Box Score

Sparks Mlade Buky vs H2O (Aug 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
H2O 23 (7-1), Sparks Mlade Buky 8 (4-4) - Composite Box Score
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione1)

Sparks Mlade Buky   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOBRUSKÝ,Ma lf/of 
VACHKOVÁ,Ka of/cf 
JÜSTEL,Os 2b/of 
MACH,Pa lf 
HANÁKOVÁ,Ve 1b 
RIZEK,Ba cf/of 
ZÁBRANSKÁ,Iv c 
JANOVSKÝ,Ra p 
KOŽENÝ,Pa ph 
ZVOLANKOVÁ,H 3b 
DERLEVOVÁ,Te ph 
VOJÁCEK,Mi ss/2b 
RYCHLIKOVÁ,K rf 
Totals   26  11  12 

H2O   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WAUGH,Du ss 
HARRISON,Ke ph/ss 
LEACH,Ki 1b 
WELLS,Am pr 
MOIR,Na ph/1b 
YOXALL,Ch 2b 
DUBOVEC,An of 
YEATES,Ki pr/of 
SELVESTER,Ne lf 
STARRENBURG cf 
GROOMS,Mu ph/cf 
BUTCHER,St rf 
MILLER,Ki 3b 
GROOMS,Ro p 
CONNOLLY,Br ph 
PANAGIOTOU,K c 
Totals   36  23  23  21  15 

Sparks Mlade Buky   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANOVSKÝ,Radek L,2-2  4.0  23  23  15  36  41 
 
H2O   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GROOMS,Roger W,7-1  5.0  11  26  28 

Umpires - HP: ZEZLINA Tomo 1B: REX Ralf-Jurgen 3B: DE LORENZI Federico
Start: 15:29 Time: 1:16 Attendance: 75
Weather: Sunny Game notes: Scorers - PINARDI Mario, MAGGIOLI Carolina TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
H2O 23 (7-1), Sparks Mlade Buky 8 (4-4)
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione1)

Sparks Mlade Buky starters: 24/lf DOBRUSKÝ,Ma; 21/of VACHKOVÁ,Ka; 99/2b JÜSTEL,Os; 33/1b HANÁKOVÁ,Ve; 16/cf RIZEK,Ba; 25/c ZÁBRANSKÁ,Iv; 44/p JANOVSKÝ,Ra; 13/3b ZVOLANKOVÁ,H; 19/ss VOJÁCEK,Mi; 10/rf RYCHLIKOVÁ,K;

H2O starters: 9/ss WAUGH,Du; 15/1b LEACH,Ki; 51/2b YOXALL,Ch; 31/of DUBOVEC,An; 69/lf SELVESTER,Ne; 4/cf STARRENBURG; 27/rf BUTCHER,St; 11/3b MILLER,Ki; 28/p GROOMS,Ro; 5/c PANAGIOTOU,K;

Sparks Mlade Buky 1st - DOBRUSKÝ,Ma singled to center field. VACHKOVÁ,Ka reached on a fielder's choice; DOBRUSKÝ,Ma out at second ss to 2b. JÜSTEL,Os walked, advanced to second; VACHKOVÁ,Ka advanced to third. HANÁKOVÁ,Ve flied out to ss. RIZEK,Ba homered to right center, 3 RBI; JÜSTEL,Os scored; VACHKOVÁ,Ka scored. ZÁBRANSKÁ,Iv flied out to of. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

H2O 1st - VACHKOVÁ,Ka to cf. RIZEK,Ba to of. WAUGH,Du reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error. LEACH,Ki grounded out to ss; WAUGH,Du advanced to third. YOXALL,Ch singled through the left side, RBI; WAUGH,Du scored, unearned. DUBOVEC,An flied out to of. SELVESTER,Ne singled to third base; YOXALL,Ch advanced to second. STARRENBURG doubled to center field, 2 RBI; SELVESTER,Ne scored, unearned; YOXALL,Ch scored, unearned. BUTCHER,St doubled to center field, RBI; STARRENBURG scored, unearned. MILLER,Ki singled to center field; BUTCHER,St advanced to third. GROOMS,Ro singled to center field, RBI; MILLER,Ki advanced to second; BUTCHER,St scored, unearned. PANAGIOTOU,K flied out to of. 5 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 2nd - JANOVSKÝ,Ra singled to right field. ZVOLANKOVÁ,H grounded out to 2b; JANOVSKÝ,Ra advanced to second. VOJÁCEK,Mi doubled to right field, ground-rule, RBI; JANOVSKÝ,Ra scored. RYCHLIKOVÁ,K flied out to 1b. DOBRUSK,Ma out by rule - Fouled third strike. DOBRUSKÝ,Ma struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

H2O 2nd - WAUGH,Du singled through the left side. LEACH,Ki singled to center field; WAUGH,Du advanced to second. YOXALL,Ch doubled to left center, RBI; LEACH,Ki advanced to third; WAUGH,Du scored. DUBOVEC,An doubled to center field, 2 RBI; YOXALL,Ch scored; LEACH,Ki scored. SELVESTER,Ne reached on a dropped fly by of, advanced to third on the error; DUBOVEC,An scored. STARRENBURG doubled to right field, RBI; SELVESTER,Ne scored, unearned. JÜSTEL,Os to of. RIZEK,Ba to ss. VOJÁCEK,Mi to 2b. BUTCHER,St singled through the right side, RBI; STARRENBURG scored. MILLER,Ki singled up the middle; BUTCHER,St advanced to second. CONNOLLY,Br pinch hit for GROOMS,Ro. CONNOLLY,Br singled to right field; MILLER,Ki advanced to second; BUTCHER,St advanced to third. GROOMS,Ro to p for CONNOLLY,Br. PANAGIOTOU,K singled up the middle, RBI; GROOMS,Ro advanced to second; MILLER,Ki advanced to third; BUTCHER,St scored. WAUGH,Du singled to center field, 2 RBI; PANAGIOTOU,K advanced to second; GROOMS,Ro scored; MILLER,Ki scored. LEACH,Ki singled to left field; WAUGH,Du advanced to second; PANAGIOTOU,K advanced to third. WELLS,Am pinch ran for LEACH,Ki. YOXALL,Ch flied out to lf, SF, RBI; WELLS,Am advanced to second; WAUGH,Du advanced to third; PANAGIOTOU,K scored. DUBOVEC,An singled to center field, RBI; WELLS,Am advanced to third; WAUGH,Du scored. SELVESTER,Ne flied out to lf. STARRENBURG reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; DUBOVEC,An advanced to third on the error; WELLS,Am scored on the error, unearned. BUTCHER,St fouled out to 1b. 12 runs, 12 hits, 2 errors, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 3rd - LEACH,Ki to 1b for WELLS,Am. VACHKOVÁ,Ka flied out to cf. JÜSTEL,Os doubled to right center. HANÁKOVÁ,Ve grounded out to 1b unassisted; JÜSTEL,Os advanced to third. RIZEK,Ba doubled down the lf line, RBI; JÜSTEL,Os scored. ZÁBRANSKÁ,Iv singled to shortstop; RIZEK,Ba advanced to third. JANOVSKÝ,Ra reached on a fielding error by 3b, RBI; ZÁBRANSKÁ,Iv advanced to second; RIZEK,Ba scored, unearned. ZVOLANKOVÁ,H grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

H2O 3rd - DOBRUSKÝ,Ma to of. MACH,Pa to lf for JÜSTEL,Os. MILLER,Ki singled to left field. GROOMS,Ro walked, advanced to second; MILLER,Ki advanced to third. PANAGIOTOU,K walked. HARRISON,Ke pinch hit for WAUGH,Du. HARRISON,Ke singled to left field, 2 RBI; PANAGIOTOU,K advanced to second; GROOMS,Ro scored; MILLER,Ki scored. MOIR,Na pinch hit for LEACH,Ki. MOIR,Na reached on a fielding error by ss; HARRISON,Ke advanced to second; PANAGIOTOU,K advanced to third. YOXALL,Ch walked, advanced to second, 2 RBI; MOIR,Na advanced to third; HARRISON,Ke scored; PANAGIOTOU,K scored. DUBOVEC,An singled up the middle, RBI; YOXALL,Ch advanced to third; MOIR,Na scored, unearned. YEATES,Ki pinch ran for DUBOVEC,An. SELVESTER,Ne flied out to of, SF, RBI; YOXALL,Ch scored. GROOMS,Mu pinch hit for STARRENBURG. GROOMS,Mu singled to left field; YEATES,Ki advanced to second. BUTCHER,St flied out to of; YEATES,Ki advanced to third. MILLER,Ki reached on a fielder's choice; GROOMS,Mu out at second ss to 2b. 6 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 4th - HARRISON,Ke to ss. MOIR,Na to 1b. YEATES,Ki to of. GROOMS,Mu to cf. VOJÁCEK,Mi grounded out to 3b. RYCHLIKOVÁ,K singled to center field. DOBRUSKÝ,Ma doubled through the left side; RYCHLIKOVÁ,K advanced to third. VACHKOVÁ,Ka flied out to cf, SF, RBI; DOBRUSKÝ,Ma advanced to third; RYCHLIKOVÁ,K scored. MACH,Pa doubled to right field, ground-rule, RBI; DOBRUSKÝ,Ma scored. HANÁKOVÁ,Ve grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

H2O 4th - GROOMS,Ro singled up the middle, out at second cf to 2b. PANAGIOTOU,K grounded out to 2b. HARRISON,Ke out by rule - Fouled third strike. HARRISON,Ke struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Sparks Mlade Buky 5th - RIZEK,Ba doubled to right field. ZÁBRANSKÁ,Iv grounded out to ss. KOŽENÝ,Pa pinch hit for JANOVSKÝ,Ra. KOŽENÝ,Pa flied out to 2b. DERLEVOVÁ,Te pinch hit for ZVOLANKOVÁ,H. DERLEVOVÁ,Te grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


H2O 23, Sparks Mlade Buky 8 (Aug 02, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Sparks Mlade Buky... 31   2 20 -  8 11  4      (4-4)
H2O................. 5(12)6 0X - 23 23  1      (7-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Sparks Mlade Buky - JANOVSKÝ,Radek and ZÁBRANSKÁ,Iveta. H2O - GROOMS,Roger and
PANAGIOTOU,Konstanti.
Win-GROOMS,Roger(7-1)  Loss-JANOVSKÝ,Radek(2-2)  T-1:16  A-75
HR MLA - RIZEK,Bartolomej (3).
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - PINARDI Mario, MAGGIOLI Carolina
TC - GILLETT Goose
CEB 2011