Box Score

Sparks Mlade Buky vs Afterburners (Jul 31, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Sparks Mlade Buky 14 (2-2), Afterburners 8 (0-3) - Composite Box Score
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione1)

Sparks Mlade Buky   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VOJÁCEK,Mi ss 
VACHKOVÁ,Ka of 
JANOVSKÝ,Ra p 
DOBRUSKÝ,Ma pr 
HANÁKOVÁ,Ve 3b 
ZVOLANKOVÁ,H ph 
JAROSIK,Ri cf 
MACH,Pa ph 
ANDELOVÁ,Iv c 
NEMECEK,Pe lf 
ZÁBRANSKÁ,Iv 1b 
JÜSTEL,Os 2b 
KOŽENÝ,Pa ph 
RYCHLIKOVÁ,K rf 
Totals   26  14  14  14  15 

Afterburners   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VANDENACKER of 
MACKEN,Se rf 
VEGA MAYAN,F rf 
BRUYNSEELS,E cf 
LUYTEN,Ha cf/ph 
VAN WOENSEL 2b 
BOCKX,Ve 3b 
VANDENBROECK 3b 
LIEKENS,Ti ss 
VANSEVENANT 1b 
VAN AELST,Je lf 
VANROOSBROEC lf 
LIEKENS,Ka c 
PEETERS,Ti p 
Totals   26  11  15 

Sparks Mlade Buky   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANOVSKÝ,Radek W,1-1  5.0  11  26  31 
 
Afterburners   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PEETERS,Tim L,0-2  5.0  14  14  12  26  33 

Umpires - HP: DAANEN Hans 1B: MORISETTI Lesley
Start: 17:58 Time: 1:20 Attendance: 73
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GASPARINI Adriano, PINARDI Mario TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Sparks Mlade Buky 14 (2-2), Afterburners 8 (0-3)
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione1)

Sparks Mlade Buky starters: 19/ss VOJÁCEK,Mi; 21/of VACHKOVÁ,Ka; 44/p JANOVSKÝ,Ra; 33/3b HANÁKOVÁ,Ve; 11/cf JAROSIK,Ri; 32/c ANDELOVÁ,Iv; 26/lf NEMECEK,Pe; 25/1b ZÁBRANSKÁ,Iv; 99/2b JÜSTEL,Os; 10/rf RYCHLIKOVÁ,K;

Afterburners starters: 10/of VANDENACKER; 24/rf MACKEN,Se; 3/cf BRUYNSEELS,E; 17/2b VAN WOENSEL; 33/3b BOCKX,Ve; 27/ss LIEKENS,Ti; 37/1b VANSEVENANT; 18/lf VAN AELST,Je; 5/c LIEKENS,Ka; 1/p PEETERS,Ti;

Sparks Mlade Buky 1st - VOJÁCEK,Mi doubled to center field. VACHKOVÁ,Ka grounded out to ss; VOJÁCEK,Mi advanced to third. JANOVSKÝ,Ra walked, advanced to second. HANÁKOVÁ,Ve flied out to of, SF, RBI; VOJÁCEK,Mi scored. JAROSIK,Ri flied out to of. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Afterburners 1st - VANDENACKER flied out to 2b. MACKEN,Se walked, advanced to second. BRUYNSEELS,E reached on a fielder's choice; MACKEN,Se out at second ss to 2b. VAN WOENSEL tripled to center field, RBI; BRUYNSEELS,E scored. BOCKX,Ve grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 2nd - ANDELOVÁ,Iv singled down the rf line. NEMECEK,Pe doubled to right field, RBI; ANDELOVÁ,Iv scored. ZÁBRANSKÁ,Iv grounded out to 1b unassisted; NEMECEK,Pe advanced to third. JÜSTEL,Os reached on a throwing error by 3b, RBI; NEMECEK,Pe scored. RYCHLIKOVÁ,K doubled to center field, advanced to third on the throw, RBI; JÜSTEL,Os scored, unearned. VOJÁCEK,Mi flied out to cf, SF, RBI; RYCHLIKOVÁ,K scored, unearned. VACHKOVÁ,Ka grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Afterburners 2nd - LIEKENS,Ti singled up the middle. VANSEVENANT singled to left field; LIEKENS,Ti advanced to second. VAN AELST,Je reached on a fielder's choice; VANSEVENANT out at second 2b to ss; LIEKENS,Ti advanced to third. LIEKENS,Ka lined into double play 2b to 1b; VAN AELST,Je out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 3rd - JANOVSKÝ,Ra grounded out to p. HANÁKOVÁ,Ve flied out to lf. JAROSIK,Ri flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Afterburners 3rd - PEETERS,Ti singled to left field. VANDENACKER flied out to cf. MACKEN,Se flied out to lf. BRUYNSEELS,E grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 4th - VEGA MAYAN,F to rf for MACKEN,Se. ANDELOVÁ,Iv grounded out to 2b. NEMECEK,Pe singled up the middle. ZÁBRANSKÁ,Iv doubled to right field; NEMECEK,Pe advanced to third. JÜSTEL,Os flied out to of, SF, RBI; ZÁBRANSKÁ,Iv advanced to third; NEMECEK,Pe scored. RYCHLIKOVÁ,K homered to right center, inside the park, 2 RBI; ZÁBRANSKÁ,Iv scored. VOJÁCEK,Mi singled through the right side. VACHKOVÁ,Ka flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Afterburners 4th - VAN WOENSEL lined out to 2b. BOCKX,Ve grounded out to p. LIEKENS,Ti doubled to center field. VANSEVENANT reached on a dropped fly by cf; LIEKENS,Ti scored on the error, unearned. VAN AELST,Je walked, advanced to second; VANSEVENANT advanced to third. Option play for LIEKENS,Ka. LIEKENS,Ka walked. PEETERS,Ti reached on a fielder's choice; LIEKENS,Ka out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Sparks Mlade Buky 5th - LUYTEN,Ha to cf for BRUYNSEELS,E. VANDENBROECK to 3b for BOCKX,Ve. VANROOSBROEC to lf for VAN AELST,Je. JANOVSKÝ,Ra walked, advanced to second. ZVOLANKOVÁ,H pinch hit for HANÁKOVÁ,Ve. DOBRUSKÝ,Ma pinch ran for JANOVSKÝ,Ra. ZVOLANKOVÁ,H singled to right field, RBI; DOBRUSKÝ,Ma scored. MACH,Pa pinch hit for JAROSIK,Ri. MACH,Pa doubled to right field; ZVOLANKOVÁ,H advanced to third. ANDELOVÁ,Iv walked. NEMECEK,Pe flied out to of, SF, RBI; ANDELOVÁ,Iv advanced to second; MACH,Pa advanced to third; ZVOLANKOVÁ,H scored. ZABRANSKA,Iv out by rule - Fouled third strike. ZÁBRANSKÁ,Iv struck out swinging. KOŽENÝ,Pa pinch hit for JÜSTEL,Os. KOŽENÝ,Pa singled to center field, 2 RBI; ANDELOVÁ,Iv scored; MACH,Pa scored. RYCHLIKOVÁ,K singled to right center; KOŽENÝ,Pa advanced to third. VOJÁCEK,Mi singled up the middle, RBI; RYCHLIKOVÁ,K advanced to third; KOŽENÝ,Pa scored. VACHKOVÁ,Ka singled to shortstop, RBI; VOJÁCEK,Mi advanced to second; RYCHLIKOVÁ,K scored. DOBRUSKÝ,Ma flied out to of. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 5th - JANOVSKÝ,Ra to p for DOBRUSKÝ,Ma. HANÁKOVÁ,Ve to 3b for ZVOLANKOVÁ,H. JAROSIK,Ri to cf for MACH,Pa. JÜSTEL,Os to 2b for KOŽENÝ,Pa. VANDENACKER walked. VEGA MAYAN,F homered to left field, 2 RBI; VANDENACKER scored. LUYTEN,Ha pinch hit for BRUYNSEELS,E. LUYTEN,Ha out by rule - Fouled third strike. LUYTEN,Ha struck out swinging. VAN WOENSEL doubled to center field. VANDENBROECK doubled down the lf line, RBI; VAN WOENSEL scored. LIEKENS,Ti singled to left field, advanced to second on the throw; VANDENBROECK advanced to third. VANSEVENANT flied out to lf. VANROOSBROEC singled to center field, 2 RBI; LIEKENS,Ti scored; VANDENBROECK scored. LIEKENS,Ka singled up the middle; VANROOSBROEC advanced to second. PEETERS,Ti walked, advanced to second, RBI; LIEKENS,Ka advanced to third; VANROOSBROEC scored. VANDENACKER flied out to lf. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Sparks Mlade Buky 14, Afterburners 8 (Jul 31, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Sparks Mlade Buky... 140 36 - 14 14  1      (2-2)
Afterburners........ 100 16 -  8 11  1      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Sparks Mlade Buky - JANOVSKÝ,Radek and ANDELOVÁ,Ivana. Afterburners - PEETERS,Tim and
LIEKENS,Katrien.
Win-JANOVSKÝ,Radek(1-1)  Loss-PEETERS,Tim(0-2)  T-1:20  A-73
HR MLA - RYCHLIKOVÁ,Katerina.
HR AFT - VEGA MAYAN,Frank.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GASPARINI Adriano, PINARDI Mario
TC - JENNINGS Mike
CEB 2011