Box Score

Bulgaria vs Czech Republic (Jul 17, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Bulgaria at Czech Republic - Composite Box Score
Jul 17, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Bulgaria   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KIRILOVA 2b 
DIMITROVA Ra p/dh 
VELCHEVA c 
HRISTOVA rf/lf 
YORDANOVA Si ss 
DIMITROVA Ya 1b/p 
ATANASOVA dh/lf 
SRANDEVA lf/rf 
TSATSOVA cf 
TRAYKOVA 3b 
Totals  

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NOVOTNA 2b 
CEJKOVA-KOLA lf 
SLABA 1b 
KLECKOVA ss 
VACKOVA c 
HANAKOVA 3b 
KAVANOVA rf 
DAVIDOVA dh 
SKARDOVA cf 
LINKOVA p 
Totals   17  20  10  10 

Bulgaria   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DIMITROVA Rada L,0-1  1.0  15  10  12  12  19 
DIMITROVA Yana   1.0 
 
Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LINKOVA Adela W,1-0  3.0  10 

Umpires - HP: NEARCO Angelo 1B: STOVELAAR Robin 3B: PROTATILOV Stanislav
Start: 18:30 Time: 1:04 Attendance: 50
Weather: Partly Cloudy Game notes: SCORERS: VIANELLO Marina, MAESTRI Andrea TC: MOSS Libby

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Bulgaria at Czech Republic
Jul 17, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Bulgaria starters: 17/2b KIRILOVA; 9/p DIMITROVA Ra; 15/c VELCHEVA; 18/rf HRISTOVA; 25/ss YORDANOVA Si; 20/1b DIMITROVA Ya; 2/dh ATANASOVA; 24/lf SRANDEVA; 11/cf TSATSOVA; 23/3b TRAYKOVA;

Czech Republic starters: 39/2b NOVOTNA; 31/lf CEJKOVA-KOLA; 47/1b SLABA; 33/ss KLECKOVA; 36/c VACKOVA; 77/3b HANAKOVA; 15/rf KAVANOVA; 4/dh DAVIDOVA; 61/cf SKARDOVA; 99/p LINKOVA;

Bulgaria 1st - KIRILOVA struck out swinging. DIMITROVA Ra grounded out to 3b. VELCHEVA walked. HRISTOVA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 1st - NOVOTNA walked. NOVOTNA advanced to second on a wild pitch. CEJKOVA-KOLA walked; NOVOTNA advanced to third on a wild pitch. CEJKOVA-KOLA stole second. SLABA flied out to 2b. KLECKOVA singled through the left side, advanced to third on a fielding error by lf; CEJKOVA-KOLA scored; NOVOTNA scored. KLECKOVA scored on a wild pitch. VACKOVA hit by pitch. HANAKOVA tripled to center field, RBI; VACKOVA scored. HANAKOVA scored on a wild pitch. KAVANOVA walked. KAVANOVA advanced to second on a wild pitch. DAVIDOVA walked. DAVIDOVA advanced to second on a wild pitch; KAVANOVA advanced to third on a wild pitch. SKARDOVA walked. NOVOTNA singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; SKARDOVA advanced to second, advanced to third on the throw; DAVIDOVA scored; KAVANOVA scored. NOVOTNA advanced to third on a wild pitch; SKARDOVA scored on a wild pitch. CEJKOVA-KOLA doubled to left field, RBI; NOVOTNA scored. HRISTOVA to lf. SRANDEVA to rf. CEJKOVA-KOLA advanced to third on a wild pitch. SLABA singled to center field, advanced to third on a fielding error by cf, RBI; CEJKOVA-KOLA scored. SLABA scored on a wild pitch, unearned. KLECKOVA flied out to 1b. VACKOVA reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. KLECKOVA temporary runner for VACKOVA. VACKOVA advanced to third on a wild pitch. HANAKOVA walked. KAVANOVA reached on a dropped fly by ss, advanced to second on the error; HANAKOVA advanced to third on the error; VACKOVA scored on the error, unearned. KAVANOVA advanced to third on a wild pitch; HANAKOVA scored on a wild pitch, unearned. KAVANOVA scored on a wild pitch, unearned. DAVIDOVA tripled to right center. SKARDOVA reached on a fielding error by p; DAVIDOVA scored on the error, unearned. NOVOTNA flied out to lf. 15 runs, 6 hits, 5 errors, 1 LOB.

Bulgaria 2nd - YORDANOVA Si struck out looking. DIMITROVA Ya struck out swinging. ATANASOVA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 2nd - DIMITROVA Ra to dh. HRISTOVA to 1b. DIMITROVA Ya to p. ATANASOVA to lf. CEJKOVA-KOLA walked. SLABA walked; CEJKOVA-KOLA advanced to second. KLECKOVA flied out to cf. VACKOVA singled to center field, RBI; SLABA advanced to second; CEJKOVA-KOLA scored. HANAKOVA lined out to 3b. KAVANOVA singled to pitcher, RBI; VACKOVA advanced to third; SLABA scored. DAVIDOVA walked; KAVANOVA advanced to second. HANAKOVA temporary runner for VACKOVA. SKARDOVA tripled down the lf line, 3 RBI; DAVIDOVA scored; KAVANOVA scored; VACKOVA scored. NOVOTNA walked. SKARDOVA runner left early, out at third 3b unassisted. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bulgaria 3rd - SRANDEVA struck out looking. TSATSOVA struck out swinging, out at first c to 1b. KIRILOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Czech Republic 20, Bulgaria 0 (Jul 17, 2018 at Ronchi dei Legionari)
----------------------------------------------------------------------
Bulgaria............ 0   00  -  0  0  5      (0-3)
Czech Republic...... (15)5X  - 20  9  0      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Bulgaria - DIMITROVA Rada; DIMITROVA Yana(2) and VELCHEVA Ralitsa. Czech Republic -
LINKOVA Adela and VACKOVA Katerina.
Win-LINKOVA Adela(1-0)  Loss-DIMITROVA Rada(0-1)  T-1:04  A-50
Weather: Partly Cloudy
Game notes:
SCORERS: VIANELLO Marina, MAESTRI Andrea
TC: MOSS Libby
ESF