Box Score

Brevannes vs Waynes Pardubice (Aug 03, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 16 (5-4), Brevannes 4 (1-8) - Composite Box Score
Aug 03, 2018 at Riccione (Riccione2)

Brevannes   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MILGROM,Be 1b 
SARDELLA,Al 1b 
CANIVET,El lf 
MORRISON,Li p 
ALLIOT,St p 
NERON,Ci 3b 
BROU,Th cf 
BENSAID,Cy 2b 
BOURSET,Lu ss 
VANDENBERGE rf 
LAWSON,Al of 
LECLERCQ,Wi ph/of 
REJMAN,Vi c 
MARROT,Ol ph/c 
Totals   27  15 

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAVLÁK,Lu cf 
PRAVECKOVÁ,P dp 
PROCHÁZKA,Ja dp 
NEKLAPILOVÁ lf 
CAPEK,Ja ss 
BAJEROVÁ,Kr 2b 
NOVOTNÝ,Ta rf/of 
KALINOVÁ,Kr 1b 
STROUHAL,Pa 3b 
JAKLOVÁ,Lu c 
MROVIEC,Ro p 
RAMBOUSEK,To ph/p 
KOLÁCKOVÁ,An of/rf 
Totals   33  16  16  14  18 

Brevannes   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORRISON,Liam L,0-3  2.2  12  12  10  21  26 
ALLIOT,Stephane   2.1  12  12 
 
Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MROVIEC,Roman   3.0  13  14 
RAMBOUSEK,Tomáš W,5-4  3.0  14  14 

Umpires - HP: MORISETTI Lesley 1B: DAANEN Hans
Start: 10:25 Time: 1:15 Attendance: 10
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MORRI Giovanni, SALETTI Roberto, MANCA Anita TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 16 (5-4), Brevannes 4 (1-8)
Aug 03, 2018 at Riccione (Riccione2)

Brevannes starters: 11/1b MILGROM,Be; 4/lf CANIVET,El; 49/p MORRISON,Li; 12/3b NERON,Ci; 15/cf BROU,Th; 89/2b BENSAID,Cy; 56/ss BOURSET,Lu; 58/rf VANDENBERGE; 16/of LAWSON,Al; 8/c REJMAN,Vi;

Waynes Pardubice starters: 22/cf PAVLÁK,Lu; 7/dp PRAVECKOVÁ,P; 33/dp PROCHÁZKA,Ja; 30/lf NEKLAPILOVÁ; 2/ss CAPEK,Ja; 54/2b BAJEROVÁ,Kr; 4/rf NOVOTNÝ,Ta; 3/1b KALINOVÁ,Kr; 17/3b STROUHAL,Pa; 59/c JAKLOVÁ,Lu; 66/p MROVIEC,Ro; 10/of KOLÁCKOVÁ,An;

Brevannes 1st - NOVOTNÝ,Ta to of. KOLÁCKOVÁ,An to rf. MILGROM,Be singled up the middle. CANIVET,El reached on a fielder's choice to second base; MILGROM,Be advanced to second. MORRISON,Li reached on a fielder's choice; CANIVET,El advanced to second; MILGROM,Be out at third ss to 3b. NERON,Ci fouled out to c. BROU,Th singled up the middle, RBI; MORRISON,Li advanced to second, out at third cf to 3b; CANIVET,El scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 1st - PAVLÁK,Lu homered to right center, RBI. PRAVECKOVÁ,P singled to shortstop. PROCHÁZKA,Ja homered to left center, 2 RBI; PRAVECKOVÁ,P scored. NEKLAPILOVÁ singled to right field. CAPEK,Ja flied out to of. BAJEROVÁ,Kr reached on a dropped fly by lf; NEKLAPILOVÁ advanced to second on the error. NOVOTNÝ,Ta singled to left field; BAJEROVÁ,Kr advanced to second; NEKLAPILOVÁ advanced to third. KALINOVÁ,Kr lined out to p. STROUHAL,Pa reached on a dropped fly by 2b; NOVOTNÝ,Ta advanced to third on the error; BAJEROVÁ,Kr scored on the error, unearned; NEKLAPILOVÁ scored on the error, unearned. JAKLOVÁ,Lu reached on a fielder's choice; STROUHAL,Pa out at second ss to 2b. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

Brevannes 2nd - BENSAID,Cy walked. BOURSET,Lu singled up the middle; BENSAID,Cy advanced to second. VANDENBERGE flied out to cf. LAWSON,Al singled through the right side; BOURSET,Lu advanced to second; BENSAID,Cy advanced to third. REJMAN,Vi reached on a fielder's choice, RBI; LAWSON,Al advanced to second on a fielder's choice; BOURSET,Lu advanced to third on an error by 3b; BENSAID,Cy scored. MILGROM,Be lined into double play 2b to 1b; REJMAN,Vi out on the play. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - MROVIEC,Ro flied out to ss. KOLÁCKOVÁ,An walked. PAVLÁK,Lu singled to center field; KOLÁCKOVÁ,An advanced to second. PRAVECKOVÁ,P grounded into double play ss to 1b; PAVLÁK,Lu out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Brevannes 3rd - CANIVET,El lined out to ss. MORRISON,Li flied out to ss. NERON,Ci flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - PROCHÁZKA,Ja singled through the left side. NEKLAPILOVÁ flied out to of. CAPEK,Ja singled to shortstop; PROCHÁZKA,Ja advanced to second. BAJEROVÁ,Kr singled to center field, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; CAPEK,Ja advanced to second, advanced to third on the error; PROCHÁZKA,Ja scored. NOVOTNÝ,Ta doubled to left field, advanced to third on the throw, 2 RBI; BAJEROVÁ,Kr scored; CAPEK,Ja scored. KALINOVÁ,Kr singled through the right side, RBI; NOVOTNÝ,Ta scored. STROUHAL,Pa walked, advanced to second; KALINOVÁ,Kr advanced to third. JAKLOVÁ,Lu singled to third base, RBI; STROUHAL,Pa advanced to third; KALINOVÁ,Kr scored. RAMBOUSEK,To pinch hit for MROVIEC,Ro. RAMBOUSEK,To walked, advanced to second, RBI; JAKLOVÁ,Lu advanced to third; STROUHAL,Pa scored. KOLÁCKOVÁ,An flied out to cf. PAVLÁK,Lu walked, advanced to second, RBI; RAMBOUSEK,To advanced to third; JAKLOVÁ,Lu scored. Option play for PRAVECKOVA,P. PRAVECKOVÁ,P walked. ALLIOT,St to p for MORRISON,Li. PROCHÁZKA,Ja flied out to cf. 7 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

Brevannes 4th - RAMBOUSEK,To to p. BROU,Th reached on a fielding error by 2b. BENSAID,Cy singled to shortstop; BROU,Th advanced to second. BOURSET,Lu reached on a fielder's choice; BENSAID,Cy out at second of to 2b; BROU,Th advanced to third. VANDENBERGE singled to center field, RBI; BOURSET,Lu advanced to third; BROU,Th scored, unearned. LECLERCQ,Wi pinch hit for LAWSON,Al. LECLERCQ,Wi reached on a fielder's choice, RBI; VANDENBERGE out at second ss to 2b; BOURSET,Lu scored. MARROT,Ol pinch hit for REJMAN,Vi. MARROT,Ol reached on a fielder's choice; LECLERCQ,Wi out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Waynes Pardubice 4th - SARDELLA,Al to 1b for MILGROM,Be. LECLERCQ,Wi to of. MARROT,Ol to c. NEKLAPILOVÁ lined out to ss. CAPEK,Ja flied out to cf. BAJEROVÁ,Kr flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Brevannes 5th - SARDELLA,Al grounded out to ss. CANIVET,El singled to shortstop. ALLIOT,St flied out to ss. NERON,Ci flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 5th - NOVOTNÝ,Ta singled to left field. KALINOVÁ,Kr reached on a fielding error by ss; NOVOTNÝ,Ta advanced to second. STROUHAL,Pa flied out to of. JAKLOVÁ,Lu singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; KALINOVÁ,Kr advanced to second, advanced to third on the throw; NOVOTNÝ,Ta scored. RAMBOUSEK,To singled to right field, 2 RBI; JAKLOVÁ,Lu scored; KALINOVÁ,Kr scored, unearned. KOLÁCKOVÁ,An reached on a fielder's choice; RAMBOUSEK,To out at second ss to 2b. PAVLÁK,Lu tripled to right center, RBI; KOLÁCKOVÁ,An scored, unearned. PRAVECKOVÁ,P flied out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Brevannes 6th - BROU,Th lined out to ss. BENSAID,Cy flied out to cf. BOURSET,Lu doubled down the lf line. VANDENBERGE flied out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Waynes Pardubice 16, Brevannes 4 (Aug 03, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Brevannes........... 110 200  -  4  8  4      (1-8)
Waynes Pardubice.... 507 04X  - 16 16  2      (5-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Brevannes - MORRISON,Liam; ALLIOT,Stephane(3) and REJMAN,Virginie; MARROT,Olivia.
Waynes Pardubice - MROVIEC,Roman; RAMBOUSEK,Tomáš(4) and JAKLOVÁ,Lucie.
Win-RAMBOUSEK,Tomáš(5-4)  Loss-MORRISON,Liam(0-3)  T-1:15  A-10
HR PAR - PAVLÁK,Lukáš; PROCHÁZKA,Jakub.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MORRI Giovanni, SALETTI Roberto, MANCA Anita
TC - GILLETT Goose
CEB 2011