Box Score

Afterburners vs London Chromies (Aug 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Chromies 18 (7-0), Afterburners 1 (2-5) - Composite Box Score
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione1)

Afterburners   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIEKENS,Ka c 
PEETERS,Ti p 
VANSEVENANT 1b 
VEGA MAYAN,F ss 
BOCKX,Ve 3b 
CEULEMANS,Ke 2b 
LIEKENS,Ti pr 
VANDENACKER cf 
BRUYNSEELS,E ph 
VAN AELST,Je rf 
BRUYNSEELS,L of 
NEES,An ph 
VANROOSBROEC lf 
Totals   19  12 

London Chromies   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MACDOWELL,Mi lf 
SULCOVÁ,Mi c 
O'SULLIVAN,M of 
SULCOVÁ,Ma 3b 
TOMLIN,Ma p 
GOLIK,Ka cf 
BARTLETT,Ge ss 
FLETT,Mo 1b 
ROWE,Le 2b 
BAILEY-CLOUS rf 
Totals   30  18  17  18  15 

Afterburners   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PEETERS,Tim L,1-3  4.0  17  18  15  30  34 
 
London Chromies   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TOMLIN,Matthew W,3-0  5.0  19  19  10 

Umpires - HP: BENVENUTI Francesco 1B: ZEZLINA Tomo
Start: 10:27 Time: 1:02 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GASPARINI Adriano, GASPARINI Paolo TC - MAYS Francois

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Chromies 18 (7-0), Afterburners 1 (2-5)
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione1)

Afterburners starters: 5/c LIEKENS,Ka; 1/p PEETERS,Ti; 37/1b VANSEVENANT; 20/ss VEGA MAYAN,F; 33/3b BOCKX,Ve; 83/2b CEULEMANS,Ke; 10/cf VANDENACKER; 18/rf VAN AELST,Je; 16/of BRUYNSEELS,L; 29/lf VANROOSBROEC;

London Chromies starters: 44/lf MACDOWELL,Mi; 24/c SULCOVÁ,Mi; 6/of O'SULLIVAN,M; 9/3b SULCOVÁ,Ma; 2/p TOMLIN,Ma; 31/cf GOLIK,Ka; 8/ss BARTLETT,Ge; 75/1b FLETT,Mo; 3/2b ROWE,Le; 30/rf BAILEY-CLOUS;

Afterburners 1st - LIEKENS,Ka singled to center field. PEETERS,Ti singled through the left side; LIEKENS,Ka advanced to second. VANSEVENANT flied out to ss. VEGA MAYAN,F singled up the middle, RBI; PEETERS,Ti advanced to second, out at third cf to p to ss to 3b; LIEKENS,Ka scored. BOCKX,Ve grounded out to 2b; VEGA MAYAN,F advanced to second. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Chromies 1st - MACDOWELL,Mi doubled through the right side. SULCOVÁ,Mi singled through the right side, RBI; MACDOWELL,Mi scored. O'SULLIVAN,M reached on a fielder's choice; SULCOVÁ,Mi advanced to second on a throwing error by 3b. SULCOVÁ,Ma singled through the right side, RBI; O'SULLIVAN,M advanced to third; SULCOVÁ,Mi scored, unearned. TOMLIN,Ma singled through the right side, RBI; SULCOVÁ,Ma advanced to third; O'SULLIVAN,M scored. GOLIK,Ka flied out to lf; TOMLIN,Ma advanced to second. BARTLETT,Ge grounded out to 2b unassisted, RBI; TOMLIN,Ma advanced to third; SULCOVÁ,Ma scored, unearned. FLETT,Mo singled through the right side, advanced to second on a throwing error by rf, RBI; TOMLIN,Ma scored, unearned. ROWE,Le flied out to of. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

Afterburners 2nd - CEULEMANS,Ke flied out to lf. VANDENACKER grounded out to ss. VAN AELST,Je flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Chromies 2nd - BAILEY-CLOUS singled through the left side. MACDOWELL,Mi flied out to cf. SULCOVÁ,Mi grounded out to 1b unassisted; BAILEY-CLOUS advanced to second. O'SULLIVAN,M flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Afterburners 3rd - BRUYNSEELS,L flied out to ss. VANROOSBROEC grounded out to 3b. LIEKENS,Ka flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Chromies 3rd - SULCOVÁ,Ma flied out to of. TOMLIN,Ma lined out to p. GOLIK,Ka flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Afterburners 4th - PEETERS,Ti flied out to lf. VANSEVENANT singled to center field. VEGA MAYAN,F flied out to of. BOCKX,Ve singled to second base; VANSEVENANT advanced to second, out at third c to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Chromies 4th - BARTLETT,Ge walked, advanced to second. FLETT,Mo singled to right field; BARTLETT,Ge advanced to third. ROWE,Le singled to right field, RBI; FLETT,Mo advanced to third; BARTLETT,Ge scored. BAILEY-CLOUS singled through the left side, RBI; ROWE,Le advanced to second; FLETT,Mo scored. MACDOWELL,Mi walked, advanced to second, RBI; BAILEY-CLOUS advanced to third; ROWE,Le scored. SULCOVÁ,Mi flied out to ss. O'SULLIVAN,M tripled to right field, 2 RBI; MACDOWELL,Mi scored; BAILEY-CLOUS scored. SULCOVÁ,Ma singled to center field, RBI; O'SULLIVAN,M scored. TOMLIN,Ma singled to pitcher; SULCOVÁ,Ma advanced to second. Defensive Conference. GOLIK,Ka walked; TOMLIN,Ma advanced to second; SULCOVÁ,Ma advanced to third. BARTLETT,Ge walked, advanced to second, 2 RBI; GOLIK,Ka advanced to third; TOMLIN,Ma scored; SULCOVÁ,Ma scored. FLETT,Mo singled to left field, 2 RBI; BARTLETT,Ge scored; GOLIK,Ka scored. ROWE,Le singled to third base; FLETT,Mo advanced to second. BAILEY-CLOUS singled through the right side, RBI; ROWE,Le advanced to third; FLETT,Mo scored. MACDOWELL,Mi reached on a fielder's choice, RBI; BAILEY-CLOUS out at second ss to 2b; ROWE,Le scored. SULCOVÁ,Mi doubled to center field; MACDOWELL,Mi advanced to third. O'SULLIVAN,M singled to third base, RBI; SULCOVÁ,Mi advanced to third; MACDOWELL,Mi scored. SULCOVÁ,Ma flied out to lf. 13 runs, 11 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 5th - CEULEMANS,Ke singled through the left side. BRUYNSEELS,E pinch hit for VANDENACKER. LIEKENS,Ti pinch ran for CEULEMANS,Ke. BRUYNSEELS,E flied out to lf. VAN AELST,Je flied out to lf. NEES,An pinch hit for BRUYNSEELS,L. NEES,An flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


London Chromies 18, Afterburners 1 (Aug 02, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Afterburners........ 100 0   0 -  1  6  2      (2-5)
London Chromies..... 500 (13)X - 18 17  0      (7-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Afterburners - PEETERS,Tim and LIEKENS,Katrien. London Chromies - TOMLIN,Matthew and
SULCOVÁ,Michaela.
Win-TOMLIN,Matthew(3-0)  Loss-PEETERS,Tim(1-3)  T-1:02  A-45
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GASPARINI Adriano, GASPARINI Paolo
TC - MAYS Francois
CEB 2011