Box Score

Waynes Pardubice vs Valmarecchia (Aug 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 21 (0-8), Valmarecchia 7 (4-4) - Composite Box Score
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione2)

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAVLÁK,Lu ss 
RAMBOUSKOVÁ lf 
PROCHÁZKA,Ja dp 
PRAVECKOVÁ,P 3b 
RAMBOUSEK,To p 
MROVIEC,Ro p 
NEKLAPILOVÁ rf 
NOVOTNÝ,Ta of 
NOVOTNÁ,He dp 
KOLÁCEK,Jo cf 
KOLÁCKOVÁ,An 1b 
STROUHAL,Pa 2b 
JAKLOVÁ,Lu c 
Totals   36  21  22  17  15 

Valmarecchia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
OLEI,Ca ss 
VITALIANI,St 2b 
GROSSI,Al p/c 
BAIAMONTE,Ca c/of 
CRINELLI,Cl 3b 
VITALIANI,Pa 1b/p 
CAPPELLI,Fa cf 
BALDISERRA,V lf 
GIOVAGNOLI,M rf 
RAVAIOLI,Ca of/1b 
Totals   26  13  15 

Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMBOUSEK,Tomáš W,4-4  3.0  11  19  23 
MROVIEC,Roman S,1  2.0 
 
Valmarecchia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GROSSI,Alessandro L,0-8  1.0  10  10 
VITALIANI,Patrizia   4.0  15  15  10  26  30 

Umpires - HP: SAUNDERS Pete 1B: DAANEN Hans
Start: 15:33 Time: 1:20 Attendance: 20
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MORRI Giovanni, SALETTI Roberto TC - BLANKEN Maarten

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 21 (0-8), Valmarecchia 7 (4-4)
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione2)

Waynes Pardubice starters: 22/ss PAVLÁK,Lu; 23/lf RAMBOUSKOVÁ; 33/dp PROCHÁZKA,Ja; 7/3b PRAVECKOVÁ,P; 99/p RAMBOUSEK,To; 30/rf NEKLAPILOVÁ; 4/of NOVOTNÝ,Ta; 63/dp NOVOTNÁ,He; 27/cf KOLÁCEK,Jo; 10/1b KOLÁCKOVÁ,An; 17/2b STROUHAL,Pa; 59/c JAKLOVÁ,Lu;

Valmarecchia starters: 2/ss OLEI,Ca; 4/2b VITALIANI,St; 16/p GROSSI,Al; 7/c BAIAMONTE,Ca; 31/3b CRINELLI,Cl; 35/1b VITALIANI,Pa; 21/cf CAPPELLI,Fa; 26/lf BALDISERRA,V; 3/rf GIOVAGNOLI,M; 14/of RAVAIOLI,Ca;

Waynes Pardubice 1st - PAVLÁK,Lu flied out to 1b. RAMBOUSKOVÁ doubled down the lf line. PROCHÁZKA,Ja singled to left center; RAMBOUSKOVÁ advanced to third. PRAVECKOVÁ,P singled to left center, RBI; PROCHÁZKA,Ja advanced to second; RAMBOUSKOVÁ scored. RAMBOUSEK,To singled to right center, RBI; PRAVECKOVÁ,P advanced to second; PROCHÁZKA,Ja scored. NEKLAPILOVÁ singled to center field; RAMBOUSEK,To advanced to second; PRAVECKOVÁ,P advanced to third. NOVOTNÝ,Ta reached on a fielder's choice, RBI; NEKLAPILOVÁ advanced to second; RAMBOUSEK,To out at third 3b unassisted; PRAVECKOVÁ,P scored. NOVOTNÁ,He singled through the right side, RBI; NOVOTNÝ,Ta advanced to third; NEKLAPILOVÁ scored. KOLÁCEK,Jo doubled to center field, 2 RBI; NOVOTNÁ,He scored; NOVOTNÝ,Ta scored. KOLÁCKOVÁ,An grounded out to p. 6 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valmarecchia 1st - OLEI,Ca fouled out to c. VITALIANI,St singled to left field. GROSSI,Al singled to left center; VITALIANI,St advanced to second. BAIAMONTE,Ca walked; GROSSI,Al advanced to second; VITALIANI,St advanced to third. CRINELLI,Cl singled to left field, 2 RBI; BAIAMONTE,Ca advanced to second; GROSSI,Al scored; VITALIANI,St scored. VITALIANI,Pa flied out to lf. CAPPELLI,Fa singled to center field; CRINELLI,Cl advanced to second; BAIAMONTE,Ca advanced to third. BALDISERRA,V struck out swinging. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - GROSSI,Al to c. BAIAMONTE,Ca to of. VITALIANI,Pa to p. RAVAIOLI,Ca to 1b. STROUHAL,Pa singled to right field. JAKLOVÁ,Lu doubled to left field, RBI; STROUHAL,Pa scored. PAVLÁK,Lu homered down the rf line, 2 RBI; JAKLOVÁ,Lu scored. RAMBOUSKOVÁ walked. PROCHÁZKA,Ja singled through the left side; RAMBOUSKOVÁ advanced to second. PRAVECKOVÁ,P reached on a fielding error by 2b, advanced to third on the error; PROCHÁZKA,Ja advanced to second, scored on the error, unearned; RAMBOUSKOVÁ advanced to third, scored on the error. RAMBOUSEK,To flied out to of, SF, RBI; PRAVECKOVÁ,P scored, unearned. NEKLAPILOVÁ flied out to cf. NOVOTNÝ,Ta doubled to left field. NOVOTNÁ,He singled up the middle, RBI; NOVOTNÝ,Ta scored, unearned. KOLÁCEK,Jo reached on a fielder's choice; NOVOTNÁ,He out at second ss to 2b. 7 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

Valmarecchia 2nd - GIOVAGNOLI,M singled to center field. RAVAIOLI,Ca lined out to 3b. OLEI,Ca singled to center field; GIOVAGNOLI,M advanced to second. VITALIANI,St walked; OLEI,Ca advanced to second; GIOVAGNOLI,M advanced to third. GROSSI,Al singled to left field, RBI; VITALIANI,St advanced to second; OLEI,Ca advanced to third; GIOVAGNOLI,M scored. BAIAMONTE,Ca flied out to cf, SF, RBI; OLEI,Ca scored. CRINELLI,Cl homered to left center, 3 RBI; GROSSI,Al scored; VITALIANI,St scored. VITALIANI,Pa singled to left center. CAPPELLI,Fa reached on a fielder's choice; VITALIANI,Pa out at second ss to 2b. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - KOLACKOVA,An out by rule - Fouled third strike. KOLÁCKOVÁ,An struck out swinging. STROUHAL,Pa singled to catcher. JAKLOVÁ,Lu grounded into double play p to 2b to 1b; STROUHAL,Pa out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Valmarecchia 3rd - BALDISERRA,V grounded out to ss. GIOVAGNOLI,M singled to center field. RAVAIOLI,Ca reached on a fielder's choice; GIOVAGNOLI,M out at second p to 2b. OLEI,Ca singled up the middle; RAVAIOLI,Ca advanced to second. VITALIANI,St walked; OLEI,Ca advanced to second; RAVAIOLI,Ca advanced to third. GROSSI,Al fouled out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Waynes Pardubice 4th - PAVLÁK,Lu walked, advanced to second. RAMBOUSKOVÁ doubled to left field, RBI; PAVLÁK,Lu scored. PROCHÁZKA,Ja homered to left field, 2 RBI; RAMBOUSKOVÁ scored. PRAVECKOVÁ,P tripled to left center. RAMBOUSEK,To flied out to of, SF, RBI; PRAVECKOVÁ,P scored. NEKLAPILOVÁ singled to left field. NOVOTNÝ,Ta flied out to cf. NOVOTNÁ,He reached on a fielder's choice; NEKLAPILOVÁ out at second 2b unassisted. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valmarecchia 4th - MROVIEC,Ro to p for RAMBOUSEK,To. BAIAMONTE,Ca flied out to cf. CRINELLI,Cl singled to left field. VITALIANI,Pa grounded into double play ss to 2b to 1b; CRINELLI,Cl out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 5th - KOLÁCEK,Jo singled to left field. KOLÁCKOVÁ,An flied out to lf. STROUHAL,Pa singled to right center; KOLÁCEK,Jo advanced to second. JAKLOVÁ,Lu reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; STROUHAL,Pa out at second ss to 2b; KOLÁCEK,Jo advanced to third, scored on the error. PAVLÁK,Lu doubled to right center, advanced to third on a fielding error by of, RBI; JAKLOVÁ,Lu scored. RAMBOUSKOVÁ reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; PAVLÁK,Lu scored on the error, unearned. PROCHÁZKA,Ja singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; RAMBOUSKOVÁ scored, unearned. PRAVECKOVÁ,P flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 4 errors, 1 LOB.

Valmarecchia 5th - CAPPELLI,Fa grounded out to p. BALDISSERA,V out by rule - Fouled third strike. BALDISERRA,V struck out swinging. GIOVAGNOLI,M singled to center field. RAVAIOLI,Ca fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Waynes Pardubice 21, Valmarecchia 7 (Aug 02, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Waynes Pardubice.... 670 44 - 21 22  0      (0-8)
Valmarecchia........ 250 00 -  7 13  5      (4-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Waynes Pardubice - RAMBOUSEK,Tomáš; MROVIEC,Roman(4) and JAKLOVÁ,Lucie.
Valmarecchia - GROSSI,Alessandro; VITALIANI,Patrizia(2) and BAIAMONTE,Carmen; GROSSI,Alessandro
.
Win-RAMBOUSEK,Tomáš(4-4)  Save-MROVIEC,Roman(1)  Loss-GROSSI,Alessandro(0-8)  T-1:20  A-20
HR PAR - PAVLÁK,Lukáš; PROCHÁZKA,Jakub.
HR VAL - CRINELLI,Claudio.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MORRI Giovanni, SALETTI Roberto
TC - BLANKEN Maarten
CEB 2011