Box Score

Waynes Pardubice vs Afterburners (Aug 04, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 11 (6-5), Afterburners 8 (4-7) - Composite Box Score
Aug 04, 2018 at Riccione (Riccione2)

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAVLÁK,Lu cf 
RAMBOUSKOVÁ lf 
BAJEROVÁ,Kr ph 
PROCHÁZKA,Ja dp 
PRAVECKOVÁ,P 3b 
CAPEK,Ja ss 
NEKLAPILOVÁ c 
RAMBOUSEK,To p 
NOVOTNÁ,He of 
KOLÁCEK,Jo rf 
NOVOTNÝ,Ta ph 
KALINOVÁ,Kr 1b 
STROUHAL,Pa 2b 
JAKLOVÁ,Lu dp 
Totals   39  11  19  18 

Afterburners   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VANSEVENANT 3b 
CEULEMANS,Ke p 
VANDENBROECK 1b 
VAN WOENSEL 2b 
NEES,An of 
LIEKENS,Ti ss 
BRUYNSEELS,E cf 
PEETERS,Ti lf 
VAN AELST,Je ph 
VANDENACKER c 
BRUYNSEELS,L pr 
VEGA MAYAN,F rf 
Totals   30  12  18 

Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMBOUSEK,Tomáš W,6-5  6.0  12  30  32  13 
 
Afterburners   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CEULEMANS,Kevin L,2-4  6.0  19  11  39  42  10 

Umpires - HP: PITMAN Darrel 1B: DE LORENZI Federico
Start: 12:01 Time: 1:18 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MANCA Anita, BEDETTI Gianmarco TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 11 (6-5), Afterburners 8 (4-7)
Aug 04, 2018 at Riccione (Riccione2)

Waynes Pardubice starters: 22/cf PAVLÁK,Lu; 23/lf RAMBOUSKOVÁ; 33/dp PROCHÁZKA,Ja; 7/3b PRAVECKOVÁ,P; 2/ss CAPEK,Ja; 30/c NEKLAPILOVÁ; 99/p RAMBOUSEK,To; 63/of NOVOTNÁ,He; 27/rf KOLÁCEK,Jo; 3/1b KALINOVÁ,Kr; 17/2b STROUHAL,Pa; 59/dp JAKLOVÁ,Lu;

Afterburners starters: 37/3b VANSEVENANT; 83/p CEULEMANS,Ke; 82/1b VANDENBROECK; 17/2b VAN WOENSEL; 14/of NEES,An; 27/ss LIEKENS,Ti; 3/cf BRUYNSEELS,E; 1/lf PEETERS,Ti; 10/c VANDENACKER; 20/rf VEGA MAYAN,F;

Waynes Pardubice 1st - PAVLÁK,Lu singled to center field. RAMBOUSKOVÁ reached on a fielder's choice; PAVLÁK,Lu out at second 2b to ss. PROCHÁZKA,Ja doubled to left field; RAMBOUSKOVÁ advanced to third. PRAVECKOVÁ,P singled to center field, RBI; PROCHÁZKA,Ja advanced to third; RAMBOUSKOVÁ scored. CAPEK,Ja reached on a fielding error by ss, RBI; PRAVECKOVÁ,P advanced to second; PROCHÁZKA,Ja scored. NEKLAPILOVÁ reached on a fielder's choice; CAPEK,Ja advanced to second; PRAVECKOVÁ,P out at third 3b unassisted. RAMBOUSEK,To singled down the lf line, RBI; NEKLAPILOVÁ advanced to second; CAPEK,Ja scored, unearned. NOVOTNÁ,He grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Afterburners 1st - VANSEVENANT flied out to ss. CEULEMANS,Ke singled to left field. VANDENBROECK fouled out to 3b. VAN WOENSEL flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - KOLÁCEK,Jo flied out to ss. KALINOVÁ,Kr flied out to of. STROUHAL,Pa singled to center field. JAKLOVÁ,Lu flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Afterburners 2nd - NEES,An flied out to of. LIEKENS,Ti homered to center field, RBI. BRUYNSEELS,E struck out looking. PEETERS,Ti singled down the lf line. VANDENACKER reached on a fielder's choice; PEETERS,Ti out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - PAVLÁK,Lu flied out to of. RAMBOUSKOVÁ flied out to ss. PROCHÁZKA,Ja homered to left field, RBI. PRAVECKOVÁ,P singled to second base. CAPEK,Ja walked, advanced to second; PRAVECKOVÁ,P advanced to third. Option play for NEKLAPILOVA. NEKLAPILOVÁ walked. RAMBOUSEK,To singled to right field, RBI; NEKLAPILOVÁ advanced to second; CAPEK,Ja advanced to third; PRAVECKOVÁ,P scored. NOVOTNÁ,He reached on a fielder's choice; RAMBOUSEK,To out at second 2b to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Afterburners 3rd - VEGA MAYAN,F flied out to ss. VANSEVENANT walked. CEULEMANS,Ke flied out to rf. VANDENBROECK walked; VANSEVENANT advanced to second. VAN WOENSEL flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Waynes Pardubice 4th - KOLÁCEK,Jo flied out to cf. KALINOVÁ,Kr flied out to rf. STROUHAL,Pa singled up the middle. JAKLOVÁ,Lu singled down the lf line; STROUHAL,Pa advanced to second. PAVLÁK,Lu reached on a dropped fly by of, advanced to second on the error; JAKLOVÁ,Lu advanced to third on the error; STROUHAL,Pa scored on the error, unearned. RAMBOUSKOVÁ flied out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Afterburners 4th - NEES,An singled to right field. LIEKENS,Ti homered to center field, 2 RBI; NEES,An scored. BRUYNSEELS,E singled to left field. PEETERS,Ti reached on a fielder's choice; BRUYNSEELS,E out at second ss to 2b. VANDENACKER reached on a fielder's choice; PEETERS,Ti out at second 3b to 2b. VEGA MAYAN,F homered to center field, 2 RBI; VANDENACKER scored. VANSEVENANT flied out to of. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 5th - PROCHÁZKA,Ja doubled to left field, ground-rule. PRAVECKOVÁ,P walked. CAPEK,Ja reached on a fielder's choice; PRAVECKOVÁ,P out at second ss to 2b; PROCHÁZKA,Ja advanced to third. NEKLAPILOVÁ reached on a fielder's choice, RBI; CAPEK,Ja out at second 2b to ss; PROCHÁZKA,Ja scored. RAMBOUSEK,To doubled down the lf line, RBI; NEKLAPILOVÁ scored. NOVOTNÁ,He singled to shortstop; RAMBOUSEK,To advanced to third, scored on a throwing error by ss. NOVOTNÝ,Ta pinch hit for KOLÁCEK,Jo. NOVOTNÝ,Ta doubled to center field; NOVOTNÁ,He advanced to third. KALINOVÁ,Kr singled up the middle, 2 RBI; NOVOTNÝ,Ta scored; NOVOTNÁ,He scored. STROUHAL,Pa singled to center field; KALINOVÁ,Kr advanced to second. JAKLOVÁ,Lu singled through the left side; STROUHAL,Pa advanced to second; KALINOVÁ,Kr advanced to third. PAVLÁK,Lu struck out looking. 5 runs, 7 hits, 1 error, 3 LOB.

Afterburners 5th - KOLÁCEK,Jo to rf for NOVOTNÝ,Ta. CEULEMANS,Ke doubled to left field. VANDENBROECK flied out to of. VAN WOENSEL lined out to 1b. NEES,An singled through the right side; CEULEMANS,Ke advanced to third. LIEKENS,Ti homered to left field, 3 RBI; NEES,An scored; CEULEMANS,Ke scored. BRUYNSEELS,E struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 6th - BAJEROVÁ,Kr pinch hit for RAMBOUSKOVÁ. BAJEROVÁ,Kr singled to center field. PROCHÁZKA,Ja flied out to of. PRAVECKOVÁ,P flied out to p. CAPEK,Ja singled to left field; BAJEROVÁ,Kr advanced to second. NEKLAPILOVÁ reached on a fielder's choice; CAPEK,Ja advanced to second; BAJEROVÁ,Kr out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 6th - RAMBOUSKOVÁ to lf for BAJEROVÁ,Kr. VAN AELST,Je pinch hit for PEETERS,Ti. VAN AELST,Je singled to center field. PEETERS,Ti to lf for VAN AELST,Je. VANDENACKER singled to pitcher; PEETERS,Ti advanced to second. BRUYNSEELS,L pinch ran for VANDENACKER. VEGA MAYAN,F flied out to of. VANSEVENANT fouled out to c. CEULEMANS,Ke fouled out to c. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Waynes Pardubice 11, Afterburners 8 (Aug 04, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Waynes Pardubice.... 302 150  - 11 19  0      (6-5)
Afterburners........ 010 430  -  8 12  3      (4-7)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Waynes Pardubice - RAMBOUSEK,Tomáš and NEKLAPILOVÁ,Barbora. Afterburners -
CEULEMANS,Kevin and VANDENACKER,Sien.
Win-RAMBOUSEK,Tomáš(6-5)  Loss-CEULEMANS,Kevin(2-4)  T-1:18  A-30
HR PAR - PROCHÁZKA,Jakub.
HR AFT - LIEKENS,Tim 3; VEGA MAYAN,Frank.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MANCA Anita, BEDETTI Gianmarco
TC - GILLETT Goose
CEB 2011