Box Score

London Pioneers vs TNT (Jul 31, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 18 (3-0), TNT 1 (1-2) - Composite Box Score
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione 2)

London Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLO,Da 2b 
HOXBY,Ga ph/lf 
RICE,Am 3b 
GAMBLE,Sa ph 
HAZARD,St ss 
HUMPHRIS,Na cf 
SPINKS,Da p 
CHAPMAN,Vi c 
RICE,St rf 
LEE,Mi ph/2b 
MACINTOSH,Ru of 
CHEWSIEGEL,F lf/rf 
HANSON,Na 1b 
SNAPE,Cl 1b 
Totals   34  18  19  16  15 

TNT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MULLEN,Pe lf 
LILLIS,Ru cf 
LEWIS,Si p 
MURRAY,Dr p 
KILBRIDE,Em 3b 
CONCANNON,Ru ph/3b 
CLANCY,Da rf 
MCINTYRE,No of 
LENEHAN,Al 2b 
DORMER,Se ph 
LEWIS,Ka 1b 
RIZO,Sa ss 
KAVANAGH,An c 
Totals   20  15 

London Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS,Daniel W,3-0  5.0  20  20  11 
 
TNT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEWIS,Simon L,1-1  3.0  15  13  13  23  28 
MURRAY,Drew   2.0  11  15 

Umpires - HP: BENVENUTI Francesco 1B: CLARK Jason
Start: 13:30 Time: 1:17 Attendance: 55
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, GASPARINI Paolo TC - GILLETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
London Pioneers 18 (3-0), TNT 1 (1-2)
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione 2)

London Pioneers starters: 4/2b BELLO,Da; 36/3b RICE,Am; 69/ss HAZARD,St; 15/cf HUMPHRIS,Na; 10/p SPINKS,Da; 23/c CHAPMAN,Vi; 99/rf RICE,St; 9/of MACINTOSH,Ru; 42/lf CHEWSIEGEL,F; 84/1b HANSON,Na;

TNT starters: 29/lf MULLEN,Pe; 6/cf LILLIS,Ru; 11/p LEWIS,Si; 26/3b KILBRIDE,Em; 9/rf CLANCY,Da; 15/of MCINTYRE,No; 5/2b LENEHAN,Al; 99/1b LEWIS,Ka; 30/ss RIZO,Sa; 16/c KAVANAGH,An;

London Pioneers 1st - BELLO,Da homered to center field, RBI. RICE,Am grounded out to 2b. HAZARD,St doubled to left field. HUMPHRIS,Na flied out to of. SPINKS,Da walked, advanced to second; HAZARD,St advanced to third. Option play for CHAPMAN,Vi. CHAPMAN,Vi walked. RICE,St singled to center field, RBI; CHAPMAN,Vi advanced to second; SPINKS,Da scored; HAZARD,St scored. MACINTOSH,Ru flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

TNT 1st - MULLEN,Pe singled to second base. LILLIS,Ru flied out to cf. LEWIS,Si flied out to cf. KILBRIDE,Em flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

London Pioneers 2nd - CHEWSIEGEL,F flied out to of. HANSON,Na grounded out to ss. BELLO,Da singled to right center. RICE,Am singled to right field; BELLO,Da advanced to third. HAZARD,St reached on a fielder's choice; RICE,Am out at second ss to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

TNT 2nd - CLANCY,Da reached on a fielding error by 2b. MCINTYRE,No singled through the right side; CLANCY,Da advanced to second. LENEHAN,Al reached on a fielder's choice; MCINTYRE,No advanced to second; CLANCY,Da out at third 3b unassisted. LEWIS,Ka flied out to lf. RIZO,Sa flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

London Pioneers 3rd - HUMPHRIS,Na singled to center field. SPINKS,Da doubled to left field; HUMPHRIS,Na advanced to third. CHAPMAN,Vi flied out to lf, SAC, RBI; SPINKS,Da advanced to third; HUMPHRIS,Na scored. RICE,St singled through the left side, RBI; SPINKS,Da scored. MACINTOSH,Ru singled up the middle, advanced to second on a fielding error by of; RICE,St advanced to second, scored on the error. CHEWSIEGEL,F doubled to right center; MACINTOSH,Ru advanced to third. HANSON,Na singled to left center, RBI; CHEWSIEGEL,F advanced to third; MACINTOSH,Ru scored. BELLO,Da lined out to ss. RICE,Am doubled to right field, 2 RBI; HANSON,Na scored; CHEWSIEGEL,F scored. HAZARD,St walked, advanced to second; RICE,Am advanced to third. Option play for HUMPRIES,Na. HUMPHRIS,Na walked. SPINKS,Da homered to left field, 4 RBI; HUMPHRIS,Na scored; HAZARD,St scored; RICE,Am scored. CHAPMAN,Vi singled to left field. RICE,St singled to center field; CHAPMAN,Vi advanced to second. MACINTOSH,Ru flied out to rf. 10 runs, 10 hits, 1 error, 2 LOB.

TNT 3rd - SNAPE,Cl to 1b for HANSON,Na. KAVANAGH,An flied out to 2b. MULLEN,Pe flied out to 3b. LILLIS,Ru grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 4th - MURRAY,Dr to p for LEWIS,Si. CHEWSIEGEL,F doubled to center field. SNAPE,Cl singled to center field; CHEWSIEGEL,F advanced to third. HOXBY,Ga pinch hit for BELLO,Da. HOXBY,Ga walked, advanced to second, RBI; SNAPE,Cl advanced to third; CHEWSIEGEL,F scored. RICE,Am singled to right center, RBI; HOXBY,Ga advanced to third; SNAPE,Cl scored. HAZARD,St singled to center field, RBI; RICE,Am advanced to second; HOXBY,Ga scored. HUMPHRIS,Na struck out looking. SPINKS,Da reached on a dropped fly by lf; HAZARD,St advanced to second on the error; RICE,Am advanced to third on the error. CHAPMAN,Vi walked, RBI; SPINKS,Da advanced to second; HAZARD,St advanced to third; RICE,Am scored, unearned. LEE,Mi pinch hit for RICE,St. LEE,Mi flied out to of, SF, RBI; SPINKS,Da advanced to third; HAZARD,St scored, unearned. MACINTOSH,Ru walked; CHAPMAN,Vi advanced to second. CHEWSIEGEL,F flied out to lf. 5 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

TNT 4th - HOXBY,Ga to lf. LEE,Mi to 2b. CHEWSIEGEL,F to rf. MURRAY,Dr homered to left field, RBI. CONCANNON,Ru pinch hit for KILBRIDE,Em. CONCANNON,Ru flied out to rf. CLANCY,Da singled through the right side. MCINTYRE,No grounded into double play ss to 2b to 1b; CLANCY,Da out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Pioneers 5th - CONCANNON,Ru to 3b. SNAPE,Cl flied out to of. HOXBY,Ga reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. GAMBLE,Sa pinch hit for RICE,Am. GAMBLE,Sa flied out to p. HAZARD,St flied out to of. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TNT 5th - DORMER,Se pinch hit for LENEHAN,Al. DORMER,Se flied out to cf. LEWIS,Ka singled up the middle. RIZO,Sa lined out to 1b. KAVANAGH,An flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


London Pioneers 18, TNT 1 (Jul 31, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
London Pioneers..... 30(10) 50 - 18 19  1      (3-0)
TNT................. 000    10 -  1  5  3      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Pioneers - SPINKS,Daniel and CHAPMAN,Victoria. TNT - LEWIS,Simon;
MURRAY,Drew(4) and KAVANAGH,Andrea.
Win-SPINKS,Daniel(3-0)  Loss-LEWIS,Simon(1-1)  T-1:17  A-55
HR PIO - BELLO,Daniel; SPINKS,Daniel.
HR TNT - MURRAY,Drew.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, GASPARINI Paolo
TC - GILLETT Goose
CEB 2011