Box Score

Akademiks Sofia vs TNT (Aug 02, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Akademiks Sofia 20 (3-4), TNT 9 (4-3) - Composite Box Score
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione2)

Akademiks Sofia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALKALAY,Yo p 
SIMEONOVA,Te rf 
NASAPOV,Di ss 
EWING,Al 3b 
CHERNOZEMSKY 2b 
HANDJIYSKA,G dp 
YAMAGUCHI,Sa cf 
FETVOVA,Ma 1b 
ANDREEV,Ya dp 
OVNARSKA,Fi c 
MARINKEV,Di dp 
MAGDALINCHEV lf 
Totals   44  20  23  18  21 

TNT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AOKI,Ju lf 
KILBRIDE,Em 3b 
MURRAY,Dr p 
LEWIS,Si p/2b 
KAVANAGH,An 1b 
DORMER,Se 2b/p 
LEWIS,Ka c 
MCINTYRE,No ph/c 
MULLEN,Pe rf 
CONCANNON,Ru of 
LENEHAN,Al ss 
HEHIR,Br pr 
HOGAN,Mi cf 
LILLIS,Ru ph 
Totals   36  15  21  11 

Akademiks Sofia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALKALAY,Youri W,3-4  7.0  15  36  38  13 
 
TNT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MURRAY,Drew L,0-1  1.2  10  10  14  16 
LEWIS,Simon   4.1  10  23  23 
DORMER,Senan   1.0 

Umpires - HP: SABBADINI Matteo 1B: SAUNDERS Pete
Start: 08:57 Time: 1:30 Attendance: 20
Weather: Cloudy Game notes: Scorers- MORRI Giovanni, SALETTI Roberto TC - MOON Chris
LEWIS,Si faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Akademiks Sofia 20 (3-4), TNT 9 (4-3)
Aug 02, 2018 at Riccione (Riccione2)

Akademiks Sofia starters: 13/p ALKALAY,Yo; 28/rf SIMEONOVA,Te; 11/ss NASAPOV,Di; 8/3b EWING,Al; 19/2b CHERNOZEMSKY; 7/dp HANDJIYSKA,G; 17/cf YAMAGUCHI,Sa; 24/1b FETVOVA,Ma; 14/dp ANDREEV,Ya; 71/c OVNARSKA,Fi; 21/dp MARINKEV,Di; 33/lf MAGDALINCHEV;

TNT starters: 47/lf AOKI,Ju; 26/3b KILBRIDE,Em; 13/p MURRAY,Dr; 16/1b KAVANAGH,An; 68/2b DORMER,Se; 99/c LEWIS,Ka; 29/rf MULLEN,Pe; 17/of CONCANNON,Ru; 5/ss LENEHAN,Al; 51/cf HOGAN,Mi;

Akademiks Sofia 1st - ALKALAY,Yo flied out to of. SIMEONOVA,Te flied out to lf. NASAPOV,Di grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TNT 1st - AOKI,Ju homered to right center, RBI. KILBRIDE,Em flied out to cf. MURRAY,Dr homered to left field, RBI. KAVANAGH,An reached on a throwing error by 2b. DORMER,Se singled through the left side; KAVANAGH,An advanced to second. LEWIS,Ka flied out to p. MULLEN,Pe tripled down the rf line, 2 RBI; DORMER,Se scored, unearned; KAVANAGH,An scored, unearned. CONCANNON,Ru flied out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Akademiks Sofia 2nd - EWING,Al homered to right center, RBI. CHERNOZEMSKY singled to left center. HANDJIYSKA,G singled to left field; CHERNOZEMSKY advanced to second. YAMAGUCHI,Sa singled up the middle; HANDJIYSKA,G advanced to second; CHERNOZEMSKY advanced to third. FETVOVA,Ma reached on a fielder's choice, RBI; YAMAGUCHI,Sa advanced to second; HANDJIYSKA,G out at third 3b unassisted; CHERNOZEMSKY scored. ANDREEV,Ya walked, advanced to second, RBI; FETVOVA,Ma advanced to third; YAMAGUCHI,Sa scored. OVNARSKA,Fi doubled down the lf line, 2 RBI; ANDREEV,Ya scored; FETVOVA,Ma scored. MARINKEV,Di flied out to of; OVNARSKA,Fi advanced to third. MAGDALINCHEV singled up the middle, RBI; OVNARSKA,Fi scored. ALKALAY,Yo walked, advanced to second; MAGDALINCHEV advanced to third. SIMEONOVA,Te singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; ALKALAY,Yo advanced to third, scored on the throw; MAGDALINCHEV scored. NASAPOV,Di doubled to left field, RBI; SIMEONOVA,Te scored. EWING,Al doubled to center field, RBI; NASAPOV,Di scored. LEWIS,Si to p for MURRAY,Dr. CHERNOZEMSKY grounded out to p. 10 runs, 9 hits, 0 errors, 1 LOB.

TNT 2nd - LENEHAN,Al singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. HOGAN,Mi flied out to ss. AOKI,Ju flied out to rf; LENEHAN,Al advanced to third. KILBRIDE,Em singled to center field, RBI; LENEHAN,Al scored, unearned. LEWIS,Si struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Akademiks Sofia 3rd - HANDJIYSKA,G grounded out to p. YAMAGUCHI,Sa flied out to of. FETVOVA,Ma singled to left center. ANDREEV,Ya reached on a fielder's choice; FETVOVA,Ma out at second p to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TNT 3rd - KAVANAGH,An grounded out to 3b. DORMER,Se singled up the middle. LEWIS,Ka reached on a fielder's choice; DORMER,Se out at second 3b to 2b. MULLEN,Pe flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Akademiks Sofia 4th - OVNARSKA,Fi grounded out to 3b. MARINKEV,Di singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. MAGDALINCHEV struck out swinging. ALKALAY,Yo lined out to of. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TNT 4th - CONCANNON,Ru grounded out to 2b. LENEHAN,Al singled down the lf line. LILLIS,Ru pinch hit for HOGAN,Mi. LILLIS,Ru lined out to ss. AOKI,Ju reached on a fielder's choice; LENEHAN,Al out at second 1b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Akademiks Sofia 5th - HOGAN,Mi to cf for LILLIS,Ru. SIMEONOVA,Te singled to shortstop. NASAPOV,Di reached on a fielder's choice; SIMEONOVA,Te out at second 3b to 2b. EWING,Al doubled to left center, RBI; NASAPOV,Di scored. CHERNOZEMSKY singled through the left side; EWING,Al advanced to third. HANDJIYSKA,G singled through the right side, RBI; CHERNOZEMSKY advanced to second; EWING,Al scored. YAMAGUCHI,Sa singled to third base; HANDJIYSKA,G advanced to second; CHERNOZEMSKY advanced to third. Defensive conference. FETVOVA,Ma reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; YAMAGUCHI,Sa out at second p to ss; HANDJIYSKA,G advanced to third, scored on the error, unearned; CHERNOZEMSKY scored. ANDREEV,Ya grounded out to ss. 4 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

TNT 5th - KILBRIDE,Em flied out to ss. LEWIS,Si flied out to ss. KAVANAGH,An flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Akademiks Sofia 6th - OVNARSKA,Fi flied out to cf. MARINKEV,Di struck out swinging. MAGDALINCHEV grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TNT 6th - DORMER,Se singled to left field. MCINTYRE,No pinch hit for LEWIS,Ka. MCINTYRE,No doubled to center field; DORMER,Se advanced to third. MULLEN,Pe tripled to right field, 2 RBI; MCINTYRE,No scored; DORMER,Se scored. CONCANNON,Ru walked. LENEHAN,Al singled to left field, RBI; CONCANNON,Ru advanced to second; MULLEN,Pe scored. HEHIR,Br pinch ran for LENEHAN,Al. HOGAN,Mi singled through the left side; HEHIR,Br advanced to second; CONCANNON,Ru advanced to third. AOKI,Ju out by rule - Fouled third strike. AOKI,Ju struck out swinging. KILBRIDE,Em flied out to lf, SF, RBI; CONCANNON,Ru scored. LEWIS,Si flied out to rf. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Akademiks Sofia 7th - MCINTYRE,No to c. LENEHAN,Al to ss for HEHIR,Br. ALKALAY,Yo singled to center field. SIMEONOVA,Te doubled to left center; ALKALAY,Yo advanced to third. NASAPOV,Di homered to center field, 3 RBI; SIMEONOVA,Te scored; ALKALAY,Yo scored. LEWIS,Si to 2b. DORMER,Se to p. EWING,Al singled to second base. CHERNOZEMSKY doubled to right center; EWING,Al advanced to third. HANDJIYSKA,G doubled down the rf line, 2 RBI; CHERNOZEMSKY scored; EWING,Al scored. YAMAGUCHI,Sa singled to right field, RBI; HANDJIYSKA,G scored. FETVOVA,Ma reached on a fielder's choice; YAMAGUCHI,Sa out at second ss to 2b. ANDREEV,Ya flied out to lf. OVNARSKA,Fi walked; FETVOVA,Ma advanced to second. MARINKEV,Di reached on a fielder's choice; OVNARSKA,Fi advanced to second; FETVOVA,Ma out at third ss to 3b. 6 runs, 7 hits, 0 errors, 2 LOB.

TNT 7th - KAVANAGH,An grounded out to 3b. DORMER,Se singled to left center. MCINTYRE,No singled to right field; DORMER,Se advanced to second. MULLEN,Pe reached on a fielder's choice; MCINTYRE,No out at second 2b to ss; DORMER,Se advanced to third. CONCANNON,Ru flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Akademiks Sofia 20, TNT 9 (Aug 02, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Akademiks Sofia..... 0(10)0 040 6 - 20 23  2      (3-4)
TNT................. 41   0 004 0 -  9 15  2      (4-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Akademiks Sofia - ALKALAY,Youri and OVNARSKA,Filipina. TNT - MURRAY,Drew;
LEWIS,Simon(2); DORMER,Senan(7) and LEWIS,Karey; MCINTYRE,Norma.
Win-ALKALAY,Youri(3-4)  Loss-MURRAY,Drew(0-1)  T-1:30  A-20
HR SOF - NASAPOV,Dimiter; EWING,Aldenise.
HR TNT - AOKI,Junichiro; MURRAY,Drew.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers- MORRI Giovanni, SALETTI Roberto
TC - MOON Chris

LEWIS,Si faced 3 batters in the 7th.
CEB 2011