Box Score

London Pioneers vs London Chromies (Aug 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 16 (7-1), London Chromies 9 (7-1) - Composite Box Score
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione1)

London Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLO,Da 2b 
HUMPHRIS,Na cf 
HAZARD,St ss 
RICE,Am 3b/of 
SPINKS,Da p 
CHAPMAN,Vi c 
RICE,St rf 
MACINTOSH,Ru of 
CHEWSIEGEL,C ph/3b 
CHEWSIEGEL,F lf 
HANSON,Na 1b 
Totals   34  16  20  14  12 

London Chromies   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MACDOWELL,Mi 2b 
SULCOVÁ,Mi rf 
KELLY,Er of 
SULCOVÁ,Ma 1b 
LEE,Da p 
TOMLIN,Ma p 
GOLIK,Ka cf 
GUNN,Da ss 
PITMAN,Ha 3b/c 
ESTEVEZ S,Em lf 
BARTLETT,Ge lf 
FLETT,Mo c/3b 
Totals   24  14  12 

London Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS,Daniel W,7-1  4.0  14  24  26 
 
London Chromies   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEE,David L,4-1  3.0  19  15  11  30  30 
TOMLIN,Matthew   1.0 

Umpires - HP: DE LORENZI Federico 1B: CLARK Jason 3B: REX Ralf-Jurgen
Start: 20:00 Time: 1:19 Attendance: 125
Weather: Clear Game notes: Scorers - GASPARINI Adriano, BEDETTI Gianmarco TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 16 (7-1), London Chromies 9 (7-1)
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione1)

London Pioneers starters: 4/2b BELLO,Da; 15/cf HUMPHRIS,Na; 69/ss HAZARD,St; 36/3b RICE,Am; 10/p SPINKS,Da; 23/c CHAPMAN,Vi; 99/rf RICE,St; 9/of MACINTOSH,Ru; 42/lf CHEWSIEGEL,F; 84/1b HANSON,Na;

London Chromies starters: 44/2b MACDOWELL,Mi; 24/rf SULCOVÁ,Mi; 77/of KELLY,Er; 9/1b SULCOVÁ,Ma; 25/p LEE,Da; 31/cf GOLIK,Ka; 34/ss GUNN,Da; 20/3b PITMAN,Ha; 87/lf ESTEVEZ S,Em; 75/c FLETT,Mo;

London Pioneers 1st - BELLO,Da singled up the middle. HUMPHRIS,Na flied out to 1b. HAZARD,St singled to left field; BELLO,Da advanced to second. RICE,Am grounded out to 2b; HAZARD,St advanced to second; BELLO,Da advanced to third. SPINKS,Da singled up the middle, 2 RBI; HAZARD,St scored; BELLO,Da scored. CHAPMAN,Vi singled to shortstop; SPINKS,Da advanced to second. RICE,St reached on a fielder's choice; CHAPMAN,Vi out at second 2b to ss. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

London Chromies 1st - MACDOWELL,Mi doubled to right field. SULCOVÁ,Mi flied out to cf. KELLY,Er singled through the left side, RBI; MACDOWELL,Mi scored. SULCOVÁ,Ma flied out to of. LEE,Da singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; KELLY,Er scored. GOLIK,Ka grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Pioneers 2nd - MACINTOSH,Ru grounded out to p. CHEWSIEGEL,F singled down the lf line. HANSON,Na singled to shortstop; CHEWSIEGEL,F advanced to second. BELLO,Da flied out to rf; CHEWSIEGEL,F advanced to third. HUMPHRIS,Na singled up the middle, RBI; HANSON,Na advanced to second; CHEWSIEGEL,F scored. HAZARD,St singled to third base; HUMPHRIS,Na advanced to second; HANSON,Na advanced to third. RICE,Am singled to second base, RBI; HAZARD,St advanced to second; HUMPHRIS,Na advanced to third; HANSON,Na scored. SPINKS,Da singled to left field, 2 RBI; RICE,Am advanced to second; HAZARD,St scored; HUMPHRIS,Na scored. CHAPMAN,Vi reached on a fielder's choice; SPINKS,Da advanced to second on a fielder's choice; RICE,Am out at third ss to 3b. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

London Chromies 2nd - GUNN,Da grounded out to 2b. PITMAN,Ha flied out to lf. ESTEVEZ S,Em singled to third base. FLETT,Mo flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

London Pioneers 3rd - RICE,St doubled to center field. MACINTOSH,Ru flied out to 2b. CHEWSIEGEL,F singled to left field, advanced to second on the throw; RICE,St advanced to third. HANSON,Na singled through the left side, RBI; CHEWSIEGEL,F advanced to third; RICE,St scored. BELLO,Da singled to center field, RBI; HANSON,Na advanced to second; CHEWSIEGEL,F scored. HUMPHRIS,Na reached on a fielder's choice; BELLO,Da advanced to second on a muffed throw by ss, assist by p; HANSON,Na advanced to third. HAZARD,St homered to center field, 4 RBI; HUMPHRIS,Na scored; BELLO,Da scored, unearned; HANSON,Na scored. RICE,Am singled to center field. SPINKS,Da doubled to left field; RICE,Am advanced to third. CHAPMAN,Vi reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; SPINKS,Da scored on the error, unearned; RICE,Am scored on the error, unearned. RICE,St singled up the middle; CHAPMAN,Vi advanced to third. CHEWSIEGEL,C pinch hit for MACINTOSH,Ru. CHEWSIEGEL,C Out by rule - Fouled third strike. CHEWSIEGEL,C struck out swinging. CHEWSIEGEL,F doubled to center field, ground-rule, RBI; RICE,St advanced to third; CHAPMAN,Vi scored, unearned. HANSON,Na flied out to lf. 9 runs, 9 hits, 2 errors, 2 LOB.

London Chromies 3rd - RICE,Am to of. CHEWSIEGEL,C to 3b. MACDOWELL,Mi doubled down the lf line, scored on a throwing error by lf. SULCOVÁ,Mi grounded out to p unassisted. KELLY,Er walked, advanced to second. SULCOVÁ,Ma singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; KELLY,Er scored. LEE,Da doubled to center field, RBI; SULCOVÁ,Ma scored. GOLIK,Ka singled to right field, RBI; LEE,Da advanced to third. GUNN,Da flied out to of, SF, RBI; LEE,Da scored. PITMAN,Ha singled to right field; GOLIK,Ka advanced to third. ESTEVEZ S,Em flied out to lf. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

London Pioneers 4th - TOMLIN,Ma to p for LEE,Da. PITMAN,Ha to c. BARTLETT,Ge to lf for ESTEVEZ S,Em. FLETT,Mo to 3b. BELLO,Da walked, advanced to second. HUMPHRIS,Na grounded out to p. HAZARD,St doubled to left field, ground-rule, RBI; BELLO,Da scored. RICE,Am flied out to lf. SPINKS,Da grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

London Chromies 4th - FLETT,Mo singled to center field, advanced to second on a fielding error by cf. MACDOWELL,Mi homered to center field, 2 RBI; FLETT,Mo scored. SULCOVÁ,Mi singled up the middle. KELLY,Er singled to right center; SULCOVÁ,Mi advanced to third. SULCOVÁ,Ma grounded into double play 2b to ss to 1b; KELLY,Er out on the play; SULCOVÁ,Mi scored. TOMLIN,Ma singled to right field. GOLIK,Ka flied out to 2b. 3 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


London Pioneers 16, London Chromies 9 (Aug 02, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
London Pioneers..... 249 1 - 16 20  2      (7-1)
London Chromies..... 204 3 -  9 14  2      (7-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Pioneers - SPINKS,Daniel and CHAPMAN,Victoria. London Chromies - LEE,David;
TOMLIN,Matthew(4) and FLETT,Moera; PITMAN,Hannah.
Win-SPINKS,Daniel(7-1)  Loss-LEE,David(4-1)  T-1:19  A-125
HR PIO - HAZARD,Steven.
HR LON - MACDOWELL,Michael.
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - GASPARINI Adriano, BEDETTI Gianmarco
TC - GILLETT Goose
CEB 2011