf 
COLLINA A rf 
CERIONI A 1b 
GIUDICE C 2b 
MARIOLA F cf 
BASSI C c 
CAGIOLI M p 
BISBANO E p 
MANCINI A of 
AULETTA L dh 
Totals   30  14  15 

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDONOV M lf 
VELCHEVA R 2b 
GARNEV I cf 
SIMEONOVA T 3b 
NASAPOV A ss 
YORDANOVA N of 
PETKOV P 1b 
OVNARSKA F c 
ALKALAY Y p 
MAGDALINCH I rf 
Totals   28  11  15  11  18 

ITALY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAGIOLI Marco L  3.1  10  10  10  19  23 
BISBANO Ernani   1.2  11 
 
BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALKALAY Youri W  6.0  14  30  34  12 

Umpires - HP: KOSNAR J 1B: PITMAN D 3B: MORISETTI L
Start: 14:55 Time: 1:25 Attendance: 50
Game notes: Scorer - VINCK Roger Scorer - VERBIST Marleen

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Championship
BULGARIA 11, ITALY 7
16/07/2019 at Budapest

ITALY starters: 23/3b FREZZA D; 2/ss TREVISAN E; 0/lf GRIMAUDO A; 18/rf COLLINA A; 25/1b CERIONI A; 6/2b GIUDICE C; 32/cf MARIOLA F; 19/c BASSI C; 26/p CAGIOLI M; 0/of MANCINI A; 9/ AULETTA L;

BULGARIA starters: 18/lf ANDONOV M; 33/2b VELCHEVA R; 66/cf GARNEV I; 23/3b SIMEONOVA T; 0/ss NASAPOV A; 22/of YORDANOVA N; 69/1b PETKOV P; 7/c OVNARSKA F; 13/p ALKALAY Y; 24/rf MAGDALINCH I;

ITALY 1st - FREZZA D homered to left center, RBI. TREVISAN E grounded out to 3b. GRIMAUDO A flied out to cf. COLLINA A singled to center field. CERIONI A singled up the middle; COLLINA A advanced to second. GIUDICE C flied out to ss; CERIONI A advanced to second; COLLINA A advanced to third. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 1st - ANDONOV M flied out to of. VELCHEVA R walked. GARNEV I flied out to lf; VELCHEVA R advanced to second. VELCHEVA R out at third 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2nd - MARIOLA F tripled to center field. BASSI C singled to center field, RBI; MARIOLA F scored. CAGIOLI M singled to center field; BASSI C advanced to second. MANCINI A struck out swinging. / for AULETTA L. / flied out to cf. FREZZA D flied out to of. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 2nd - SIMEONOVA T lined out to 3b. NASAPOV A grounded out to 3b. YORDANOVA N walked. PETKOV P doubled down the lf line; YORDANOVA N advanced to third. OVNARSKA F grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ITALY 3rd - TREVISAN E doubled to left center. GRIMAUDO A singled to right field; TREVISAN E advanced to third. COLLINA A doubled to center field, RBI; GRIMAUDO A advanced to third; TREVISAN E scored. CERIONI A grounded out to p. GIUDICE C flied out to cf, SAC, RBI; COLLINA A advanced to third; GRIMAUDO A scored. MARIOLA F flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 3rd - ALKALAY Y lined out to 1b. MAGDALINCH I walked. ANDONOV M singled up the middle; MAGDALINCH I advanced to second. VELCHEVA R lined out to ss, RBI; ANDONOV M advanced to third; MAGDALINCH I scored. GARNEV I doubled to right center. SIMEONOVA T singled through the left side, advanced to second, 2 RBI; GARNEV I scored; ANDONOV M scored. NASAPOV A doubled to center field, RBI; SIMEONOVA T scored. YORDANOVA N flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ITALY 4th - BASSI C flied out to 2b. CAGIOLI M tripled to left field. MANCINI A flied out to cf, SAC, RBI; CAGIOLI M scored. FREZZA D singled to left field. TREVISAN E flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 4th - PETKOV P doubled to center field. OVNARSKA F singled to pitcher. ALKALAY Y singled to center field, RBI; OVNARSKA F advanced to second; PETKOV P scored. MAGDALINCH I singled to center field; ALKALAY Y advanced to second; OVNARSKA F advanced to third. ANDONOV M reached on a fielder's choice; MAGDALINCH I advanced to second; ALKALAY Y advanced to third; OVNARSKA F out at home 2b to c. VELCHEVA R walked, RBI; ANDONOV M advanced to second; MAGDALINCH I advanced to third; ALKALAY Y scored. GARNEV I singled to left center, 2 RBI; VELCHEVA R advanced to second; ANDONOV M scored; MAGDALINCH I scored. BISBANO E to p for CAGIOLI M. SIMEONOVA T singled to third base; GARNEV I advanced to second; VELCHEVA R advanced to third. NASAPOV A doubled to left center, out at third lf to 3b, 3 RBI; SIMEONOVA T scored; GARNEV I scored; VELCHEVA R scored. YORDANOVA N singled to shortstop. PETKOV P walked, advanced to second; YORDANOVA N advanced to third. OVNARSKA F intentionally walked. ALKALAY Y grounded out to 2b unassisted. 7 runs, 8 hits, 0 errors, 3 LOB.

ITALY 5th - GRIMAUDO A singled to center field. COLLINA A lined out to 3b. CERIONI A flied out to lf. GIUDICE C walked, advanced to second; GRIMAUDO A advanced to third. MARIOLA F intentionally walked. BASSI C singled to second base, 2 RBI; MARIOLA F advanced to second; GIUDICE C scored; GRIMAUDO A scored. BISBANO E flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 5th - MAGDALINCH I singled to center field. ANDONOV M flied out to rf. VELCHEVA R singled to left field; MAGDALINCH I advanced to second. GARNEV I reached on a fielder's choice; VELCHEVA R advanced to second; MAGDALINCH I out at third ss to 3b. SIMEONOVA T lined out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ITALY 6th - MANCINI A grounded out to ss. FREZZA D grounded out to 3b. TREVISAN E singled to left field, advanced to second on an error by ss. BERNABE C to lf for GRIMAUDO A. BERNABE C grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


BULGARIA 11, ITALY 7 (16/07/2019 at Budapest)
----------------------------------------------------------------------
ITALY............... 112 120  -  7 14  0
BULGARIA............ 004 70X  - 11 15  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ITALY - CAGIOLI Marco; BISBANO Ernani(4) and BASSI Carla. BULGARIA - ALKALAY Youri
and OVNARSKA Filipina.
Win-ALKALAY Youri  Loss-CAGIOLI Marco  T-1:25  A-50
HR ITA - FREZZA Daniele.
Game notes:
Scorer - VINCK Roger
Scorer - VERBIST Marleen
CEB 2011