Box Score

London Pioneers vs Sparks Mlade Buky (Aug 03, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 24 (8-1), Sparks Mlade Buky 4 (4-5) - Composite Box Score
Aug 03, 2018 at Riccione (Riccione1)

London Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLO,Da 2b 
MACINTOSH,Gr of 
HUMPHRIS,Na cf 
MACINTOSH,Ru cf 
HAZARD,St ss 
RICE,Am of/rf 
SPINKS,Da p 
CHAPMAN,Vi c 
CHEWSIEGEL,F rf/of 
HOXBY,Ga 2b 
HANSON,Na 1b 
SNAPE,Cl 1b 
SWINDELL,Je lf 
GAMBLE,Sa 3b 
Totals   32  24  21  24  12 

Sparks Mlade Buky   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOBRUSKÝ,Ma cf/of 
REHÁKOVÁ,Mi 2b 
KOŽENÝ,Pa 3b 
HANÁKOVÁ,Ve 1b 
JAROSIK,Ri ss 
ANDELOVÁ,Iv c 
JANOVSKÝ,Ra p 
DERLEVOVÁ,Te rf 
MACH,Pa lf 
VACHKOVÁ,Ka of/cf 
Totals   19  12 

London Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS,Daniel W,8-1  4.0  19  19 
 
Sparks Mlade Buky   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANOVSKÝ,Radek L,2-3  4.0  21  24  24  32  40 

Umpires - HP: DE LORENZI Federico 1B: CLARK Jason 3B: REX Ralf-Jurgen
Start: 8:56 Time: 1:09 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorers - PINARDI Mario, MAGGIOLI Carolina TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 24 (8-1), Sparks Mlade Buky 4 (4-5)
Aug 03, 2018 at Riccione (Riccione1)

London Pioneers starters: 4/2b BELLO,Da; 15/cf HUMPHRIS,Na; 69/ss HAZARD,St; 36/of RICE,Am; 10/p SPINKS,Da; 23/c CHAPMAN,Vi; 42/rf CHEWSIEGEL,F; 84/1b HANSON,Na; 17/lf SWINDELL,Je; 14/3b GAMBLE,Sa;

Sparks Mlade Buky starters: 24/cf DOBRUSKÝ,Ma; 15/2b REHÁKOVÁ,Mi; 76/3b KOŽENÝ,Pa; 33/1b HANÁKOVÁ,Ve; 11/ss JAROSIK,Ri; 32/c ANDELOVÁ,Iv; 44/p JANOVSKÝ,Ra; 18/rf DERLEVOVÁ,Te; 23/lf MACH,Pa; 21/of VACHKOVÁ,Ka;

London Pioneers 1st - DOBRUSKÝ,Ma to of. VACHKOVÁ,Ka to cf. BELLO,Da flied out to rf. HUMPHRIS,Na singled to right field. HAZARD,St singled to center field; HUMPHRIS,Na advanced to third. RICE,Am doubled to right center, 2 RBI; HAZARD,St scored; HUMPHRIS,Na scored. SPINKS,Da singled through the right side, RBI; RICE,Am scored. CHAPMAN,Vi reached on a fielder's choice; SPINKS,Da out at second ss unassisted. CHEWSIEGEL,F walked, advanced to second; CHAPMAN,Vi advanced to third. Option play for HANSON,Na. HANSON,Na walked. SWINDELL,Je singled up the middle, 2 RBI; HANSON,Na advanced to second; CHEWSIEGEL,F scored; CHAPMAN,Vi scored. GAMBLE,Sa singled down the lf line, RBI; SWINDELL,Je advanced to third; HANSON,Na scored. BELLO,Da singled to center field, RBI; GAMBLE,Sa advanced to second; SWINDELL,Je scored. HUMPHRIS,Na doubled to center field, 2 RBI; BELLO,Da scored; GAMBLE,Sa scored. HAZARD,St doubled to center field, RBI; HUMPHRIS,Na scored. RICE,Am flied out to cf. 10 runs, 9 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 1st - RICE,Am to rf. CHEWSIEGEL,F to of. DOBRUSKÝ,Ma flied out to of. REHÁKOVÁ,Mi singled up the middle. KOŽENÝ,Pa reached on a fielder's choice; REHÁKOVÁ,Mi out at second ss to 2b. HANÁKOVÁ,Ve singled to center field; KOŽENÝ,Pa advanced to third. JAROSIK,Ri flied out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

London Pioneers 2nd - SPINKS,Da singled to center field. CHAPMAN,Vi singled to center field; SPINKS,Da advanced to second. CHEWSIEGEL,F flied out to of. HANSON,Na reached on a fielder's choice; CHAPMAN,Vi out at second ss to 2b; SPINKS,Da advanced to third. SWINDELL,Je singled to center field, RBI; HANSON,Na advanced to second; SPINKS,Da scored. GAMBLE,Sa walked; SWINDELL,Je advanced to second; HANSON,Na advanced to third. BELLO,Da homered to center field, inside the park, 4 RBI; GAMBLE,Sa scored; SWINDELL,Je scored; HANSON,Na scored. HUMPHRIS,Na fouled out to 1b. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sparks Mlade Buky 2nd - MACINTOSH,Gr to of for BELLO,Da. MACINTOSH,Ru to cf for HUMPHRIS,Na. HOXBY,Ga to 2b for CHEWSIEGEL,F. SNAPE,Cl to 1b for HANSON,Na. ANDELOVÁ,Iv singled to right center. JANOVSKÝ,Ra doubled through the right side, RBI; ANDELOVÁ,Iv scored. DERLEVOVÁ,Te grounded out to p; JANOVSKÝ,Ra advanced to third. MACH,Pa grounded out to 2b, RBI; JANOVSKÝ,Ra scored. VACHKOVÁ,Ka grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 3rd - HAZARD,St grounded out to ss. RICE,Am walked. SPINKS,Da doubled to center field, RBI; RICE,Am scored. CHAPMAN,Vi singled through the left side; SPINKS,Da advanced to third. HOXBY,Ga flied out to rf, SF, RBI; SPINKS,Da scored. SNAPE,Cl singled to center field; CHAPMAN,Vi advanced to second. SWINDELL,Je doubled down the lf line, ground-rule, RBI; SNAPE,Cl advanced to third; CHAPMAN,Vi scored. GAMBLE,Sa walked. MACINTOSH,Gr singled to center field, 2 RBI; GAMBLE,Sa advanced to second; SWINDELL,Je scored; SNAPE,Cl scored. MACINTOSH,Ru reached on a fielder's choice; MACINTOSH,Gr advanced to second; GAMBLE,Sa out at third 3b unassisted. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 3rd - DOBRUSKÝ,Ma grounded out to 3b. REHÁKOVÁ,Mi flied out to ss. KOŽENÝ,Pa reached on a fielding error by ss. HANÁKOVÁ,Ve out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

London Pioneers 4th - HAZARD,St walked, advanced to second. RICE,Am flied out to rf; HAZARD,St advanced to third. SPINKS,Da walked, advanced to second. CHAPMAN,Vi singled through the left side, RBI; SPINKS,Da advanced to third; HAZARD,St scored. HOXBY,Ga singled up the middle, RBI; CHAPMAN,Vi advanced to second; SPINKS,Da scored. SNAPE,Cl flied out to 2b. SWINDELL,Je tripled to left center, 2 RBI; HOXBY,Ga scored; CHAPMAN,Vi scored. GAMBLE,Sa flied out to lf. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 4th - JAROSIK,Ri doubled to right field. ANDELOVÁ,Iv reached on a fielding error by ss, advanced to third on the error; JAROSIK,Ri advanced to third, scored on the error. JANOVSKÝ,Ra singled through the right side, RBI; ANDELOVÁ,Iv scored, unearned. DERLEVOVÁ,Te reached on a fielder's choice; JANOVSKÝ,Ra out at second ss to 2b. MACH,Pa grounded into double play p to ss to 1b; DERLEVOVÁ,Te out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


London Pioneers 24, Sparks Mlade Buky 4 (Aug 03, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
London Pioneers..... (10)55 4 - 24 21  2      (8-1)
Sparks Mlade Buky... 0   20 2 -  4  6  0      (4-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Pioneers - SPINKS,Daniel and CHAPMAN,Victoria. Sparks Mlade Buky -
JANOVSKÝ,Radek and ANDELOVÁ,Ivana.
Win-SPINKS,Daniel(8-1)  Loss-JANOVSKÝ,Radek(2-3)  T-1:09  A-45
HR PIO - BELLO,Daniel (4).
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - PINARDI Mario, MAGGIOLI Carolina
TC - JENNINGS Mike
CEB 2011