Box Score

Czech Republic vs France (Jul 19, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Czech Republic at France - Composite Box Score
Jul 19, 2018 at Staranzano (Comunale)

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STEJSKALOVA 3b 
VACKOVA 2b 
KLECKOVA ss 
MALA ss 
CEJKOVA-KOLA lf 
HANAKOVA cf/dh 
SLANINOVA c 
DAVIDOVA 1b 
KAVANOVA dh/cf 
SKARDOVA rf 
VODICKOVA p 
Totals   29  11  11  11  18 

France   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDRE cf 
OLIVIER c/dh 
ROGRON 3b 
JEAMMOT ss 
DERBAL 1b/c 
GROSDIDIER 2b 
ENRIONE Thor rf 
MUNIER lf 
KIEKEN dh/1b 
COSTES p 
BLANC JOUVAN p 
PIGNIARD p 
Totals   23  18 

Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VODICKOVA Ema W,2-0  6.0  23  24 
 
France   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COSTES Clelia L,2-1  2.2  14  18 
BLANC JOUVAN Emma   2.1  10  12 
PIGNIARD Maelle   1.0 

Umpires - HP: HERNANDEZ F. Javier 1B: PROFATILOV Stanislav 3B: LEMSTRA Martin
Start: 14:00 Time: 1:45 Attendance: 72
Weather: Sunny Game notes: Scorers: BURLINI Stefano,SOJAT Erika TC:DEBONO Mario.
BLANC JOUVAN faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Czech Republic at France
Jul 19, 2018 at Staranzano (Comunale)

Czech Republic starters: 43/3b STEJSKALOVA; 36/2b VACKOVA; 33/ss KLECKOVA; 31/lf CEJKOVA-KOLA; 77/cf HANAKOVA; 26/c SLANINOVA; 4/1b DAVIDOVA; 15/dh KAVANOVA; 61/rf SKARDOVA; 66/p VODICKOVA;

France starters: 12/cf ANDRE; 4/c OLIVIER; 17/3b ROGRON; 10/ss JEAMMOT; 14/1b DERBAL; 11/2b GROSDIDIER; 19/rf ENRIONE Thor; 9/lf MUNIER; 18/dh KIEKEN; 8/p COSTES;

Czech Republic 1st - HANAKOVA to dh. KAVANOVA to cf. STEJSKALOVA flied out to 1b. VACKOVA walked. KLECKOVA flied out to cf. VACKOVA advanced to second on a wild pitch. CEJKOVA-KOLA flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

France 1st - ANDRE grounded out to p. OLIVIER tripled down the lf line. ROGRON grounded out to 3b, RBI; OLIVIER scored. JEAMMOT singled to third base. DERBAL struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 2nd - HANAKOVA walked. HANAKOVA advanced to second on a wild pitch. SLANINOVA flied out to ss. HANAKOVA advanced to third on a wild pitch. DAVIDOVA grounded out to 2b. KAVANOVA singled through the right side, RBI; HANAKOVA scored. KAVANOVA out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

France 2nd - GROSDIDIER flied out to cf. ENRIONE Thor grounded out to p. MUNIER flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 3rd - SKARDOVA walked. STEJSKALOVA singled to left field; SKARDOVA advanced to second. STEJSKALOVA advanced to second on a wild pitch; SKARDOVA advanced to third on a wild pitch. VACKOVA reached on a fielder's choice to catcher, advanced to second on the throw, RBI; STEJSKALOVA advanced to third; SKARDOVA scored. KLECKOVA fouled out to 1b. CEJKOVA-KOLA doubled to left field, 2 RBI; VACKOVA scored; STEJSKALOVA scored. HANAKOVA grounded out to 3b. SLANINOVA singled to center field, RBI; CEJKOVA-KOLA scored. Hanakova Temorary Runner for Slaninova. SLANINOVA stole second. DAVIDOVA tripled to right center, RBI; SLANINOVA scored. OLIVIER to dh. DERBAL to c. KIEKEN to 1b. KAVANOVA singled up the middle, RBI; DAVIDOVA scored. KAVANOVA advanced to second on a passed ball. SKARDOVA walked. BLANC JOUVAN to p for COSTES. SKARDOVA advanced to second on a wild pitch; KAVANOVA advanced to third on a wild pitch. STEJSKALOVA flied out to ss. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

France 3rd - KIEKEN singled through the right side. KIEKEN stole second. ANDRE out at first 3b to 2b, bunt; KIEKEN advanced to third. OLIVIER flied out to rf, SF, RBI; KIEKEN scored. ROGRON singled through the left side. ROGRON stole second, advanced to third on a throwing error by c. JEAMMOT struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Czech Republic 4th - VACKOVA singled to third base. VACKOVA advanced to second on a wild pitch. KLECKOVA flied out to lf. CEJKOVA-KOLA struck out swinging. HANAKOVA hit by pitch. HANAKOVA advanced to second on a wild pitch; VACKOVA advanced to third on a wild pitch. SLANINOVA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

France 4th - MALA to ss for KLECKOVA. DERBAL flied out to rf. GROSDIDIER grounded out to ss. ENRIONE Thor grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 5th - DAVIDOVA singled to left field. KAVANOVA flied out to 2b. Skardova Out By Rule Other Interference. SKARDOVA hit into double play ss to 2b to 1b; DAVIDOVA out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

France 5th - MUNIER struck out swinging. KIEKEN struck out looking. ANDRE reached on a throwing error by ss. ANDRE out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Czech Republic 6th - STEJSKALOVA tripled to center field. VACKOVA singled up the middle, RBI; STEJSKALOVA scored. MALA walked; VACKOVA advanced to second. PIGNIARD to p for BLANC JOUVAN. MALA advanced to second on a wild pitch; VACKOVA advanced to third on a wild pitch. CEJKOVA-KOLA reached on a fielder's choice to catcher, RBI; VACKOVA scored. CEJKOVA-KOLA advanced to second on a wild pitch; MALA advanced to third on a wild pitch. HANAKOVA flied out to p. SLANINOVA struck out looking. DAVIDOVA singled down the lf line, 2 RBI; CEJKOVA-KOLA scored; MALA scored. DAVIDOVA advanced to second on a wild pitch. KAVANOVA grounded out to 1b unassisted. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

France 6th - OLIVIER flied out to lf. ROGRON tripled to right field. JEAMMOT reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error, RBI; ROGRON scored. Defensive Conference. DERBAL singled to center field; JEAMMOT advanced to third. GROSDIDIER flied into double play cf to 1b; DERBAL out on the play. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Czech Republic 11, France 3 (Jul 19, 2018 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
Czech Republic...... 016 004  - 11 11  3      (5-1)
France.............. 101 001  -  3  6  0      (2-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Czech Republic - VODICKOVA Ema and SLANINOVA Eliska. France - COSTES Clelia;
BLANC JOUVAN Emma(3); PIGNIARD Maelle(6) and OLIVIER Emilie; DERBAL Yasmine.
Win-VODICKOVA Ema(2-0)  Loss-COSTES Clelia(2-1)  T-1:45  A-72
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: BURLINI Stefano,SOJAT Erika
TC:DEBONO Mario.

BLANC JOUVAN faced 3 batters in the 6th.
ESF