Box Score

Italy vs France (Jul 18, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Italy at France - Composite Box Score
Jul 18, 2018 at Staranzano (Comunale)

Italy   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VIGNA cf 
FABBIAN pr/cf 
ROTONDO c 
BRUGNOLI c 
HOWARD rf 
PRINCIC lf 
CAMISASCA pr/lf 
CIANFRIGLIA 3b 
COLONNA dh 
SOLDI 1b 
BASSI ss 
CHIODAROLI ph/ss 
DE TROMBETTI 2b 
TELO' p 
Totals   16  17  14  15 

France   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDRE cf 
OLIVIER c 
ROGRON 3b 
SELLAM ss 
DERBAL 1b 
GROSDIDIER 2b 
ENRIONE Thor lf 
MUNIER rf 
COSTES dh/p 
JEAMMOT p 
BLANC JOUVAN p 
PIGNIARD p 
Totals   10 

Italy   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TELO' Giorgia W,2-0  3.0  10  10 
 
France   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JEAMMOT Lilou L,0-1  0.2 
COSTES Clelia   1.0 
BLANC JOUVAN Emma   0.2 
PIGNIARD Maelle   0.2 

Umpires - HP: SONMEZ Galip 1B: MAGDALENIC Alen 3B: PROFATILOV Stanislav
Start: 18:36 Time: 1:15 Attendance: 85
Weather: Sunny Game notes: Scorers: RICHTEROVA Lenka CURCI Matteo TC: DELBONO Mario
COSTES faced 5 batters in the 1st.
PIGNIARD faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Italy at France
Jul 18, 2018 at Staranzano (Comunale)

Italy starters: 34/cf VIGNA; 51/c ROTONDO; 59/rf HOWARD; 38/lf PRINCIC; 37/3b CIANFRIGLIA; 57/dh COLONNA; 44/1b SOLDI; 32/ss BASSI; 40/2b DE TROMBETTI; 39/p TELO';

France starters: 12/cf ANDRE; 4/c OLIVIER; 17/3b ROGRON; 20/ss SELLAM; 14/1b DERBAL; 11/2b GROSDIDIER; 19/lf ENRIONE Thor; 9/rf MUNIER; 8/dh COSTES; 10/p JEAMMOT;

Italy 1st - VIGNA walked. ROTONDO singled to catcher, bunt, advanced to second on the error; VIGNA advanced to second, advanced to third on a throwing error by ss. HOWARD singled to catcher, bunt. PRINCIC flied out to lf, SF, RBI; VIGNA scored. HOWARD advanced to second on a wild pitch; ROTONDO advanced to third on a wild pitch. CIANFRIGLIA flied out to 1b. HOWARD advanced to third on a wild pitch; ROTONDO scored on a wild pitch. COLONNA walked. SOLDI singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; COLONNA advanced to third; HOWARD scored. BASSI walked. COSTES to p. / for JEAMMOT. BASSI advanced to second on a wild pitch; SOLDI advanced to third on a wild pitch; COLONNA scored on a wild pitch. DE TROMBETTI walked. VIGNA reached on a fielding error by ss; DE TROMBETTI advanced to second on the error; BASSI advanced to third on the error; SOLDI scored on the error, unearned. ROTONDO walked, RBI; VIGNA advanced to second; DE TROMBETTI advanced to third; BASSI scored, unearned. BASSI Chiara Temporary runner for ROTONDO Alessandra. HOWARD walked, RBI; ROTONDO advanced to second; VIGNA advanced to third; DE TROMBETTI scored, unearned. PRINCIC walked, RBI; HOWARD advanced to second; ROTONDO advanced to third; VIGNA scored, unearned. COSTES to dh. BLANC JOUVAN to p. CIANFRIGLIA singled to center field, 2 RBI; PRINCIC advanced to third; HOWARD scored, unearned; ROTONDO scored, unearned. COLONNA flied out to 2b. 10 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

France 1st - ANDRE struck out swinging. OLIVIER flied out to rf. ROGRON singled to right field. SELLAM lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Italy 2nd - SOLDI singled to right field. BASSI walked; SOLDI advanced to second. DE TROMBETTI struck out swinging. VIGNA walked; BASSI advanced to second; SOLDI advanced to third. ROTONDO singled to second base, RBI; VIGNA advanced to second; BASSI advanced to third; SOLDI scored. HOWARD walked, RBI; ROTONDO advanced to second; VIGNA advanced to third; BASSI scored. PRINCIC walked, RBI; HOWARD advanced to second; ROTONDO advanced to third; VIGNA scored. CAMISASCA pinch ran for PRINCIC. PIGNIARD to p for BLANC JOUVAN. CIANFRIGLIA flied out to lf, SF, RBI; ROTONDO scored. COLONNA walked; CAMISASCA advanced to second; HOWARD advanced to third. SOLDI reached on a fielder's choice; COLONNA out at second 2b to ss. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

France 2nd - BRUGNOLI to c for ROTONDO. CAMISASCA to lf. DERBAL struck out swinging. GROSDIDIER struck out swinging. ENRIONE Thor grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 3rd - CHIODAROLI pinch hit for BASSI. CHIODAROLI walked. DE TROMBETTI walked; CHIODAROLI advanced to second. CHIODAROLI stole third. DE TROMBETTI stole second. VIGNA singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; DE TROMBETTI scored; CHIODAROLI scored. BRUGNOLI walked. FABBIAN pinch ran for VIGNA. COSTES to p. / for PIGNIARD. HOWARD doubled to center field, RBI; BRUGNOLI advanced to third; FABBIAN scored. CAMISASCA lined out to 3b. CIANFRIGLIA grounded out to ss. COLONNA flied out to ss. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

France 3rd - FABBIAN to cf. CHIODAROLI to ss. MUNIER grounded out to p. COSTES struck out looking. ANDRE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Italy 17, France 0 (Jul 18, 2018 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
Italy............... (10)43  - 17  8  0      (5-1)
France.............. 0   00  -  0  1  2      (2-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Italy - TELO' Giorgia and ROTONDO Alessandra; BRUGNOLI Sara. France - JEAMMOT Lilou;
COSTES Clelia(1); BLANC JOUVAN Emma(2); PIGNIARD Maelle(3) and OLIVIER Emilie.
Win-TELO' Giorgia(2-0)  Loss-JEAMMOT Lilou(0-1)  T-1:15  A-85
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: RICHTEROVA Lenka CURCI Matteo
TC: DELBONO Mario

COSTES faced 5 batters in the 1st.
PIGNIARD faced 4 batters in the 3rd.
ESF