Box Score

Croatia vs France (Jul 16, 2018)

 
Composite Box Score
 

U19 European Championship Woman 2018
Croatia at France - Composite Box Score
Jul 16, 2018 at Staranzano (Comunale)

Croatia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HRMAN 1b/p 
BALESTRIN Ma c 
LANDRIPET lf 
KOSTRENCHIC p 
BRLIC ss 
KRZNARIC rf/cf 
SLISKO 3b 
PAVLICEVIC dh 
ZIGER 2b/rf 
DESPOT Rita cf/p 
HEZENJAK ss/2b 
Totals   25  16 

France   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDRE cf 
GROSDIDIER 2b 
OLIVIER c 
DERBAL dh 
ROGRON 3b 
SELLAM ss 
ENRIONE Thor rf 
KIEKEN 1b 
COSTES p 
BLANC JOUVAN p 
BOUREUX lf 
Totals   24  11  18  10 

Croatia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOSTRENCHIC Addison   3.2  17  20 
DESPOT Rita L,0-1  1.1 
HRMAN Lorena   0.1 
 
France   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COSTES Clelia W,1-0  5.2  24  28 
BLANC JOUVAN Emma S,1  0.1 

Umpires - HP: HARKARIK Martin 1B: PILEV Nikolay 3B: STOEVELAAR Robin
Start: 09:30 Time: 1:49 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: SCORERS: CURCI Matteo, MAESTRI Andrea TC: MOSS Libby

 
Play-by-Play
 

U19 European Championship Woman 2018
Croatia at France
Jul 16, 2018 at Staranzano (Comunale)

Croatia starters: 8/1b HRMAN; 20/c BALESTRIN Ma; 1/lf LANDRIPET; 14/p KOSTRENCHIC; 19/rf KRZNARIC; 4/3b SLISKO; 17/dh PAVLICEVIC; 15/2b ZIGER; 2/cf DESPOT Rita; 13/ss HEZENJAK;

France starters: 12/cf ANDRE; 11/2b GROSDIDIER; 4/c OLIVIER; 14/dh DERBAL; 17/3b ROGRON; 20/ss SELLAM; 19/rf ENRIONE Thor; 18/1b KIEKEN; 8/p COSTES; 15/lf BOUREUX;

Croatia 1st - HRMAN struck out swinging. BALESTRIN Ma singled to left field, advanced to third on a fielding error by lf. LANDRIPET singled up the middle, RBI; BALESTRIN Ma scored. KOSTRENCHIC walked; LANDRIPET advanced to second. KRZNARIC hit by pitch; KOSTRENCHIC advanced to second; LANDRIPET advanced to third. SLISKO reached on a fielder's choice; KRZNARIC advanced to second; KOSTRENCHIC advanced to third; LANDRIPET out at home ss to c. PAVLICEVIC struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

France 1st - ANDRE reached on a fielding error by ss. ANDRE stole second. GROSDIDIER struck out swinging. ANDRE stole third. OLIVIER walked. OLIVIER advanced to second on a fielder's choice; ANDRE out at third c to p to 3b, caught stealing. DERBAL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Croatia 2nd - ZIGER flied out to ss. DESPOT Rita grounded out to 2b. HRMAN struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

France 2nd - ROGRON reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. ROGRON advanced to third on a passed ball. SELLAM struck out swinging. ENRIONE Thor flied out to 1b, bunt; ROGRON safe on an error by 1b, no advance. KIEKEN walked. COSTES hit by pitch; KIEKEN advanced to second. ANDRE singled to pitcher, RBI; COSTES advanced to second; KIEKEN advanced to third; ROGRON scored, unearned. GROSDIDIER flied out to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

Croatia 3rd - BALESTRIN Ma reached on a fielding error by 2b. LANDRIPET reached on a fielder's choice; BALESTRIN Ma advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third on the error. KOSTRENCHIC singled up the middle, RBI; LANDRIPET advanced to second; BALESTRIN Ma scored, unearned. KRZNARIC reached on a fielder's choice; KOSTRENCHIC advanced to second; LANDRIPET out at third p to 3b. SLISKO singled up the middle, RBI; KRZNARIC advanced to second; KOSTRENCHIC scored, unearned. PAVLICEVIC struck out swinging. SLISKO advanced to second on a wild pitch; KRZNARIC advanced to third on a wild pitch. ZIGER grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

France 3rd - OLIVIER flied out to rf. DERBAL flied out to 3b. ROGRON tripled to center field. SELLAM struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Croatia 4th - DESPOT Rita grounded out to p. HRMAN lined out to ss. BALESTRIN Ma grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

France 4th - ENRIONE Thor grounded out to 1b unassisted. KIEKEN singled to second base. COSTES reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; KIEKEN advanced to third on the error. Defensive conference. ANDRE grounded out to p. COSTES advanced to third on a passed ball; KIEKEN scored on a passed ball, unearned. GROSDIDIER homered to right field, inside the park, 2 RBI, unearned; COSTES scored, unearned. BRLIC to ss for KOSTRENCHIC. KRZNARIC to cf. ZIGER to rf. DESPOT Rita to p. HEZENJAK to 2b. OLIVIER flied out to cf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Croatia 5th - LANDRIPET tripled to left field, scored on a fielding error by cf. BRLIC hit by pitch. KRZNARIC reached on a fielder's choice; BRLIC out at second 3b to 2b. SLISKO reached on a fielder's choice; KRZNARIC out at second ss to 2b. PAVLICEVIC walked; SLISKO advanced to second. ZIGER flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

France 5th - DERBAL walked. ROGRON walked; DERBAL advanced to second. Defensive conference. ROGRON advanced to second on a wild pitch; DERBAL advanced to third on a wild pitch. SELLAM flied out to cf, SF, RBI; ROGRON advanced to third; DERBAL scored. ENRIONE Thor singled up the middle, RBI; ROGRON scored. ENRIONE Thor advanced to second on a passed ball. KIEKEN grounded out to 2b; ENRIONE Thor advanced to third. COSTES grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Croatia 6th - DESPOT Rita grounded out to 2b. HRMAN struck out swinging. BLANC JOUVAN to p for COSTES. BALESTRIN Ma flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

France 6th - HRMAN to p. DESPOT Rita to 1b. ANDRE walked. ANDRE stole second. ANDRE advanced to third on a wild pitch. GROSDIDIER walked, advanced to second on a throwing error by p, caught stealing, advanced to third on the error; ANDRE scored on the error. OLIVIER flied out to cf. DERBAL walked. DERBAL stole second. ROGRON singled up the middle, 2 RBI; DERBAL scored; GROSDIDIER scored, unearned. ROGRON advanced to second on a balk. ROGRON advanced to third on a wild pitch. SELLAM homered to left field, 2 RBI; ROGRON scored. 5 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


France 11, Croatia 4 (Jul 16, 2018 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
Croatia............. 102 010  -  4  5  5      (0-1)
France.............. 010 325  - 11  7  4      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Croatia - KOSTRENCHIC Addison; DESPOT Rita(4); HRMAN Lorena(6) and BALESTRIN Marija.
France - COSTES Clelia; BLANC JOUVAN Emma(6) and OLIVIER Emilie.
Win-COSTES Clelia(1-0)  Save-BLANC JOUVAN Emma(1)  Loss-DESPOT Rita(0-1)  T-1:49  A-50
HR FRA - GROSDIDIER Lucie; SELLAM Lena.
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS: CURCI Matteo, MAESTRI Andrea
TC: MOSS Libby
ESF