Box Score

Delfini Riccione vs London Pioneers (Aug 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 15 (5-1), Delfini Riccione 5 (0-6) - Composite Box Score
Aug 01, 2018 at Riccione (Riccione1)

Delfini Riccione   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAGIOLI,Ma p 
BISBANO,Er p 
FABBRI,Gi cf 
PATRONE,Ca lf 
GIUDICE,Ch ss 
BERNABE,Cl 3b 
MINI,Fr 2b 
TOCCO,Si rf 
FRIGIERI,Ca of 
ALESSANDRI,A 1b 
CASTELLACCIO c 
Totals   26  16 

London Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CHEWSIEGEL,F lf 
SWINDELL,Je ph/lf 
RICE,Am 3b 
GAMBLE,Sa ph/3b 
HAZARD,St ss 
BELLO,Da ph/ss 
HUMPHRIS,Na cf 
SPINKS,Da p 
MACINTOSH,Gr ph/p 
SNAPE,Cl 1b 
HOXBY,Ga 2b 
MACINTOSH,Ru of 
RICE,St rf 
LEE,Mi ph/rf 
HANSON,Na c 
CHAPMAN,Vi c 
Totals   37  15  19  13  18 

Delfini Riccione   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAGIOLI,Marco L,0-3  5.0  16  14  32  34  12 
BISBANO,Ernani   0.1 
 
London Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS,Daniel W,5-1  5.0  19  19  11 
MACINTOSH,Grant   1.0 

Umpires - HP: ZEZLINA Tomo 1B: DAANEN Hans
Start: 19:23 Time: 1:20 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, MAGGIOLI Carolina TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 15 (5-1), Delfini Riccione 5 (0-6)
Aug 01, 2018 at Riccione (Riccione1)

Delfini Riccione starters: 26/p CAGIOLI,Ma; 19/cf FABBRI,Gi; 13/lf PATRONE,Ca; 2/ss GIUDICE,Ch; 38/3b BERNABE,Cl; 3/2b MINI,Fr; 8/rf TOCCO,Si; 14/of FRIGIERI,Ca; 70/1b ALESSANDRI,A; 10/c CASTELLACCIO;

London Pioneers starters: 42/lf CHEWSIEGEL,F; 36/3b RICE,Am; 69/ss HAZARD,St; 15/cf HUMPHRIS,Na; 10/p SPINKS,Da; 8/1b SNAPE,Cl; 63/2b HOXBY,Ga; 9/of MACINTOSH,Ru; 99/rf RICE,St; 84/c HANSON,Na;

Delfini Riccione 1st - CAGIOLI,Ma singled to center field. FABBRI,Gi flied out to 2b. PATRONE,Ca singled up the middle; CAGIOLI,Ma advanced to second. GIUDICE,Ch reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, RBI; PATRONE,Ca advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error; CAGIOLI,Ma advanced to third, scored on the error. BERNABE,Cl grounded out to 2b, RBI; GIUDICE,Ch advanced to third; PATRONE,Ca scored, unearned. MINI,Fr flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

London Pioneers 1st - CHEWSIEGEL,F doubled to left field. RICE,Am flied out to cf. HAZARD,St homered to left field, 2 RBI; CHEWSIEGEL,F scored. HUMPHRIS,Na fouled out to 1b. SPINKS,Da reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. SNAPE,Cl singled to center field, advanced to second on the error; SPINKS,Da advanced to third, scored on a throwing error by cf, unearned. HOXBY,Ga flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Delfini Riccione 2nd - TOCCO,Si grounded out to 2b. FRIGIERI,Ca flied out to ss. ALESSANDRI,A flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 2nd - MACINTOSH,Ru singled down the lf line. RICE,St reached on a fielding error by 1b; MACINTOSH,Ru advanced to second. HANSON,Na reached on a fielder's choice; RICE,St advanced to second; MACINTOSH,Ru out at third 3b unassisted. CHEWSIEGEL,F flied out to of, SF, RBI; RICE,St scored, unearned. RICE,Am singled down the rf line; HANSON,Na advanced to third. HAZARD,St homered to left field, 3 RBI, unearned; RICE,Am scored, unearned; HANSON,Na scored, unearned. HUMPHRIS,Na flied out to 1b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Delfini Riccione 3rd - CASTELLACCIO lined out to ss. CAGIOLI,Ma singled up the middle. FABBRI,Gi reached on a fielder's choice; CAGIOLI,Ma out at second 2b to ss. PATRONE,Ca flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

London Pioneers 3rd - SPINKS,Da homered to left field, RBI. SNAPE,Cl flied out to 2b. HOXBY,Ga grounded out to ss. MACINTOSH,Ru lined out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Delfini Riccione 4th - GIUDICE,Ch grounded out to ss. BERNABE,Cl flied out to of. MINI,Fr flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 4th - RICE,St doubled to center field. HANSON,Na singled through the left side, RBI; RICE,St scored. CHEWSIEGEL,F singled up the middle; HANSON,Na advanced to second. RICE,Am infield fly to 1b. HAZARD,St reached on a fielder's choice; CHEWSIEGEL,F out at second p to ss; HANSON,Na advanced to third. HUMPHRIS,Na flied out to of. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Delfini Riccione 5th - TOCCO,Si flied out to rf. FRIGIERI,Ca flied out to cf. ALESSANDRI,A flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 5th - MACINTOSH,Gr pinch hit for SPINKS,Da. MACINTOSH,Gr reached on a fielding error by ss. SNAPE,Cl singled up the middle; MACINTOSH,Gr advanced to second. HOXBY,Ga singled to center field; SNAPE,Cl advanced to second; MACINTOSH,Gr advanced to third. MACINTOSH,Ru singled to center field, 2 RBI; HOXBY,Ga advanced to second; SNAPE,Cl scored; MACINTOSH,Gr scored, unearned. LEE,Mi pinch hit for RICE,St. LEE,Mi flied out to lf. HANSON,Na singled down the lf line, RBI; MACINTOSH,Ru advanced to third; HOXBY,Ga scored. SWINDELL,Je pinch hit for CHEWSIEGEL,F. SWINDELL,Je singled to left field, RBI; HANSON,Na advanced to second; MACINTOSH,Ru scored. GAMBLE,Sa pinch hit for RICE,Am. GAMBLE,Sa singled to left center; SWINDELL,Je advanced to second; HANSON,Na advanced to third. BELLO,Da pinch hit for HAZARD,St. BELLO,Da flied out to cf, SF, RBI; SWINDELL,Je advanced to third; HANSON,Na scored. HUMPHRIS,Na flied out to of. 5 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

Delfini Riccione 6th - SWINDELL,Je to lf. GAMBLE,Sa to 3b. MACINTOSH,Gr to p. LEE,Mi to rf. CHAPMAN,Vi to c for HANSON,Na. BELLO,Da to ss. CASTELLACCIO fouled out to c. CAGIOLI,Ma singled to center field. FABBRI,Gi grounded out to 2b; CAGIOLI,Ma advanced to second. PATRONE,Ca singled through the left side, RBI; CAGIOLI,Ma scored. GIUDICE,Ch singled to second base; PATRONE,Ca advanced to second. BERNABE,Cl tripled through the right side, 2 RBI; GIUDICE,Ch scored; PATRONE,Ca scored. MINI,Fr flied out to cf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Pioneers 6th - BISBANO,Er to p for CAGIOLI,Ma. MACINTOSH,Gr singled down the lf line. SNAPE,Cl flied out to of. HOXBY,Ga singled up the middle; MACINTOSH,Gr advanced to second. MACINTOSH,Ru reached on a fielder's choice; HOXBY,Ga advanced to second on a throwing error by 1b; MACINTOSH,Gr advanced to third, scored on the error, unearned. LEE,Mi singled to center field; MACINTOSH,Ru advanced to second; HOXBY,Ga advanced to third. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


London Pioneers 15, Delfini Riccione 5 (Aug 01, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Delfini Riccione.... 200 003  -  5  7  5      (0-6)
London Pioneers..... 341 151  - 15 19  1      (5-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Delfini Riccione - CAGIOLI,Marco; BISBANO,Ernani(6) and CASTELLACCIO,Eleonor.
London Pioneers - SPINKS,Daniel; MACINTOSH,Grant(6) and HANSON,Natalie; CHAPMAN,Victoria.
Win-SPINKS,Daniel(5-1)  Loss-CAGIOLI,Marco(0-3)  T-1:20  A-45
HR PIO - HAZARD,Steven 2 (4); SPINKS,Daniel (4).
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, MAGGIOLI Carolina
TC - JENNINGS Mike
CEB 2011