Box Score

Akademiks Sofia vs Afterburners (Aug 03, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Afterburners 13 (4-6), Akademiks Sofia 12 (5-5) - Composite Box Score
Aug 03, 2018 at Riccione (Riccione2)

Akademiks Sofia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALKALAY,Yo p 
SIMEONOVA,Te rf 
NASAPOV,Di ss 
EWING,Al 3b 
CHERNOZEMSKY 2b 
HANDJIYSKA,G dp 
YAMAGUCHI,Sa of 
FETVOVA,Ma 1b 
MARINKEV,Di cf 
MARKOVA,Sa lf 
ANDREEV,Ya dp 
MAGDALINCHEV c 
OVNARSKA,Fi c 
Totals   35  12  17  12  16 

Afterburners   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIEKENS,Ka c 
MACKEN,Se rf 
VAN AELST,Je of 
VANDENBROECK 1b 
VANDENACKER pr 
VAN WOENSEL 2b 
NEES,An cf 
LIEKENS,Ti ss 
BRUYNSEELS,L 3b 
PEETERS,Ti p 
CEULEMANS,Ke ph 
VANSEVENANT of/rf 
VEGA MAYAN,F lf 
Totals   28  13  13  12  18 

Akademiks Sofia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALKALAY,Youri L,5-5  5.1  13  13  10  28  37 
 
Afterburners   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PEETERS,Tim W,2-3  6.0  17  12  12  35  41  13 

Umpires - HP: PODHAJECKY Pavel 1B: KOSNAR Jaroslav
Start: 18:14 Time: 1:23 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, TONELLI Eleonora TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Afterburners 13 (4-6), Akademiks Sofia 12 (5-5)
Aug 03, 2018 at Riccione (Riccione2)

Akademiks Sofia starters: 13/p ALKALAY,Yo; 28/rf SIMEONOVA,Te; 11/ss NASAPOV,Di; 8/3b EWING,Al; 19/2b CHERNOZEMSKY; 7/dp HANDJIYSKA,G; 17/of YAMAGUCHI,Sa; 24/1b FETVOVA,Ma; 21/cf MARINKEV,Di; 18/lf MARKOVA,Sa; 14/dp ANDREEV,Ya; 33/c MAGDALINCHEV;

Afterburners starters: 5/c LIEKENS,Ka; 24/rf MACKEN,Se; 82/1b VANDENBROECK; 17/2b VAN WOENSEL; 14/cf NEES,An; 27/ss LIEKENS,Ti; 16/3b BRUYNSEELS,L; 1/p PEETERS,Ti; 37/of VANSEVENANT; 20/lf VEGA MAYAN,F;

Akademiks Sofia 1st - ALKALAY,Yo walked, advanced to second. SIMEONOVA,Te doubled down the lf line, RBI; ALKALAY,Yo scored. NASAPOV,Di grounded out to ss; SIMEONOVA,Te advanced to third. EWING,Al singled to left field, RBI; SIMEONOVA,Te scored. CHERNOZEMSKY singled through the left side; EWING,Al advanced to second. HANDJIYSKA,G fouled out to c. YAMAGUCHI,Sa singled to center field; CHERNOZEMSKY advanced to second; EWING,Al advanced to third. FETVOVA,Ma lined out to p. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

Afterburners 1st - LIEKENS,Ka grounded out to 2b. MACKEN,Se out by rule - Fouled third strike. MACKEN,Se struck out swinging. VANDENBROECK doubled to center field. VAN WOENSEL walked, advanced to second; VANDENBROECK advanced to third. Option play for NEES,An. NEES,An walked. LIEKENS,Ti walked, advanced to second, 2 RBI; NEES,An advanced to third; VAN WOENSEL scored; VANDENBROECK scored. Option play for BRUYNSEELS,Lo. BRUYNSEELS,L walked. PEETERS,Ti walked, advanced to second, 2 RBI; BRUYNSEELS,L advanced to third; LIEKENS,Ti scored; NEES,An scored. Option play for VANSEVENANT,Sa. VANSEVENANT walked. VEGA MAYAN,F flied out to lf. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Akademiks Sofia 2nd - MARINKEV,Di singled through the left side. MARKOVA,Sa flied out to of; MARINKEV,Di advanced to second on a throwing error by of. ANDREEV,Ya grounded out to p; MARINKEV,Di advanced to third. MAGDALINCHEV walked. ALKALAY,Yo walked, advanced to second, RBI; MAGDALINCHEV advanced to third; MARINKEV,Di scored. Option play for SIMEONOVA,Te. SIMEONOVA,Te walked. NASAPOV,Di singled down the lf line, RBI; SIMEONOVA,Te advanced to second; ALKALAY,Yo advanced to third; MAGDALINCHEV scored. EWING,Al flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Afterburners 2nd - LIEKENS,Ka out by rule - Fouled third strike. LIEKENS,Ka struck out swinging. MACKEN,Se walked, advanced to second. VANDENBROECK flied into double play lf to 3b to 2b; MACKEN,Se out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Akademiks Sofia 3rd - CHERNOZEMSKY homered to center field, RBI. HANDJIYSKA,G grounded out to ss. YAMAGUCHI,Sa flied out to lf. FETVOVA,Ma reached on a fielding error by 3b. MARINKEV,Di flied out to lf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Afterburners 3rd - VAN WOENSEL singled to right field, out at second rf to 2b. NEES,An grounded out to 2b. LIEKENS,Ti singled to center field. BRUYNSEELS,L walked; LIEKENS,Ti advanced to second. PEETERS,Ti singled down the lf line; BRUYNSEELS,L advanced to second; LIEKENS,Ti advanced to third. VANSEVENANT singled to left field, RBI; PEETERS,Ti advanced to second; BRUYNSEELS,L advanced to third; LIEKENS,Ti scored. VEGA MAYAN,F homered to left center, 4 RBI; VANSEVENANT scored; PEETERS,Ti scored; BRUYNSEELS,L scored. LIEKENS,Ka out by rule - Fouled third strike. LIEKENS,Ka struck out swinging. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 0 LOB.

Akademiks Sofia 4th - MARKOVA,Sa grounded out to ss. ANDREEV,Ya flied out to lf. MAGDALINCHEV singled to right center. ALKALAY,Yo walked, advanced to second; MAGDALINCHEV advanced to third. SIMEONOVA,Te tripled to left center, 2 RBI; ALKALAY,Yo scored; MAGDALINCHEV scored. NASAPOV,Di homered to right center, 2 RBI; SIMEONOVA,Te scored. EWING,Al homered to center field, RBI. CHERNOZEMSKY flied out to cf. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Afterburners 4th - MACKEN,Se flied out to of. VANDENBROECK grounded out to 3b. VAN WOENSEL homered to right field, RBI. NEES,An flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Akademiks Sofia 5th - HANDJIYSKA,G tripled to center field. VAN AELST,Je to of for MACKEN,Se. VANSEVENANT to rf. YAMAGUCHI,Sa flied out to of. FETVOVA,Ma singled through the left side, RBI; HANDJIYSKA,G scored. MARINKEV,Di flied out to of. MARKOVA,Sa singled up the middle; FETVOVA,Ma advanced to second. ANDREEV,Ya reached on a fielder's choice; MARKOVA,Sa out at second 2b to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 5th - LIEKENS,Ti singled to left field. BRUYNSEELS,L grounded into double play ss to 2b to 1b; LIEKENS,Ti out on the play. CEULEMANS,Ke pinch hit for PEETERS,Ti. CEULEMANS,Ke reached on a fielding error by ss. VANSEVENANT singled to left field; CEULEMANS,Ke advanced to second. VEGA MAYAN,F doubled to left field, RBI; VANSEVENANT advanced to third; CEULEMANS,Ke scored, unearned. LIEKENS,Ka flied out to rf. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Akademiks Sofia 6th - PEETERS,Ti to p for CEULEMANS,Ke. MAGDALINCHEV singled to center field. ALKALAY,Yo flied out to rf. SIMEONOVA,Te singled to center field; MAGDALINCHEV advanced to second. NASAPOV,Di singled to shortstop; SIMEONOVA,Te advanced to second; MAGDALINCHEV advanced to third. EWING,Al flied out to of, SF, RBI; NASAPOV,Di advanced to second on the throw; SIMEONOVA,Te advanced to third on the throw; MAGDALINCHEV scored. CHERNOZEMSKY flied out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 6th - VAN AELST,Je doubled to center field. VANDENBROECK singled down the lf line. VAN WOENSEL singled down the rf line; VANDENBROECK advanced to second; VAN AELST,Je advanced to third. OVNARSKA,Fi to c for MAGDALINCHEV. VANDENACKER pinch ran for VANDENBROECK. NEES,An struck out looking. LIEKENS,Ti reached on a dropped fly by cf; VAN WOENSEL advanced to second on the error; VANDENACKER advanced to third on the error; VAN AELST,Je scored on the error, unearned. BRUYNSEELS,L walked, RBI; LIEKENS,Ti advanced to second; VAN WOENSEL advanced to third; VANDENACKER scored, unearned. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


Afterburners 13, Akademiks Sofia 12 (Aug 03, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Akademiks Sofia..... 221 511  - 12 17  2      (5-5)
Afterburners........ 405 112  - 13 13  2      (4-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Akademiks Sofia - ALKALAY,Youri and MAGDALINCHEVA,Irina; OVNARSKA,Filipina.
Afterburners - PEETERS,Tim and LIEKENS,Katrien.
Win-PEETERS,Tim(2-3)  Loss-ALKALAY,Youri(5-5)  T-1:23  A-40
HR SOF - NASAPOV,Dimiter (5); EWING,Aldenise (5); CHERNOZEMSKY,Evgeniy (6).
HR AFT - VAN WOENSEL,Stijn (5); VEGA MAYAN,Frank (4).
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, TONELLI Eleonora
TC - GILLETT Goose
CEB 2011