Box Score

France vs Germany (Jul 16, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
France at Germany - Composite Box Score
Jul 16, 2018 at Staranzano (Staranzano)

France   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDRE cf 
GROSDIDIER 2b 
OLIVIER c/3b 
DERBAL dh/c 
ROGRON 3b/dh 
SELLAM ss 
ENRIONE Thor rf 
KIEKEN 1b 
MUNIER lf 
JEAMMOT p 
PIGNIARD p 
MAILLARD p 
BLANC JOUVAN p 
Totals   16  10 

Germany   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANDNER cf/rf 
STEPNIAK ss 
RODE 2b 
MAC KENZIE rf/dh 
BISWAS 1b/dh 
DUNFORD c 
WEIL lf 
SALOMON dh/rf 
MUCKE pr/cf 
BROCKMEYER 3b 
LANKHORST p/ph 
Totals   20  13  12  12 

France   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JEAMMOT Lilou   2.0  10 
PIGNIARD Maelle L,0-1  0.1 
MAILLARD Louise   0.0 
BLANC JOUVAN Emma   1.0 
 
Germany   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LANKHORST Lee W,1-0  4.0  16  17 

Umpires - HP: FUENTES H. Javier 1B: LEMSTRA Martin 3B: LITZ Howie
Start: 16:22 Time: 1:26 Attendance: 70
Weather: Cloudy Game notes: Scorers: SOJAT Erika, MAESTRI Andrea TC: MOSS Libby
MAILLARD faced 5 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
France at Germany
Jul 16, 2018 at Staranzano (Staranzano)

France starters: 12/cf ANDRE; 11/2b GROSDIDIER; 4/c OLIVIER; 14/dh DERBAL; 17/3b ROGRON; 20/ss SELLAM; 19/rf ENRIONE Thor; 18/1b KIEKEN; 9/lf MUNIER; 10/p JEAMMOT;

Germany starters: 25/cf SANDNER; 13/ss STEPNIAK; 12/2b RODE; 14/rf MAC KENZIE; 17/1b BISWAS; 15/c DUNFORD; 9/lf WEIL; 8/dh SALOMON; 11/3b BROCKMEYER; 10/p LANKHORST;

France 1st - MAC KENZIE to dh. SALOMON to rf. ANDRE singled to catcher, bunt. GROSDIDIER doubled down the lf line; ANDRE advanced to third. OLIVIER grounded out to ss. DERBAL flied out to ss. ROGRON tripled to right field, 2 RBI; GROSDIDIER scored; ANDRE scored. SELLAM grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Germany 1st - SANDNER flied out to rf. STEPNIAK grounded out to ss. RODE singled to first base. MAC KENZIE flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

France 2nd - MAC KENZIE to 1b. BISWAS to dh. ENRIONE Thor grounded out to ss. KIEKEN singled to second base. MUNIER reached on a fielder's choice; KIEKEN out at second 2b to ss. MUNIER out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Germany 2nd - BISWAS walked. DUNFORD grounded out to 3b; BISWAS advanced to second. WEIL flied out to 2b. LANKHORST pinch hit for SALOMON. / for LANKHORST. LANKHORST walked. BROCKMEYER singled down the lf line, RBI; LANKHORST advanced to second; BISWAS scored. SANDNER reached on a fielder's choice; BROCKMEYER out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

France 3rd - MAC KENZIE to rf. BISWAS to 1b. LANKHORST to p. ANDRE struck out swinging, reached first on a passed ball. GROSDIDIER out at first c to 2b to 3b, SAC; ANDRE advanced to second, out on the play. OLIVIER grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Germany 3rd - PIGNIARD to p for JEAMMOT. STEPNIAK walked. RODE singled to pitcher, bunt; STEPNIAK advanced to third. MAC KENZIE reached on a fielder's choice to catcher, SAC; RODE advanced to second. BISWAS singled through the right side, RBI; MAC KENZIE advanced to second; RODE advanced to third; STEPNIAK scored. Defensive conference. DUNFORD hit by pitch, RBI; BISWAS advanced to second; MAC KENZIE advanced to third; RODE scored. WEIL reached on a fielder's choice; DUNFORD advanced to second; BISWAS advanced to third; MAC KENZIE out at home ss to c. LANKHORST walked, RBI; WEIL advanced to second; DUNFORD advanced to third; BISWAS scored. MAILLARD to p for PIGNIARD. MUCKE pinch ran for LANKHORST. BROCKMEYER hit by pitch, RBI; MUCKE advanced to second; WEIL advanced to third; DUNFORD scored. SANDNER singled through the right side, RBI; BROCKMEYER advanced to second; MUCKE advanced to third; WEIL scored. OLIVIER to 3b. DERBAL to c. ROGRON to dh. STEPNIAK walked, RBI; SANDNER advanced to second; BROCKMEYER advanced to third; MUCKE scored. STEPNIAK advanced to second on a wild pitch; SANDNER advanced to third on a wild pitch; BROCKMEYER scored on a wild pitch. RODE singled to second base, RBI; STEPNIAK advanced to third; SANDNER scored. RODE stole second. MAC KENZIE walked. BLANC JOUVAN to p for MAILLARD. BISWAS reached on a fielder's choice; MAC KENZIE advanced to second; RODE advanced to third; STEPNIAK out at home ss to c. DUNFORD flied out to cf. 8 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

France 4th - SANDNER to rf. MAC KENZIE to 1b. BISWAS to dh. MUCKE to cf. LANKHORST to p. DERBAL struck out looking. ROGRON doubled down the lf line. ROGRON advanced to third on a wild pitch. SELLAM singled up the middle, RBI; ROGRON scored. ENRIONE Thor reached on a fielding error by 1b; SELLAM advanced to second. KIEKEN flied into double play 1b to 2b, bunt; ENRIONE Thor out on the play. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Germany 4th - WEIL hit by pitch. MUCKE singled to third base, bunt, advanced to second on a throwing error by 3b; WEIL advanced to second, advanced to third on the error. BROCKMEYER reached on a fielder's choice to catcher, bunt. SANDNER reached on a fielder's choice; BROCKMEYER advanced to second; MUCKE advanced to third; WEIL scored on a throwing error by ss, unearned. STEPNIAK fouled out to 1b. RODE hit by pitch, RBI; SANDNER advanced to second; BROCKMEYER advanced to third; MUCKE scored. MAC KENZIE doubled down the lf line, 3 RBI; RODE advanced to third; SANDNER scored; BROCKMEYER scored. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Germany 13, France 3 (Jul 16, 2018 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
France.............. 200 1 -  3  6  2      (1-1)
Germany............. 018 4 - 13  8  1      (2-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: France - JEAMMOT Lilou; PIGNIARD Maelle(3); MAILLARD Louise(3); BLANC JOUVAN Emma(3)
and OLIVIER Emilie; DERBAL Yasmine. Germany - LANKHORST Lee and DUNFORD Maxine.
Win-LANKHORST Lee(1-0)  Loss-PIGNIARD Maelle(0-1)  T-1:26  A-70
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers: SOJAT Erika, MAESTRI Andrea
TC: MOSS Libby

MAILLARD faced 5 batters in the 3rd.
ESF