Box Score

Mannheim Tornados vs Waynes Pardubice (Aug 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Mannheim Tornados 8 (4-1), Waynes Pardubice 7 (2-3) - Composite Box Score
Aug 01, 2018 at Riccione (Riccione1)

Mannheim Tornados   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PEAT,Jo ss 
SCHLEPPER,Si c 
BEUCHERT,Ma 2b 
WAREING,An dp 
RUBIS,Th dp 
PANERO,La rf 
GREGAREK,Ga of 
HOSTEN,Na 3b 
BURR,Pa pr 
BURR,Sv lf 
DE LA CRUZ,R ph 
THEIS,Mi 1b 
STIEHL,Ol p 
POON,Ch cf 
Totals   40  17  21 

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NOVOTNÝ,Ta of 
PAVLÁK,Lu of 
PRAVECKOVÁ,P c 
PROCHÁZKA,Ja ss 
BAJEROVÁ,Kr 3b 
RAMBOUSEK,To p 
NEKLAPILOVÁ rf 
NOVOTNÁ,He rf 
KOLÁCEK,Jo cf 
KALINOVÁ,Kr 1b 
STROUHAL,Pa 2b 
RAMBOUSKOVÁ lf 
Totals   30  10  21  10 

Mannheim Tornados   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STIEHL,Oliver W,2-0  7.0  10  30  33  14 
 
Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMBOUSEK,Tomáš L,2-3  7.0  17  40  41  10 

Umpires - HP: SAUNDERS Pete 1B: DE LORENZI Federico
Start: 10:35 Time: 1:23 Attendance: 72
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GASPARINI Adriano, PINARDI Mario TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Mannheim Tornados 8 (4-1), Waynes Pardubice 7 (2-3)
Aug 01, 2018 at Riccione (Riccione1)

Mannheim Tornados starters: 25/ss PEAT,Jo; 8/c SCHLEPPER,Si; 68/2b BEUCHERT,Ma; 21/dp WAREING,An; 4/dp RUBIS,Th; 15/rf PANERO,La; 19/of GREGAREK,Ga; 12/3b HOSTEN,Na; 84/lf BURR,Sv; 3/1b THEIS,Mi; 66/p STIEHL,Ol; 30/cf POON,Ch;

Waynes Pardubice starters: 4/of NOVOTNÝ,Ta; 7/c PRAVECKOVÁ,P; 33/ss PROCHÁZKA,Ja; 54/3b BAJEROVÁ,Kr; 99/p RAMBOUSEK,To; 30/rf NEKLAPILOVÁ; 27/cf KOLÁCEK,Jo; 3/1b KALINOVÁ,Kr; 17/2b STROUHAL,Pa; 23/lf RAMBOUSKOVÁ;

Mannheim Tornados 1st - PEAT,Jo singled to left field. SCHLEPPER,Si reached on a fielder's choice; PEAT,Jo out at second ss to 2b. BEUCHERT,Ma flied out to ss. WAREING,An singled to left field; SCHLEPPER,Si advanced to second. RUBIS,Th flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Waynes Pardubice 1st - NOVOTNÝ,Ta flied out to lf. PRAVECKOVÁ,P grounded out to ss. PROCHÁZKA,Ja singled to center field. BAJEROVÁ,Kr lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Mannheim Tornados 2nd - PANERO,La singled to left center. GREGAREK,Ga flied out to rf. HOSTEN,Na grounded into double play p to ss to 1b; PANERO,La out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - RAMBOUSEK,To singled up the middle. NEKLAPILOVÁ singled up the middle; RAMBOUSEK,To advanced to second. KOLÁCEK,Jo singled to center field; NEKLAPILOVÁ advanced to second; RAMBOUSEK,To advanced to third. KALINOVÁ,Kr reached on a fielder's choice, RBI; KOLÁCEK,Jo advanced to second; NEKLAPILOVÁ out at third ss to 3b; RAMBOUSEK,To scored. STROUHAL,Pa singled to center field, RBI; KALINOVÁ,Kr advanced to second; KOLÁCEK,Jo scored. RAMBOUSKOVÁ singled to second base; STROUHAL,Pa advanced to second; KALINOVÁ,Kr advanced to third. NOVOTNÝ,Ta flied out to lf, SF, RBI; RAMBOUSKOVÁ advanced to second; STROUHAL,Pa advanced to third; KALINOVÁ,Kr scored. PRAVECKOVÁ,P grounded out to ss. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Mannheim Tornados 3rd - BURR,Sv struck out looking. THEIS,Mi singled to center field. STIEHL,Ol singled to center field; THEIS,Mi advanced to second. POON,Ch grounded out to 2b; STIEHL,Ol advanced to second; THEIS,Mi advanced to third. PEAT,Jo singled to left field, RBI; STIEHL,Ol advanced to third; THEIS,Mi scored. SCHLEPPER,Si reached on a fielding error by ss; PEAT,Jo advanced to second on the error; STIEHL,Ol scored on the error, unearned. BEUCHERT,Ma doubled to center field, 2 RBI; SCHLEPPER,Si scored, unearned; PEAT,Jo scored, unearned. WAREING,An singled through the left side; BEUCHERT,Ma advanced to third. RUBIS,Th singled through the left side, RBI; WAREING,An advanced to second; BEUCHERT,Ma scored, unearned. Defensive conference. PANERO,La reached on a fielder's choice; RUBIS,Th out at second ss to 2b. 5 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - PROCHÁZKA,Ja reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. BAJEROVÁ,Kr reached on a throwing error by 3b; PROCHÁZKA,Ja advanced to third. RAMBOUSEK,To flied out to lf, SF, RBI; BAJEROVÁ,Kr advanced to second; PROCHÁZKA,Ja scored, unearned. NEKLAPILOVÁ grounded out to ss; BAJEROVÁ,Kr advanced to third. KOLÁCEK,Jo flied out to rf. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Mannheim Tornados 4th - NOVOTNÁ,He to rf for NEKLAPILOVÁ. GREGAREK,Ga flied out to cf. HOSTEN,Na singled to center field. BURR,Sv flied out to cf. THEIS,Mi singled up the middle; HOSTEN,Na advanced to second. STIEHL,Ol reached on a fielder's choice; THEIS,Mi out at second of to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Waynes Pardubice 4th - KALINOVÁ,Kr reached on a fielding error by 1b. STROUHAL,Pa singled to right field; KALINOVÁ,Kr advanced to second. RAMBOUSKOVÁ singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf; STROUHAL,Pa advanced to second, advanced to third on the error; KALINOVÁ,Kr advanced to third, scored on the error, unearned. NOVOTNÝ,Ta flied out to lf, SF, RBI; STROUHAL,Pa scored, unearned. PRAVECKOVÁ,P hit into double play ss to 1b; RAMBOUSKOVÁ out on the play. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

Mannheim Tornados 5th - POON,Ch walked. PEAT,Jo flied out to ss. SCHLEPPER,Si out by rule - Fouled third strike. SCHLEPPER,Si struck out swinging. BEUCHERT,Ma flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 5th - PROCHÁZKA,Ja flied out to lf. BAJEROVÁ,Kr flied out to of. RAMBOUSEK,To flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Mannheim Tornados 6th - WAREING,An singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf, scored on the error. RUBIS,Th grounded out to ss. PANERO,La singled to center field. GREGAREK,Ga flied out to 2b. HOSTEN,Na singled up the middle; PANERO,La advanced to second. DE LA CRUZ,R pinch hit for BURR,Sv. DE LA CRUZ,R reached on a fielding error by 3b; HOSTEN,Na advanced to second on the error; PANERO,La scored on the error, unearned. BURR,Pa pinch ran for HOSTEN,Na. BURR,Sv to lf for DE LA CRUZ,R. THEIS,Mi reached on a fielder's choice; BURR,Sv advanced to second on a throwing error by of; BURR,Pa advanced to third on the error. Defensive conference. STIEHL,Ol reached on a fielder's choice; THEIS,Mi out at second 2b to ss. 2 runs, 3 hits, 3 errors, 3 LOB.

Waynes Pardubice 6th - HOSTEN,Na to 3b for BURR,Pa. NOVOTNÁ,He grounded out to 1b unassisted. KOLÁCEK,Jo flied out to cf. KALINOVÁ,Kr singled up the middle, advanced to second on a throwing error by cf. STROUHAL,Pa singled to right field, RBI; KALINOVÁ,Kr scored, unearned. RAMBOUSKOVÁ flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Mannheim Tornados 7th - PAVLÁK,Lu to of for NOVOTNÝ,Ta. POON,Ch grounded out to 2b. PEAT,Jo doubled down the lf line. SCHLEPPER,Si singled through the left side; PEAT,Jo advanced to third. BEUCHERT,Ma singled up the middle, RBI; SCHLEPPER,Si advanced to second; PEAT,Jo scored. WAREING,An reached on a fielder's choice; BEUCHERT,Ma advanced to second; SCHLEPPER,Si out at second ss unassisted. RUBIS,Th reached on a fielder's choice; WAREING,An advanced to second; BEUCHERT,Ma out at third ss to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Waynes Pardubice 7th - PAVLÁK,Lu flied out to of. PRAVECKOVÁ,P flied out to rf. PROCHÁZKA,Ja flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Mannheim Tornados 8, Waynes Pardubice 7 (Aug 01, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Mannheim Tornados... 005 002 1 -  8 17  5      (4-1)
Waynes Pardubice.... 031 201 0 -  7 10  4      (2-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Mannheim Tornados - STIEHL,Oliver and SCHLEPPER,Silvia. Waynes Pardubice -
RAMBOUSEK,Tomáš and PRAVECKOVÁ,Petra.
Win-STIEHL,Oliver(2-0)  Loss-RAMBOUSEK,Tomáš(2-3)  T-1:23  A-72
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GASPARINI Adriano, PINARDI Mario
TC - JENNINGS Mike
CEB 2011