Box Score

Belgium vs Czech Republic (Jul 16, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Belgium at Czech Republic - Composite Box Score
Jul 16, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Belgium   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STREUX 3b 
VAN HEES Fre rf 
JANSSEN Gitt ph/rf 
JANSSENS Cel ss 
DE PERMENTIE cf/1b 
VAN DEN BRAN dh/p 
BELHALOUMI 2b 
FRANCKEN 2b 
VOORHELST 1b/c 
VAN NUFFEL c 
BENTEIN cf 
HENDRIKS lf 
JANSENN Nina lf 
DE BAERE p 
Totals  

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STEJSKALOVA lf 
CEJKOVA-KOLA 2b/dh 
SLABA 1b 
KOPICOVA cf 
KLECKOVA ss 
VACKOVA c 
KAVANOVA rf 
BARTONOVA dh/2b 
NOVOTNA 3b 
STENGLOVA p 
Totals   21  15  14  10 

Belgium   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE BAERE Chloč L,0-1  1.0  10 
VAN DER BRANDE Lynn   1.1  12  15 
 
Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STENGLOVA Anna W,1-0  3.0  11 

Umpires - HP: MAGDALENIC Alen 1B: LAFUENTE Ibon 3B: HYLTON Megan
Start: 15:45 Time: 1:05 Attendance: 90
Weather: Partly cloudy Game notes: SCORERS: BATTISTELLA Marco, VALENTI Francesca TC: ISBOUTS Wout

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Belgium at Czech Republic
Jul 16, 2018 at Ronchi dei Legionari (Gregoret)

Belgium starters: 9/3b STREUX; 16/rf VAN HEES Fre; 18/ss JANSSENS Cel; 4/cf DE PERMENTIE; 35/dh VAN DEN BRAN; 19/2b BELHALOUMI; 25/1b VOORHELST; 12/c VAN NUFFEL; 17/lf HENDRIKS; 27/p DE BAERE;

Czech Republic starters: 43/lf STEJSKALOVA; 31/2b CEJKOVA-KOLA; 47/1b SLABA; 17/cf KOPICOVA; 33/ss KLECKOVA; 36/c VACKOVA; 15/rf KAVANOVA; 16/dh BARTONOVA; 39/3b NOVOTNA; 13/p STENGLOVA;

Belgium 1st - CEJKOVA-KOLA to dh. BARTONOVA to 2b. STREUX lined out to 1b. VAN HEES Fre walked. JANSSENS Cel lined out to 3b; VAN HEES Fre advanced to second on a throwing error by 3b. DE PERMENTIE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Czech Republic 1st - STEJSKALOVA walked. STEJSKALOVA advanced to second on a wild pitch. CEJKOVA-KOLA tripled to left field, RBI; STEJSKALOVA scored. SLABA fouled out to 1b. KOPICOVA singled to third base, RBI; CEJKOVA-KOLA scored. KOPICOVA advanced to second on a wild pitch. KLECKOVA tripled to left field, RBI; KOPICOVA scored. KLECKOVA scored on a wild pitch. VACKOVA singled up the middle. KAVANOVA singled through the left side; VACKOVA advanced to second. BARTONOVA flied out to lf; KAVANOVA advanced to second, advanced to third on the error; VACKOVA advanced to third, scored on an error by 3b. NOVOTNA singled to second base, RBI; KAVANOVA scored, unearned. NOVOTNA advanced to second on a passed ball. NOVOTNA advanced to third on a wild pitch. STEJSKALOVA flied out to lf. 6 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

Belgium 2nd - VAN DEN BRAN struck out swinging. BELHALOUMI fouled out to 2b. VOORHELST grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 2nd - VAN DEN BRAN to p. / for DE BAERE. CEJKOVA-KOLA singled to right field. SLABA doubled to right center; CEJKOVA-KOLA advanced to third. KOPICOVA singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf, RBI; SLABA advanced to third, scored on the error; CEJKOVA-KOLA scored. KLECKOVA reached on a dropped fly by rf, advanced to third on the error; KOPICOVA advanced to third, scored on the error. VACKOVA singled up the middle, RBI; KLECKOVA scored, unearned. KAVANOVA grounded out to 3b; VACKOVA advanced to second. VACKOVA advanced to third on a wild pitch. BARTONOVA singled up the middle, RBI; VACKOVA scored. NOVOTNA walked; BARTONOVA advanced to second. STEJSKALOVA lined into double play 2b to ss; BARTONOVA out on the play. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

Belgium 3rd - VAN NUFFEL flied out to rf. HENDRIKS struck out swinging, out at first c to 1b. STREUX walked. JANSSEN Gitt pinch hit for VAN HEES Fre. JANSSEN Gitt struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 3rd - JANSSEN Gitt to rf. DE PERMENTIE to 1b. FRANCKEN to 2b for BELHALOUMI. VOORHELST to c. BENTEIN to cf for VAN NUFFEL. JANSENN Nina to lf for HENDRIKS. CEJKOVA-KOLA singled to center field. SLABA walked; CEJKOVA-KOLA advanced to second. SLABA advanced to second on a wild pitch; CEJKOVA-KOLA advanced to third on a wild pitch. KOPICOVA walked. KLECKOVA reached on a fielder's choice; KOPICOVA advanced to second; SLABA advanced to third; CEJKOVA-KOLA out at home ss to c. VACKOVA singled through the left side, advanced to second on the error, RBI; KLECKOVA advanced to second, advanced to third on the error; KOPICOVA advanced to third, scored on an error by ss; SLABA scored. KAVANOVA doubled to left field, 2 RBI; VACKOVA scored, unearned; KLECKOVA scored. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Czech Republic 15, Belgium 0 (Jul 16, 2018 at Ronchi dei Legionari)
----------------------------------------------------------------------
Belgium............. 000  -  0  0  4      (0-1)
Czech Republic...... 654  - 15 14  1      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Belgium - DE BAERE Chloč; VAN DER BRANDE Lynn(2) and VAN NUFFEL Tina; VOORHELST Britt
. Czech Republic - STENGLOVA Anna and VACKOVA Katerina.
Win-STENGLOVA Anna(1-0)  Loss-DE BAERE Chloč(0-1)  T-1:05  A-90
Weather: Partly cloudy
Game notes:
SCORERS: BATTISTELLA Marco, VALENTI Francesca
TC: ISBOUTS Wout
ESF