Box Score

TNT vs Waynes Pardubice (Jul 31, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
TNT 26 (2-2), Waynes Pardubice 8 (2-2) - Composite Box Score
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione)

TNT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AOKI,Ju lf 
KILBRIDE,Em 3b 
CONCANNON,Ru ph 
MURRAY,Dr rf 
LILLIS,Ru cf 
HOGAN,Mi cf 
HEHIR,Br 2b 
LEWIS,Ka 1b 
LEWIS,Si p 
DORMER,Se ph 
MCINTYRE,No of 
RIZO,Sa ss 
KAVANAGH,An c 
Totals   45  26  31  22  15  10 

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAPEK,Ja 2b 
RAMBOUSKOVÁ lf 
PROCHÁZKA,Ja ss 
PRAVECKOVÁ,P 3b 
RAMBOUSEK,To p 
NEKLAPILOVÁ rf 
PAVLÁK,Lu cf 
NOVOTNÁ,He 1b 
NOVOTNÝ,Ta of 
KOLÁCKOVÁ,An c 
Totals   27  12  15 

TNT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEWIS,Simon W,2-2  5.0  12  27  27 
 
Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMBOUSEK,Tomáš L,2-2  5.0  31  26  15  45  48 

Umpires - HP: DE LORENZI Federico 1B: REX Ralf-Jurgens
Start: 18:00 Time: 1:27 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, GASPARINI Paolo TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
TNT 26 (2-2), Waynes Pardubice 8 (2-2)
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione)

TNT starters: 47/lf AOKI,Ju; 26/3b KILBRIDE,Em; 13/rf MURRAY,Dr; 6/cf LILLIS,Ru; 10/2b HEHIR,Br; 99/1b LEWIS,Ka; 11/p LEWIS,Si; 15/of MCINTYRE,No; 30/ss RIZO,Sa; 16/c KAVANAGH,An;

Waynes Pardubice starters: 2/2b CAPEK,Ja; 23/lf RAMBOUSKOVÁ; 33/ss PROCHÁZKA,Ja; 7/3b PRAVECKOVÁ,P; 99/p RAMBOUSEK,To; 30/rf NEKLAPILOVÁ; 22/cf PAVLÁK,Lu; 63/1b NOVOTNÁ,He; 4/of NOVOTNÝ,Ta; 10/c KOLÁCKOVÁ,An;

TNT 1st - AOKI,Ju singled to right field. KILBRIDE,Em singled to center field; AOKI,Ju advanced to second. MURRAY,Dr reached on a fielder's choice; KILBRIDE,Em advanced to second; AOKI,Ju advanced to third on a fielding error by 3b. LILLIS,Ru flied out to of, SF, RBI; AOKI,Ju scored, unearned. HEHIR,Br singled through the left side; MURRAY,Dr advanced to second; KILBRIDE,Em advanced to third. LEWIS,Ka grounded into double play ss to 2b to 1b; HEHIR,Br out on the play. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Waynes Pardubice 1st - CAPEK,Ja grounded out to ss. RAMBOUSKOVÁ flied out to lf. PROCHÁZKA,Ja homered to left field, RBI. PRAVECKOVÁ,P singled up the middle. RAMBOUSEK,To flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TNT 2nd - LEWIS,Si flied out to cf. MCINTYRE,No lined out to 2b. RIZO,Sa doubled to left center. KAVANAGH,An grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - NEKLAPILOVÁ grounded out to ss. PAVLÁK,Lu singled to center field. NOVOTNÁ,He grounded out to p; PAVLÁK,Lu advanced to second. NOVOTNÝ,Ta singled to left field, out at second cf to ss; PAVLÁK,Lu advanced to third. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TNT 3rd - AOKI,Ju singled to center field, advanced to second on a fielding error by of. KILBRIDE,Em flied out to 2b. MURRAY,Dr walked, advanced to second; AOKI,Ju advanced to third. LILLIS,Ru singled to shortstop, RBI; MURRAY,Dr advanced to third; AOKI,Ju scored. HEHIR,Br lined out to p. LEWIS,Ka reached on a throwing error by 3b; LILLIS,Ru advanced to second on the error; MURRAY,Dr scored on the error, unearned. LEWIS,Si reached on a fielding error by ss; LEWIS,Ka advanced to second on the error, out at third cf to 3b; LILLIS,Ru scored on the error, unearned. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - KOLÁCKOVÁ,An singled through the left side. CAPEK,Ja flied out to rf. RAMBOUSKOVÁ lined into double play p to 1b; KOLÁCKOVÁ,An out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

TNT 4th - MCINTYRE,No reached on a fielding error by ss. RIZO,Sa singled to left center; MCINTYRE,No advanced to second. KAVANAGH,An singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf, RBI; RIZO,Sa advanced to second, advanced to third on the error; MCINTYRE,No scored, unearned. AOKI,Ju singled to right center, RBI; KAVANAGH,An advanced to third; RIZO,Sa scored. KILBRIDE,Em walked; AOKI,Ju advanced to second. MURRAY,Dr homered to left field, 4 RBI; KILBRIDE,Em scored; AOKI,Ju scored; KAVANAGH,An scored. LILLIS,Ru singled to shortstop. HEHIR,Br singled through the right side; LILLIS,Ru advanced to second. Defesive Conference. LEWIS,Ka singled down the lf line; HEHIR,Br advanced to second; LILLIS,Ru advanced to third. DORMER,Se pinch hit for LEWIS,Si. DORMER,Se doubled to center field, 2 RBI; LEWIS,Ka advanced to third; HEHIR,Br scored; LILLIS,Ru scored. MCINTYRE,No singled to left field, RBI; DORMER,Se advanced to third; LEWIS,Ka scored. RIZO,Sa singled to left center, RBI; MCINTYRE,No advanced to second; DORMER,Se scored. KAVANAGH,An singled through the left side; RIZO,Sa advanced to second; MCINTYRE,No advanced to third. AOKI,Ju singled through the right side, RBI; KAVANAGH,An advanced to second; RIZO,Sa advanced to third; MCINTYRE,No scored. KILBRIDE,Em grounded into double play ss to 1b; AOKI,Ju out on the play; KAVANAGH,An advanced to third; RIZO,Sa scored, unearned. MURRAY,Dr singled to left field, RBI; KAVANAGH,An scored, unearned. LILLIS,Ru doubled to center field, RBI; MURRAY,Dr scored, unearned. HEHIR,Br singled to center field; LILLIS,Ru advanced to third. LEWIS,Ka singled to shortstop, RBI; HEHIR,Br advanced to second; LILLIS,Ru scored, unearned. DORMER,Se singled down the lf line, RBI; LEWIS,Ka advanced to second; HEHIR,Br scored, unearned. MCINTYRE,No doubled, out at third cf to ss to 3b, 2 RBI; DORMER,Se scored, unearned; LEWIS,Ka scored, unearned. 18 runs, 18 hits, 2 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 4th - LEWIS,Si to p for DORMER,Se. PROCHÁZKA,Ja singled to shortstop. PRAVECKOVÁ,P flied out to ss. RAMBOUSEK,To singled to right field; PROCHÁZKA,Ja advanced to second. NEKLAPILOVÁ reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; RAMBOUSEK,To advanced to second; PROCHÁZKA,Ja advanced to third. HOGAN,Mi to cf for LILLIS,Ru. PAVLÁK,Lu singled to center field, RBI; NEKLAPILOVÁ advanced to second; RAMBOUSEK,To advanced to third; PROCHÁZKA,Ja scored. NOVOTNÁ,He grounded out to 2b, RBI; PAVLÁK,Lu advanced to second; NEKLAPILOVÁ advanced to third; RAMBOUSEK,To scored, unearned. NOVOTNÝ,Ta singled to center field, 2 RBI; PAVLÁK,Lu scored, unearned; NEKLAPILOVÁ scored, unearned. KOLÁCKOVÁ,An reached on a fielder's choice; NOVOTNÝ,Ta out at second ss to 2b. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

TNT 5th - RIZO,Sa singled through the left side. KAVANAGH,An singled to center field, advanced to second on the error; RIZO,Sa advanced to third, scored on a muffed throw by 3b. AOKI,Ju singled to right field; KAVANAGH,An advanced to third. CONCANNON,Ru pinch hit for KILBRIDE,Em. CONCANNON,Ru singled to left field, RBI; AOKI,Ju advanced to second; KAVANAGH,An scored. MURRAY,Dr flied out to cf. HOGAN,Mi out by rule - Fouled third strike. HOGAN,Mi struck out swinging. HEHIR,Br singled to center field, RBI; CONCANNON,Ru advanced to second; AOKI,Ju scored. LEWIS,Ka singled to left field; HEHIR,Br advanced to second; CONCANNON,Ru advanced to third. LEWIS,Si singled through the left side, RBI; LEWIS,Ka advanced to second; HEHIR,Br advanced to third; CONCANNON,Ru scored. MCINTYRE,No reached on a fielder's choice; LEWIS,Si out at second ss to 2b. 4 runs, 7 hits, 1 error, 3 LOB.

Waynes Pardubice 5th - KILBRIDE,Em to 3b for CONCANNON,Ru. CAPEK,Ja singled to left field. RAMBOUSKOVÁ reached on a fielding error by 1b; CAPEK,Ja advanced to second, advanced to third on the error. PROCHÁZKA,Ja homered to center field, 3 RBI; RAMBOUSKOVÁ scored, unearned; CAPEK,Ja scored. PRAVECKOVÁ,P flied out to cf. RAMBOUSEK,To doubled to right field. NEKLAPILOVÁ grounded out to ss. PAVLÁK,Lu grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


TNT 26, Waynes Pardubice 8 (Jul 31, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
TNT................. 103 (18)4 - 26 31  2      (2-2)
Waynes Pardubice.... 100 4   3 -  8 12  7      (2-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TNT - LEWIS,Simon and KAVANAGH,Andrea. Waynes Pardubice - RAMBOUSEK,Tomáš and
KOLÁCKOVÁ,Andrea.
Win-LEWIS,Simon(2-2)  Loss-RAMBOUSEK,Tomáš(2-2)  T-1:27  A-60
HR TNT - MURRAY,Drew.
HR PAR - PROCHÁZKA,Jakub 2.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, GASPARINI Paolo
TC - GILLETT Goose
CEB 2011