Box Score

Russia vs Serbia (Jul 18, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Russia at Serbia - Composite Box Score
Jul 18, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Russia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KOZHINA c 
GUDYM cf/3b 
ISLAMOVA 1b 
TOKAR ph/lf 
ALEKSANDROVA 2b/1b 
KUSHNER ss 
DOLGANOVA 2b 
MASLOVA 3b/cf 
OSIPOVA lf/2b 
PETKOVICH ss 
PUSHKARSAYA rf 
USHAKOVA rf 
POLESHCHUK dh 
GRIB p 
BULYCHEVA p 
Totals   22  12  11  12 

Serbia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALEKSIC p/3b 
MILJUS ss/2b 
SPASOJEVI Do 1b 
MRSO cf 
SPASOJEVI Ir 2b/3b 
STOJANOV 3b 
JOVANOVIC 3b/2b 
JERKOVIC lf 
GORUNOVIC rf 
SENDERAK c 
Totals   15  12 

Russia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRIB Iuliia   2.1  10 
BULYCHEVA Evelina W,1-0  1.2 
 
Serbia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALEKSIC Nevena L,1-1  2.0  11  15  20 
SPASOJEVIC Irina   2.0  10 

Umpires - HP: LAFUENTE Ibon 1B: LEMSTRA Martin
Start: 9:30 Time: 1:10 Attendance: 20
Weather: Sunny Game notes: SCORERS: VIANELLO Marina, MANCA Anita TC: ISBOUTS Wout

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Russia at Serbia
Jul 18, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Russia starters: 9/c KOZHINA; 1/cf GUDYM; 11/1b ISLAMOVA; 16/2b ALEKSANDROVA; 13/ss KUSHNER; 7/3b MASLOVA; 8/lf OSIPOVA; 3/rf PUSHKARSAYA; 4/dh POLESHCHUK; 12/p GRIB;

Serbia starters: 10/p ALEKSIC; 1/ss MILJUS; 6/1b SPASOJEVI Do; 9/cf MRSO; 5/2b SPASOJEVI Ir; 15/3b STOJANOV; 4/lf JERKOVIC; 14/rf GORUNOVIC; 7/c SENDERAK;

Russia 1st - KOZHINA singled to pitcher. GUDYM grounded out to p, SAC; KOZHINA advanced to second. KOZHINA advanced to third on a wild pitch. ISLAMOVA reached on a dropped fly by rf, SF, advanced to second on the error, RBI; KOZHINA scored. ISLAMOVA stole third. ALEKSANDROVA walked. KUSHNER singled to shortstop, RBI; ALEKSANDROVA advanced to second, advanced to third on the throw; ISLAMOVA scored, unearned. MASLOVA lined into double play 2b to 1b; KUSHNER out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Serbia 1st - GUDYM to 3b. MASLOVA to cf. ALEKSIC struck out looking. MILJUS struck out swinging. SPASOJEVI Do singled up the middle. MRSO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Russia 2nd - JOVANOVIC to 3b for STOJANOV. OSIPOVA singled to third base, bunt. PUSHKARSAYA singled to third base, bunt; OSIPOVA advanced to second. PUSHKARSAYA advanced to second on a wild pitch; OSIPOVA advanced to third on a wild pitch. SPASOJEVI Ir to 3b. JOVANOVIC to 2b. POLESHCHUK struck out swinging. KOZHINA tripled to left field, 2 RBI; PUSHKARSAYA scored; OSIPOVA scored. KOZHINA scored on a wild pitch. GUDYM singled to pitcher, bunt. GUDYM stole second. ISLAMOVA reached on a throwing error by p, SAC, advanced to second on the error; GUDYM advanced to third, scored on the error, unearned. ALEKSANDROVA reached on a throwing error by 2b; ISLAMOVA advanced to third. KUSHNER flied out to 2b. ALEKSANDROVA stole second. MASLOVA homered to right field, inside the park, 3 RBI, unearned; ALEKSANDROVA scored, unearned; ISLAMOVA scored, unearned. OSIPOVA walked. PUSHKARSAYA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; OSIPOVA advanced to second, advanced to third on the error. PUSHKARSAYA advanced to third on a wild pitch; OSIPOVA scored on a wild pitch, unearned. POLESHCHUK singled through the right side, RBI; PUSHKARSAYA scored, unearned. KOZHINA reached on a fielder's choice; POLESHCHUK advanced to second on a throwing error by ss. GUDYM grounded out to 1b unassisted. 9 runs, 7 hits, 4 errors, 2 LOB.

Serbia 2nd - SPASOJEVI Ir struck out swinging. JOVANOVIC singled up the middle. JERKOVIC reached on a fielder's choice to second base; JOVANOVIC advanced to second. GORUNOVIC out at first 3b to 2b, SAC; JERKOVIC advanced to second; JOVANOVIC advanced to third. SENDERAK flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Russia 3rd - ALEKSIC to 3b. MILJUS to 2b. SPASOJEVI Ir to p. JOVANOVIC to ss. TOKAR pinch hit for ISLAMOVA. TOKAR flied out to 3b. ALEKSANDROVA singled up the middle. KUSHNER singled to third base, bunt; ALEKSANDROVA advanced to third. KUSHNER stole second. MASLOVA walked. OSIPOVA lined out to ss. PUSHKARSAYA flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Serbia 3rd - TOKAR to lf. ALEKSANDROVA to 1b. OSIPOVA to 2b. ALEKSIC flied out to 2b. BULYCHEVA to p for GRIB. USHAKOVA to rf for PUSHKARSAYA. MILJUS struck out looking. SPASOJEVI Do walked. MRSO tripled down the rf line, RBI; SPASOJEVI Do scored. MRSO out at third c to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Russia 4th - POLESHCHUK grounded out to ss. KOZHINA walked. KOZHINA stole second. KOZHINA advanced to third on a wild pitch. GUDYM flied out to cf, SF, RBI; KOZHINA scored. TOKAR grounded out to c. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Serbia 4th - DOLGANOVA to 2b for KUSHNER. PETKOVICH to ss for OSIPOVA. SPASOJEVI Ir singled through the left side. JOVANOVIC singled through the right side, advanced to second on a throwing error by rf; SPASOJEVI Ir advanced to third. SPASOJEVI Ir out at third c to 3b. JOVANOVIC advanced to third on a wild pitch. JEROVIC N. Out by rule - Strikeout by rule bunt. JERKOVIC struck out swinging, bunt. GORUNOVIC fouled out to 3b. 0 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Russia 12, Serbia 1 (Jul 18, 2018 at Ronchi dei Legionari)
----------------------------------------------------------------------
Russia.............. 290 1 - 12 11  1      (2-2)
Serbia.............. 001 0 -  1  5  5      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Russia - GRIB Iuliia; BULYCHEVA Evelina(3) and KOZHINA Milana. Serbia -
ALEKSIC Nevena; SPASOJEVIC Irina(3) and SENDERAK Natasa.
Win-BULYCHEVA Evelina(1-0)  Loss-ALEKSIC Nevena(1-1)  T-1:10  A-20
HR RUS - MASLOVA Yulia.
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS:  VIANELLO Marina, MANCA Anita
TC: ISBOUTS Wout
ESF