Box Score

Denmark vs Russia (Jul 17, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Denmark at Russia - Composite Box Score
Jul 17, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Denmark   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CRAIG c 
DEDETAS 2b 
ZENON 2b 
GABRIEL ss 
JOHANSEN ss 
HINZE p 
BAGGER dh 
NIELSEN 3b 
CHRISTIANSEN 1b 
THORN lf 
WITTENKAMP cf 
OKUTAN rf 
Totals  

Russia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KOZHINA cf 
KUDRYAVTSEVA lf/dh 
ALEKSANDROVA 2b/lf 
GUDYM c 
ISLAMOVA 1b 
PETKOVICH ph 
KUSHNER ss 
MASLOVA p/2b 
ALFEROVA ph 
PUSHKARSAYA rf 
OSIPOVA dh/lf 
POLESHCHUK 3b/p 
Totals   25  16  13  13 

Denmark   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HINZE Sara L,0-2  2.1  13  16  13  25  28 
 
Russia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MASLOVA Yulia W,1-1  2.1 
POLESHCHUK Viktoria   0.2 

Umpires - HP: STOEVELAAR Robin 1B: PROFATILOV Stanislav 3B: NEARCO Angelo
Start: 14:00 Time: 1:15 Attendance: 35
Weather: Sunny Game notes: SCORERS:RICHTEROVA Lenka, SOJAT Erika. TC:MOSS Libby.

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Denmark at Russia
Jul 17, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Denmark starters: 24/c CRAIG; 11/2b DEDETAS; 14/ss GABRIEL; 18/p HINZE; 1/dh BAGGER; 7/3b NIELSEN; 21/1b CHRISTIANSEN; 29/lf THORN; 9/cf WITTENKAMP; 4/rf OKUTAN;

Russia starters: 9/cf KOZHINA; 14/lf KUDRYAVTSEVA; 16/2b ALEKSANDROVA; 1/c GUDYM; 11/1b ISLAMOVA; 13/ss KUSHNER; 7/p MASLOVA; 3/rf PUSHKARSAYA; 8/dh OSIPOVA; 4/3b POLESHCHUK;

Denmark 1st - KUDRYAVTSEVA to dh. OSIPOVA to lf. CRAIG flied out to ss. DEDETAS struck out swinging. GABRIEL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Russia 1st - KOZHINA doubled to left center. KUDRYAVTSEVA singled to catcher, bunt; KOZHINA advanced to third. KUDRYAVTSEVA stole second. ALEKSANDROVA walked. GUDYM grounded out to 2b, RBI; ALEKSANDROVA advanced to second; KUDRYAVTSEVA advanced to third; KOZHINA scored. ISLAMOVA struck out swinging. KUSHNER grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Denmark 2nd - HINZE struck out swinging. BAGGER grounded out to ss. NIELSEN walked. CHRISTIANSEN out at first 1b to 2b, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Russia 2nd - JOHANSEN to ss for GABRIEL. MASLOVA singled to shortstop. PUSHKARSAYA walked; MASLOVA advanced to second. OSIPOVA singled through the right side, RBI; PUSHKARSAYA advanced to third; MASLOVA scored. KOZHINA singled to pitcher, RBI; OSIPOVA advanced to third; PUSHKARSAYA scored. KOZHINA advanced to second on a wild pitch, advanced to third; OSIPOVA scored on a wild pitch. KUDRYAVTSEVA doubled down the lf line, RBI; KOZHINA scored. ALEKSANDROVA singled down the lf line, advanced to second on the throw; KUDRYAVTSEVA advanced to third. GUDYM singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; ALEKSANDROVA scored; KUDRYAVTSEVA scored. ISLAMOVA reached on a fielding error by ss; GUDYM advanced to third. ISLAMOVA stole second; GUDYM stole home. KUSHNER homered to right field, inside the park, 2 RBI; ISLAMOVA scored, unearned. MASLOVA grounded out to 1b unassisted. PUSHKARSAYA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. OSIPOVA reached on a throwing error by p, bunt; PUSHKARSAYA advanced to second. KOZHINA reached on a fielder's choice; OSIPOVA advanced to second; PUSHKARSAYA out at third 3b unassisted. KOZHINA failed pickoff attempt; OSIPOVA advanced to third on a fielder's choice. KOZHINA stole second; OSIPOVA stole home, unearned. KUDRYAVTSEVA singled to right field, RBI; KOZHINA scored, unearned. ALEKSANDROVA reached on a fielding error by 1b; KUDRYAVTSEVA advanced to second on the error. GUDYM flied out to lf. 11 runs, 8 hits, 4 errors, 2 LOB.

Denmark 3rd - THORN struck out looking. ALEKSANDROVA to lf. MASLOVA to 2b. OSIPOVA to 3b. POLESHCHUK to p. WITTENKAMP walked. WITTENKAMP advanced to second on a wild pitch. CRAIG grounded out to 3b; WITTENKAMP advanced to third. WITTENKAMP scored on a wild pitch. DEDETAS flied out to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Russia 3rd - ZENON to 2b for DEDETAS. PETKOVICH pinch hit for ISLAMOVA. PETKOVICH singled up the middle. PETKOVICH stole second. KUSHNER walked. ALFEROVA pinch hit for MASLOVA. ALFEROVA reached on a fielder's choice; KUSHNER out at second 2b to ss; PETKOVICH advanced to third. ALFEROVA stole second. PUSHKARSAYA reached on a fielder's choice to second base, RBI; PETKOVICH scored. OSIPOVA singled to pitcher, RBI; PUSHKARSAYA advanced to second; ALFEROVA scored. KOZHINA tripled to center field, 2 RBI; OSIPOVA scored; PUSHKARSAYA scored. Outs are set to 3. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Russia 16, Denmark 1 (Jul 17, 2018 at Ronchi dei Legionari)
----------------------------------------------------------------------
Denmark............. 00   1  -  1  0  4      (0-3)
Russia.............. 1(11)4  - 16 13  0      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Denmark - HINZE Sara and CRAIG Evie. Russia - MASLOVA Yulia; POLESHCHUK Viktoria(3)
and GUDYM Maria.
Win-MASLOVA Yulia(1-1)  Loss-HINZE Sara(0-2)  T-1:15  A-35
HR RUS - KUSHNER Angelina (1).
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS:RICHTEROVA Lenka, SOJAT Erika.
TC:MOSS Libby.
ESF