Box Score

Ukraine vs Russia (Jul 19, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Ukraine at Russia - Composite Box Score
Jul 19, 2018 at Cervignano (Comunale)

Ukraine   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAPITANCHUK cf 
TROTS rf 
KORNOZEVYCH ph/rf 
KOBYLIANSKA 1b/p 
KHODAKOVSKA c 
KRYTSKA c 
VASHAI lf/1b 
MALIK p 
LIMARENKO lf 
VERSHYNINA O dh/2b 
MELNYK ss/2b 
PATCHENKO 3b 
DOLOBAN 2b 
Totals   13 

Russia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KOZHINA cf/c 
KUDRYAVTSEVA dh 
ALEKSANDROVA lf 
TOKAR lf 
MASLOVA 2b 
DOLGANOVA 2b 
KUSHNER ss 
PETKOVICH ss 
ISLAMOVA 1b 
BULYCHEVA 1b 
PUSHKARSAYA rf 
OSIPOVA 3b/cf 
GUDYM c/3b 
POLESHCHUK 3b 
GRIB p 
Totals   17  11  12  10 

Ukraine   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MALIK Yuliia L,1-2  1.0  10  12 
KOBYLIANSKA Daria   1.1 
VERSHYNINA Olena   0.2 
 
Russia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRIB Iuliia W,1-1  4.0  13  16 

Umpires - HP: LITZ Howie 1B: HARCARIK Martin
Start: 11:45 Time: 1:25 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers: MAESTRI Andrea, RICHTEROVA Lenka TC: ISBOUTS Wout
MALIK faced 4 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Ukraine at Russia
Jul 19, 2018 at Cervignano (Comunale)

Ukraine starters: 11/cf KAPITANCHUK; 18/rf TROTS; 2/1b KOBYLIANSKA; 4/c KHODAKOVSKA; 5/lf VASHAI; 7/p MALIK; 15/dh VERSHYNINA O; 6/ss MELNYK; 17/3b PATCHENKO; 10/2b DOLOBAN;

Russia starters: 9/cf KOZHINA; 14/dh KUDRYAVTSEVA; 16/lf ALEKSANDROVA; 7/2b MASLOVA; 13/ss KUSHNER; 11/1b ISLAMOVA; 3/rf PUSHKARSAYA; 8/3b OSIPOVA; 1/c GUDYM; 12/p GRIB;

Ukraine 1st - KAPITANCHUK singled up the middle. TROTS singled to pitcher, bunt; KAPITANCHUK advanced to second. KOBYLIANSKA out at first 3b to 2b, SAC; TROTS advanced to second; KAPITANCHUK advanced to third. KOZHINA to c. OSIPOVA to cf. GUDYM to 3b. KHODAKOVSKA singled to right field, RBI; TROTS advanced to third; KAPITANCHUK scored. VASHAI reached on a fielder's choice to pitcher, bunt, advanced to second; KHODAKOVSKA advanced to third; TROTS out at home p to 3b to c. TEMPORARY RUNNER KOBYLIANSKA FOR KHODAKOVSKA. MALIK walked. MALIK out at first c to 1b, picked off. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Russia 1st - KOZHINA singled up the middle. KUDRYAVTSEVA reached on a throwing error by p, bunt, advanced to second on the error; KOZHINA advanced to second, scored on the error, unearned. ALEKSANDROVA grounded out to 3b; KUDRYAVTSEVA advanced to third. MASLOVA grounded out to p. KUSHNER tripled to right center, RBI; KUDRYAVTSEVA scored, unearned. ISLAMOVA reached on an error by ss; KUSHNER scored on the error, unearned. PUSHKARSAYA hit by pitch; ISLAMOVA advanced to second. OSIPOVA grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

Ukraine 2nd - VERSHYNINA O walked. MELNYK reached on a fielder's choice to pitcher, bunt; VERSHYNINA O out at second p to ss. MELNYK advanced to second on an error by ss, caught stealing, assist by c 1b. PATCHENKO struck out swinging. KAPITANCHUK grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Russia 2nd - GUDYM singled through the right side. KOZHINA reached on a throwing error by p, SAC, advanced to third on the error; GUDYM advanced to second, scored on the error, unearned. VERSHYNINA O to 2b. / for DOLOBAN. KOZHINA scored on a wild pitch, unearned. KUDRYAVTSEVA reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. ALEKSANDROVA singled to center field, RBI, advanced to second on an error by c; KUDRYAVTSEVA scored, unearned. KOBYLIANSKA to p. VASHAI to 1b. LIMARENKO to lf for MALIK. ALEKSANDROVA advanced to third on a wild pitch. MASLOVA grounded out to p. KUSHNER flied out to cf, SF, RBI; ALEKSANDROVA scored, unearned. ISLAMOVA walked. ISLAMOVA advanced to second on a wild pitch. ISLAMOVA advanced to third on a wild pitch. PUSHKARSAYA walked. PUSHKARSAYA advanced to second on a wild pitch; ISLAMOVA scored on a wild pitch, unearned. OSIPOVA out at first 1b to 2b, bunt. 5 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

Ukraine 3rd - KORNOZEVYCH pinch hit for TROTS. KORNOZEVYCH struck out swinging. KOBYLIANSKA struck out looking. KHODAKOVSKA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Russia 3rd - KORNOZEVYCH to rf. KRYTSKA to c for KHODAKOVSKA. GUDYM flied out to rf. KOZHINA reached on a throwing error by ss. KOZHINA stole second. KOZHINA advanced to third on a wild pitch. KUDRYAVTSEVA walked; KOZHINA scored on a wild pitch, unearned. KUDRYAVTSEVA stole second. ALEKSANDROVA reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; KUDRYAVTSEVA scored on the error, unearned. ALEKSANDROVA stole third. KOBYLIANSKA to ss. VERSHYNINA O to p. MELNYK to 2b. MASLOVA grounded out to ss, RBI; ALEKSANDROVA scored, unearned. KUSHNER lined out to ss. 3 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

Ukraine 4th - VASHAI grounded out to 3b, bunt. LIMARENKO struck out swinging. TOKAR to lf for ALEKSANDROVA. DOLGANOVA to 2b for MASLOVA. PETKOVICH to ss for KUSHNER. BULYCHEVA to 1b for ISLAMOVA. POLESHCHUK to 3b for GUDYM. VERSHYNINA O grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Russia 11, Ukraine 1 (Jul 19, 2018 at Cervignano)
----------------------------------------------------------------------
Ukraine............. 100 0 -  1  3  7      (2-4)
Russia.............. 353 X - 11  4  1      (2-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Ukraine - MALIK Yuliia; KOBYLIANSKA Daria(2); VERSHYNINA Olena(3) and KHODAKOVSKA Anna
; KRYTSKA Viktoriia. Russia - GRIB Iuliia and GUDYM Maria; KOZHINA Milana.
Win-GRIB Iuliia(1-1)  Loss-MALIK Yuliia(1-2)  T-1:25  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: MAESTRI Andrea, RICHTEROVA Lenka
TC: ISBOUTS Wout

MALIK faced 4 batters in the 2nd.
ESF