Box Score

Sparks Mlade Buky vs Valmarecchia (Aug 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Sparks Mlade Buky 12 (3-3), Valmarecchia 11 (0-6) - Composite Box Score
Aug 01, 2018 at Riccione (Riccione2)

Sparks Mlade Buky   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VOJÁCEK,Mi ss 
REHÁKOVÁ,Mi 2b 
HANÁKOVÁ,Ve ph 
KOŽENÝ,Pa 3b 
ZVOLANKOVÁ,H 1b 
JANOVSKÝ,Ra p 
ZÁBRANSKÁ,Iv of 
JÜSTEL,Os cf 
DERLEVOVÁ,Te c 
JAROSIK,Ri lf 
NEMECEK,Pe ph 
RYCHLIKOVÁ,K rf 
Totals   38  12  17  10  18 

Valmarecchia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANTOLINI,Si ss 
CONTADINI,Ro 2b 
BAIAMONTE,Ca c 
CRINELLI,Cl 3b 
LANZI,Se 1b 
GROSSI,Al p 
BALDISERRA,V lf 
CAPPELLI,Fa rf/of 
SILIMBANI,El of/2b 
GIOVAGNOLI,M cf 
RAVAIOLI,Ca c/rf 
Totals   34  11  15  11  18 

Sparks Mlade Buky   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANOVSKÝ,Radek W,2-1  6.0  15  11  34  37 
 
Valmarecchia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GROSSI,Alessandro L,0-6  6.0  17  12  38  40 

Umpires - HP: REX Ralf-Jurgen 1B: PITMAN Darrel
Start: 15:08 Time: 1:37 Attendance: 57
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, MANCA Anita TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Sparks Mlade Buky 12 (3-3), Valmarecchia 11 (0-6)
Aug 01, 2018 at Riccione (Riccione2)

Sparks Mlade Buky starters: 19/ss VOJÁCEK,Mi; 15/2b REHÁKOVÁ,Mi; 76/3b KOŽENÝ,Pa; 13/1b ZVOLANKOVÁ,H; 44/p JANOVSKÝ,Ra; 25/of ZÁBRANSKÁ,Iv; 99/cf JÜSTEL,Os; 18/c DERLEVOVÁ,Te; 11/lf JAROSIK,Ri; 10/rf RYCHLIKOVÁ,K;

Valmarecchia starters: 13/ss SANTOLINI,Si; 6/2b CONTADINI,Ro; 31/3b CRINELLI,Cl; 25/1b LANZI,Se; 16/p GROSSI,Al; 26/lf BALDISERRA,V; 21/rf CAPPELLI,Fa; 29/of SILIMBANI,El; 3/cf GIOVAGNOLI,M; 14/c RAVAIOLI,Ca;

Sparks Mlade Buky 1st - VOJÁCEK,Mi singled to right center. REHÁKOVÁ,Mi reached on a fielder's choice; VOJÁCEK,Mi out at second ss to 2b. KOŽENÝ,Pa homered to center field, 2 RBI; REHÁKOVÁ,Mi scored. ZVOLANKOVÁ,H singled through the right side. JANOVSKÝ,Ra singled to shortstop; ZVOLANKOVÁ,H advanced to second. ZÁBRANSKÁ,Iv singled to right field, advanced to second on the error, RBI; JANOVSKÝ,Ra advanced to second, advanced to third on a throwing error by rf; ZVOLANKOVÁ,H scored. JÜSTEL,Os reached on a fielding error by 3b. DERLEVOVÁ,Te reached on a fielder's choice; JÜSTEL,Os advanced to second; ZÁBRANSKÁ,Iv advanced to third; JANOVSKÝ,Ra out at home p to c. JAROSIK,Ri reached on a fielder's choice; DERLEVOVÁ,Te out at second ss to 2b. 3 runs, 5 hits, 2 errors, 3 LOB.

Valmarecchia 1st - SANTOLINI,Si reached on a fielding error by ss. CONTADINI,Ro reached on a fielder's choice; SANTOLINI,Si out at second cf to 2b. CRINELLI,Cl walked, advanced to second; CONTADINI,Ro advanced to third. LANZI,Se walked. GROSSI,Al fouled into double play lf to p; CONTADINI,Ro out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 2nd - RYCHLIKOVÁ,K flied out to rf. VOJÁCEK,Mi flied out to cf. REHÁKOVÁ,Mi reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. KOŽENÝ,Pa reached on a fielder's choice; REHÁKOVÁ,Mi out at third ss to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Valmarecchia 2nd - BALDISSERA,V out by rule - Fouled third strike. BALDISERRA,V struck out swinging. CAPPELLI,Fa singled through the left side. SILIMBANI,El reached on a fielder's choice; CAPPELLI,Fa out at second p to 2b. GIOVAGNOLI,M homered to center field, 2 RBI; SILIMBANI,El scored. RAVAIOLI,Ca flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sparks Mlade Buky 3rd - ZVOLANKOVÁ,H flied out to of. JANOVSKÝ,Ra flied out to cf. ZÁBRANSKÁ,Iv tripled to left field. JÜSTEL,Os singled to right field, RBI; ZÁBRANSKÁ,Iv scored. DERLEVOVÁ,Te grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valmarecchia 3rd - SANTOLINI,Si out by rule - Fouled thid strike. SANTOLINI,Si struck out swinging. CONTADINI,Ro singled to left center. CRINELLI,Cl singled to center field; CONTADINI,Ro advanced to second. LANZI,Se reached on a fielder's choice; CRINELLI,Cl out at second 1b to ss; CONTADINI,Ro advanced to third. GROSSI,Al fouled out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 4th - JAROSIK,Ri singled up the middle. RYCHLIKOVÁ,K lined into double play p to 1b; JAROSIK,Ri out on the play. VOJÁCEK,Mi singled to shortstop. REHÁKOVÁ,Mi singled up the middle; VOJÁCEK,Mi advanced to second. KOŽENÝ,Pa singled to left center, RBI; REHÁKOVÁ,Mi advanced to second; VOJÁCEK,Mi scored. ZVOLANKOVÁ,H flied out to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Valmarecchia 4th - BALDISSERA,V Out by rule - Fouled third strike. BALDISERRA,V struck out swinging. CAPPELLI,Fa singled to left field. SILIMBANI,El grounded into double play 2b to ss to 1b; CAPPELLI,Fa out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Sparks Mlade Buky 5th - BAIAMONTE,Ca to c for CONTADINI,Ro. CAPPELLI,Fa to of. SILIMBANI,El to 2b. RAVAIOLI,Ca to rf. JANOVSKÝ,Ra doubled to left field. ZÁBRANSKÁ,Iv flied out to cf. JÜSTEL,Os singled to center field, RBI; JANOVSKÝ,Ra scored. DERLEVOVÁ,Te grounded out to 1b unassisted; JÜSTEL,Os advanced to second. JAROSIK,Ri Out by rule - Batter's illegal action. JAROSIK,Ri grounded out to c unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Valmarecchia 5th - GIOVAGNOLI,M reached on a dropped fly by cf. RAVAIOLI,Ca lined out to ss; GIOVAGNOLI,M advanced to second on a throwing error by ss. SANTOLINI,Si singled to right field, RBI; GIOVAGNOLI,M scored, unearned. BAIAMONTE,Ca reached on a fielder's choice; SANTOLINI,Si advanced to second on a throwing error by p. CRINELLI,Cl homered to left field, 3 RBI, unearned; BAIAMONTE,Ca scored, unearned; SANTOLINI,Si scored, unearned. LANZI,Se singled to right center. GROSSI,Al singled through the right side; LANZI,Se advanced to second. BALDISERRA,V reached on a fielder's choice; GROSSI,Al advanced to second; LANZI,Se out at second ss unassisted. CAPPELLI,Fa flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 3 errors, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 6th - RYCHLIKOVÁ,K doubled to center field. VOJÁCEK,Mi singled to center field; RYCHLIKOVÁ,K advanced to third. HANÁKOVÁ,Ve pinch hit for REHÁKOVÁ,Mi. HANÁKOVÁ,Ve walked; VOJÁCEK,Mi advanced to second. REHÁKOVÁ,Mi to 2b for HANÁKOVÁ,Ve. KOŽENÝ,Pa reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; REHÁKOVÁ,Mi advanced to second, advanced to third on the error; VOJÁCEK,Mi advanced to third, scored on the error; RYCHLIKOVÁ,K scored on a throwing error by ss, unearned. ZVOLANKOVÁ,H singled through the right side, 2 RBI; KOŽENÝ,Pa scored, unearned; REHÁKOVÁ,Mi scored. JANOVSKÝ,Ra reached on a fielding error by 3b; ZVOLANKOVÁ,H advanced to second. ZÁBRANSKÁ,Iv grounded out to 2b; JANOVSKÝ,Ra advanced to second; ZVOLANKOVÁ,H advanced to third. IUSTEL,Os out by rule - Fouled third strike. JÜSTEL,Os struck out swinging. DERLEVOVÁ,Te walked. NEMECEK,Pe pinch hit for JAROSIK,Ri. NEMECEK,Pe singled to right center, 2 RBI; DERLEVOVÁ,Te advanced to third; JANOVSKÝ,Ra scored, unearned; ZVOLANKOVÁ,H scored, unearned. JAROSIK,Ri to lf for NEMECEK,Pe. RYCHLIKOVÁ,K flied out to ss. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

Valmarecchia 6th - SILIMBANI,El singled up the middle. GIOVAGNOLI,M singled to left center; SILIMBANI,El advanced to second. RAVAIOLI,Ca walked; GIOVAGNOLI,M advanced to second; SILIMBANI,El advanced to third. SANTOLINI,Si singled to center field, RBI; RAVAIOLI,Ca advanced to second; GIOVAGNOLI,M advanced to third; SILIMBANI,El scored. BAIAMONTE,Ca singled to center field, RBI; SANTOLINI,Si advanced to second; RAVAIOLI,Ca advanced to third; GIOVAGNOLI,M scored. CRINELLI,Cl reached on a fielder's choice, RBI; BAIAMONTE,Ca advanced to second; SANTOLINI,Si out at third ss to 3b; RAVAIOLI,Ca scored. LANZI,Se singled to right field; CRINELLI,Cl advanced to second; BAIAMONTE,Ca advanced to third. GROSSI,Al singled to left field, 2 RBI; LANZI,Se advanced to second; CRINELLI,Cl scored; BAIAMONTE,Ca scored. Defensive conference. BALDISERRA,V flied out to 3b. CAPPELLI,Fa reached on a fielder's choice; GROSSI,Al advanced to second; LANZI,Se out at third ss to 3b. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Sparks Mlade Buky 12, Valmarecchia 11 (Aug 01, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Sparks Mlade Buky... 301 116  - 12 17  4      (3-3)
Valmarecchia........ 020 045  - 11 15  5      (0-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Sparks Mlade Buky - JANOVSKÝ,Radek and DERLEVOVÁ,Tereza. Valmarecchia -
GROSSI,Alessandro and BAIAMONTE,Carmen; RAVAIOLI,Carla.
Win-JANOVSKÝ,Radek(2-1)  Loss-GROSSI,Alessandro(0-6)  T-1:37  A-57
HR MLA - KOŽENÝ,Pavel.
HR VAL - CRINELLI,Claudio; GIOVAGNOLI,Marco.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, MANCA Anita
TC - GILLETT Goose
CEB 2011