Box Score

Waynes Pardubice vs London Pioneers (Aug 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 22 (6-1), Waynes Pardubice 5 (3-4) - Composite Box Score
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione2)

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAVLÁK,Lu cf 
BAJEROVÁ,Kr 3b 
PROCHÁZKA,Ja ss 
PRAVECKOVÁ,P c 
RAMBOUSEK,To p 
MROVIEC,Ro p 
KALINOVÁ,Kr 1b 
KOLÁCEK,Jo of 
RAMBOUSKOVÁ lf 
CAPEK,Ja 2b 
NOVOTNÁ,He rf 
Totals   25  15 

London Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLO,Da 2b 
MACINTOSH,Ru of 
HAZARD,St ss 
HUMPHRIS,Na cf 
SPINKS,Da p 
MACINTOSH,Gr ph 
CHAPMAN,Vi c 
RICE,St rf 
CHEWSIEGEL,C 1b 
HANSON,Na ph 
SWINDELL,Je dp 
RICE,Am 3b 
CHEWSIEGEL,F lf 
HOXBY,Ga ph 
GAMBLE,Sa dp 
Totals   39  22  23  19  15 

Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMBOUSEK,Tomáš L,3-4  4.0  16  14  11  28  32  11 
MROVIEC,Roman   1.0  11  12 
 
London Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS,Daniel W,6-1  5.0  25  25 

Umpires - HP: ALLAERTS Peters 1B: SABBADINI Matteo
Start: 13:42 Time: 1:20 Attendance: 35
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, MANCA Anita TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 22 (6-1), Waynes Pardubice 5 (3-4)
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione2)

Waynes Pardubice starters: 22/cf PAVLÁK,Lu; 54/3b BAJEROVÁ,Kr; 33/ss PROCHÁZKA,Ja; 7/c PRAVECKOVÁ,P; 99/p RAMBOUSEK,To; 3/1b KALINOVÁ,Kr; 27/of KOLÁCEK,Jo; 23/lf RAMBOUSKOVÁ; 2/2b CAPEK,Ja; 63/rf NOVOTNÁ,He;

London Pioneers starters: 4/2b BELLO,Da; 9/of MACINTOSH,Ru; 69/ss HAZARD,St; 15/cf HUMPHRIS,Na; 10/p SPINKS,Da; 23/c CHAPMAN,Vi; 99/rf RICE,St; 12/1b CHEWSIEGEL,C; 17/dp SWINDELL,Je; 36/3b RICE,Am; 42/lf CHEWSIEGEL,F; 14/dp GAMBLE,Sa;

Waynes Pardubice 1st - PAVLÁK,Lu grounded out to 2b. BAJEROVÁ,Kr grounded out to ss. PROCHÁZKA,Ja homered to left field, RBI. PRAVECKOVÁ,P lined out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 1st - BELLO,Da homered to right center, RBI. MACINTOSH,Ru flied out to rf. HAZARD,St homered to left field, RBI. HUMPHRIS,Na singled up the middle. SPINKS,Da doubled to left field; HUMPHRIS,Na advanced to third. CHAPMAN,Vi flied out to cf, SF, RBI; SPINKS,Da advanced to third on the throw; HUMPHRIS,Na scored. RICE,St doubled down the lf line, RBI; SPINKS,Da scored. CHEWSIEGEL,C flied out to lf. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - RAMBOUSEK,To flied out to 2b. KALINOVÁ,Kr singled to left center. KOLÁCEK,Jo singled to left field; KALINOVÁ,Kr advanced to second. RAMBOUSKOVÁ flied out to of; KALINOVÁ,Kr advanced to third. CAPEK,Ja reached on a fielder's choice; KOLÁCEK,Jo out at second 3b to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

London Pioneers 2nd - SWINDELL,Je flied out to cf. RICE,Am singled up the middle. CHEWSIEGEL,F flied out to of. GAMBLE,Sa flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - NOVOTNÁ,He singled to left field. PAVLÁK,Lu flied out to 2b. BAJEROVÁ,Kr singled through the left side; NOVOTNÁ,He advanced to second. PROCHÁZKA,Ja homered to left field, 3 RBI; BAJEROVÁ,Kr scored; NOVOTNÁ,He scored. PRAVECKOVÁ,P doubled to center field. RAMBOUSEK,To flied out to cf; PRAVECKOVÁ,P advanced to third. KALINOVÁ,Kr grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Pioneers 3rd - BELLO,Da doubled down the lf line. MACINTOSH,Ru walked. HAZARD,St homered to center field, 3 RBI; MACINTOSH,Ru scored; BELLO,Da scored. HUMPHRIS,Na singled down the rf line, advanced to second on a fielding error by rf. SPINKS,Da homered to left field, 2 RBI; HUMPHRIS,Na scored. CHAPMAN,Vi singled through the left side. RICE,St singled through the right side; CHAPMAN,Vi advanced to second. Defensive conference. CHEWSIEGEL,C infield fly to cf. SWINDELL,Je infield fly to 2b. RICE,Am grounded out to 2b. 5 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

Waynes Pardubice 4th - KOLCEK,Jo out by rule - Fouled third strike. KOLÁCEK,Jo struck out swinging. RAMBOUSKOVÁ reached on a fielding error by 1b. CAPEK,Ja singled to left field; RAMBOUSKOVÁ advanced to second. NOVOTNÁ,He reached on a fielder's choice; CAPEK,Ja out at second 2b to ss; RAMBOUSKOVÁ advanced to third. PAVLÁK,Lu grounded out to p unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

London Pioneers 4th - CHEWSIEGEL,F flied out to lf. GAMBLE,Sa singled through the left side. MROVIEC,Ro to p for RAMBOUSEK,To. BELLO,Da doubled to center field; GAMBLE,Sa advanced to third. MACINTOSH,Ru flied out to rf. HAZARD,St singled to center field, 2 RBI; BELLO,Da scored; GAMBLE,Sa scored. HUMPHRIS,Na grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 5th - BAJEROVÁ,Kr grounded out to 2b. PROCHÁZKA,Ja homered to center field, RBI. PRAVECKOVÁ,P grounded out to 2b. MROVIEC,Ro grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 5th - SPINKS,Da walked, advanced to second. CHAPMAN,Vi singled up the middle, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; SPINKS,Da scored. RICE,St grounded out to 1b unassisted. HANSON,Na pinch hit for CHEWSIEGEL,C. HANSON,Na reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; CHAPMAN,Vi scored on the error. SWINDELL,Je singled through the left side; HANSON,Na advanced to third. RICE,Am singled up the middle, RBI; SWINDELL,Je advanced to second; HANSON,Na scored, unearned. HOXBY,Ga pinch hit for CHEWSIEGEL,F. HOXBY,Ga homered to center field, 3 RBI; RICE,Am scored; SWINDELL,Je scored. GAMBLE,Sa singled to left field. RAMBOUSEK,To to p for MROVIEC,Ro. BELLO,Da homered to center field, 2 RBI; GAMBLE,Sa scored. MACINTOSH,Ru flied out to lf. HAZARD,St walked, advanced to second. Option play for HUMPHRIS,Na. HUMPHRIS,Na walked. MACINTOSH,Gr pinch hit for SPINKS,Da. MACINTOSH,Gr reached on a fielder's choice; HUMPHRIS,Na advanced to second; HAZARD,St scored on a throwing error by 3b, unearned. CHAPMAN,Vi singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf; MACINTOSH,Gr advanced to second, advanced to third on the error; HUMPHRIS,Na advanced to third, scored on the error, unearned. RICE,St singled to right center, RBI; CHAPMAN,Vi advanced to third; MACINTOSH,Gr scored, unearned. HANSON,Na lined out to 3b. 11 runs, 8 hits, 4 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


London Pioneers 22, Waynes Pardubice 5 (Aug 02, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Waynes Pardubice.... 103 01    -  5  9  5      (3-4)
London Pioneers..... 405 2(11) - 22 23  1      (6-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Waynes Pardubice - RAMBOUSEK,Tomáš; MROVIEC,Roman(5) and PRAVECKOVÁ,Petra.
London Pioneers - SPINKS,Daniel and CHAPMAN,Victoria.
Win-SPINKS,Daniel(6-1)  Loss-RAMBOUSEK,Tomáš(3-4)  T-1:20  A-35
HR PAR - PROCHÁZKA,Jakub 3.
HR PIO - BELLO,Daniel 2; HAZARD,Steven 2; SPINKS,Daniel; HOXBY,Gary.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, MANCA Anita
TC - JENNINGS Mike
CEB 2011