Box Score

TNT vs London Chromies (Aug 04, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Chromies 17 (8-3-3), TNT 8 (5-6) - Composite Box Score
Aug 04, 2018 at Riccione (Riccione1)

TNT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AOKI,Ju lf 
KAVANAGH,An cf 
LEWIS,Si p/2b 
DORMER,Se ph 
MCINTYRE,No of/dp 
CLANCY,Da rf/dp 
LEWIS,Ka 1b 
COPERCINI,Ce 1b 
LENEHAN,Al ss 
MULLEN,Pe rf 
KILBRIDE,Em 3b 
MURRAY,Dr 2b/p 
CONCANNON,Ru c 
RIZO,Sa dp/rf 
LILLIS,Ru dp/of 
Totals   29  16  12 

London Chromies   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN,Da ss/of 
FLETT,Mo c/1b 
ONO,Yu ph/1b 
MACDOWELL,Mi of 
ROWE,Le 2b 
SULCOVÁ,Mi rf 
BAILEY-CLOUS rf 
LEE,Da p 
TOMLIN,Ma p 
GOLIK,Ka cf 
ESTEVEZ S,Em lf 
SULCOVÁ,Ma 1b 
ALMAAZI,Ar c 
BARTLETT,Ge 2b/ss 
PITMAN,Ha 3b 
Totals   33  17  19  17  15  11 

TNT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEWIS,Simon L,4-5  0.0 
MURRAY,Drew   4.0  13  11  27  28 
 
London Chromies   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEE,David W,5-2  3.0  11  19  19 
TOMLIN,Matthew S,1  2.0  10  10 

Umpires - HP: ZEZLINA Tomo 1B: REX Ralf-Jurgen 3B: SABBADINI Matteo
Start: 10:38 Time: 1:20 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MORRI Giovanni, PINARDI Mario TC - MAYS Francois
LEWIS,Si faced 6 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Chromies 17 (8-3-3), TNT 8 (5-6)
Aug 04, 2018 at Riccione (Riccione1)

TNT starters: 47/lf AOKI,Ju; 16/cf KAVANAGH,An; 11/p LEWIS,Si; 15/of MCINTYRE,No; 9/rf CLANCY,Da; 99/1b LEWIS,Ka; 5/ss LENEHAN,Al; 26/3b KILBRIDE,Em; 13/2b MURRAY,Dr; 17/c CONCANNON,Ru; 30/dp RIZO,Sa; 6/dp LILLIS,Ru;

London Chromies starters: 34/ss GUNN,Da; 75/c FLETT,Mo; 44/of MACDOWELL,Mi; 24/rf SULCOVÁ,Mi; 25/p LEE,Da; 31/cf GOLIK,Ka; 87/lf ESTEVEZ S,Em; 9/1b SULCOVÁ,Ma; 8/2b BARTLETT,Ge; 20/3b PITMAN,Ha;

TNT 1st - AOKI,Ju flied out to rf. KAVANAGH,An singled up the middle. LEWIS,Si reached on a fielder's choice; KAVANAGH,An out at second ss to 2b. MCINTYRE,No singled to third base; LEWIS,Si advanced to second. CLANCY,Da singled through the right side, RBI; MCINTYRE,No advanced to second; LEWIS,Si scored. LEWIS,Ka reached on a fielder's choice; CLANCY,Da advanced to second; MCINTYRE,No out at third 3b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

London Chromies 1st - GUNN,Da singled through the right side. FLETT,Mo tripled to right field, RBI; GUNN,Da scored. MACDOWELL,Mi doubled through the left side, RBI; FLETT,Mo scored. SULCOVÁ,Mi singled to center field, RBI; MACDOWELL,Mi scored. LEE,Da singled through the left side; SULCOVÁ,Mi advanced to second. GOLIK,Ka singled through the right side, RBI; LEE,Da advanced to third; SULCOVÁ,Mi scored. LEWIS,Si to 2b. MURRAY,Dr to p. ESTEVEZ S,Em walked, advanced to second, RBI; GOLIK,Ka advanced to third; LEE,Da scored. SULCOVÁ,Ma singled to left field, 2 RBI; ESTEVEZ S,Em scored; GOLIK,Ka scored. BARTLETT,Ge reached on a fielder's choice; SULCOVÁ,Ma out at second 2b to ss. PITMAN,Ha singled to right field; BARTLETT,Ge advanced to third. GUNN,Da doubled down the rf line, RBI; PITMAN,Ha advanced to third; BARTLETT,Ge scored. FLETT,Mo singled through the left side, 2 RBI; GUNN,Da scored; PITMAN,Ha scored. MACDOWELL,Mi reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; FLETT,Mo out at second ss unassisted. SULCOVÁ,Mi flied out to rf. 10 runs, 10 hits, 1 error, 1 LOB.

TNT 2nd - LENEHAN,Al singled up the middle. KILBRIDE,Em singled up the middle; LENEHAN,Al advanced to second. MURRAY,Dr singled up the middle, RBI; KILBRIDE,Em advanced to second; LENEHAN,Al scored. CONCANNON,Ru reached on a throwing error by p; MURRAY,Dr advanced to second, out at third ss to 3b; KILBRIDE,Em advanced to third, scored on the error. RIZO,Sa singled through the left side; CONCANNON,Ru advanced to second. LILLIS,Ru singled to center field; RIZO,Sa advanced to second; CONCANNON,Ru advanced to third. AOKI,Ju singled to center field, 2 RBI; LILLIS,Ru advanced to second; RIZO,Sa scored; CONCANNON,Ru scored, unearned. KAVANAGH,An singled up the middle; AOKI,Ju advanced to second; LILLIS,Ru advanced to third. LEWIS,Si grounded into double play p to ss to 1b; KAVANAGH,An out on the play. 4 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

London Chromies 2nd - CLANCY,Da to dp. RIZO,Sa to rf. LEE,Da singled to first base. GOLIK,Ka grounded out to 2b; LEE,Da advanced to second. ESTEVEZ S,Em doubled through the left side, RBI; LEE,Da scored. SULCOVÁ,Ma flied out to lf. BARTLETT,Ge lined out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TNT 3rd - MCINTYRE,No singled to right field. CLANCY,Da grounded out to 2b; MCINTYRE,No advanced to second. LEWIS,Ka grounded out to 3b. LENEHAN,Al grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

London Chromies 3rd - COPERCINI,Ce to 1b for LEWIS,Ka. MCINTYRE,No to dp. LILLIS,Ru to of. PITMAN,Ha flied out to rf. GUNN,Da singled up the middle. FLETT,Mo singled through the left side, advanced to second on the throw; GUNN,Da advanced to third. MACDOWELL,Mi singled through the left side, 2 RBI; FLETT,Mo scored; GUNN,Da scored. SULCOVÁ,Mi flied out to 2b. LEE,Da doubled to center field, advanced to third on a throwing error by p, RBI; MACDOWELL,Mi scored. GOLIK,Ka flied out to cf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

TNT 4th - GUNN,Da to of. FLETT,Mo to 1b. ROWE,Le to 2b for MACDOWELL,Mi. BAILEY-CLOUS to rf for SULCOVÁ,Mi. TOMLIN,Ma to p for LEE,Da. ALMAAZI,Ar to c for SULCOVÁ,Ma. BARTLETT,Ge to ss. KILBRIDE,Em singled to second base. MURRAY,Dr flied out to lf. CONCANNON,Ru singled to third base; KILBRIDE,Em advanced to second. RIZO,Sa singled to right field; CONCANNON,Ru advanced to second; KILBRIDE,Em advanced to third. LILLIS,Ru flied out to of. AOKI,Ju singled down the rf line, out at second rf to ss to 3b to ss, 3 RBI; RIZO,Sa scored; CONCANNON,Ru scored; KILBRIDE,Em scored. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Chromies 4th - MULLEN,Pe to rf for LENEHAN,Al. RIZO,Sa to ss. ESTEVEZ S,Em reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error. ALMAAZI,Ar reached on a throwing error by ss. BARTLETT,Ge singled to right field, RBI; ALMAAZI,Ar advanced to second; ESTEVEZ S,Em scored, unearned. PITMAN,Ha flied out to lf. GUNN,Da singled to right field; BARTLETT,Ge advanced to second; ALMAAZI,Ar advanced to third. ONO,Yu pinch hit for FLETT,Mo. ONO,Yu singled to right field, RBI; GUNN,Da advanced to second; BARTLETT,Ge advanced to third; ALMAAZI,Ar scored, unearned. ROWE,Le reached on a fielder's choice, RBI; ONO,Yu out at second 2b to ss; GUNN,Da advanced to third; BARTLETT,Ge scored, unearned. BAILEY-CLOUS flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

TNT 5th - ONO,Yu to 1b. KAVANAGH,An flied out to rf. DORMER,Se pinch hit for LEWIS,Si. DORMER,Se singled through the left side. MCINTYRE,No fouled out to 1b. CLANCY,Da reached on a fielder's choice; DORMER,Se out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


London Chromies 17, TNT 8 (Aug 04, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
TNT................. 1   40 30 -  8 16  4      (5-6)
London Chromies..... (10)13 3X - 17 19  1      (8-3-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TNT - LEWIS,Simon; MURRAY,Drew(1) and CONCANNON,Ruth. London Chromies - LEE,David;
TOMLIN,Matthew(4) and FLETT,Moera; ALMAAZI,Areej.
Win-LEE,David(5-2)  Save-TOMLIN,Matthew(1)  Loss-LEWIS,Simon(4-5)  T-1:20  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MORRI Giovanni, PINARDI Mario
TC - MAYS Francois

LEWIS,Si faced 6 batters in the 1st.
CEB 2011